Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Bestil take away lokalt i Hasle

bedste restauranter i/tæt på Hasle :
Sorter efter

Snellemark 21, 3700 Rønne
lukket - Åbner senere i dag åben fra 16:30-19:30
  • KUN AFHENTNING
Forudbestil

Hasle byder på lækker mad

Hasle, på Bornholm, er en nyere kendt turistby som siden år 2000 fik et hav af feriehuse, nær den opståede marina, som skaber smukke omgivelser.

Om sommeren i Hasle havn (Ved marinaen) sprudler det af turistliv og rigtig mange prægende både som ligger til land og holder ferie ved Hasle havn og nyder Hasle by og resten af Bornholm.

Hasle by er kendt for deres kirke som er fra 1400-tallet og for kul, tidligt 18030'erne blev byens livline for indtjening til byen samt dens dengang knap 700 beboere.

Nu til dags brødføder turisterne årligt en stor del af byen, både ved at være der men mest ved at handle i de lokalt ejet butikker som turister nu engang gør.

Der findes også Hasle campingplads som er godt besøgt hver sæson.

Du kan her på Hungry.dk nemt, hurtigt og sikkert bestille lækker mad til udbringning fra lokale restauranter i Hasle. Vælg blot en restaurant på listen, og klik dig videre til deres online menukort, hvor du kan bestille lige den mad du har lyst til, med et par klik. I Hasle kan du bl.a. vælge i mellem burger, grillmad eller pizza.

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10B, 1., 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].