Bestil take away lokalt i Hellerup

Pizza
Burger
Sushi
Grillmad
Thaimad
Indisk
Vegetarisk
Vis mere
  • Levering nu
  • Tilbud
  • Gratis levering
  • Vegetarisk
Mest relevant
  • Mest relevant
  • Nærmeste
  • Bedst bedømte
  • Hurtigste levering
  • Leveringspris

Nulstil filtre

Åben for bestilling

KVALITET OG LUKSUS I 2900 HELLERUP

Hellerup er ikke nogen gammel bydel. Bydelen opstod først da man i sidste halvdel af 1800tallet begyndte at udstykke området. Hellerup har aldrig været præget af den store industri, men kan bryste sig af at det var her Tuborg Bryggerierne startede tilbage i 1873.

 

Hellerup er i dag en del af Gentofte Kommune, som huser ca. 75.350 indbyggere i alt. Hellerup er mange nok kendt som stedet, hvor de rige bosætter sig og der er da til dels også noget om snakken. Hambros Allé, som løber mellem Strandvejen og Øresund er blandt Danmarks absolut dyreste adresser. Men Hellerup har også i høj grad alt, hvad man kan ønske sig af en mondæn forstad. På den tidligere Tuborg Havn finder man i dag fx Waterfront Shopping. Waterfront Shopping bugner af nye butikker med mærkevare og en række lækre café. Butikscentret er placeret lige ud til lystbådehavnen, som gør det oplagt at slentre en tur og se på den moderne arkitektur med en kop kaffe i hånden eller nyde sin frokost ud mod vandet.

 

Indbyder vejret til det, kan man også tage en tur ud til Hellerup Strandpark. Stranden er lille og hyggelig og indbyder til leg for de små da vandet er lavt et godt stykke ud og der er også en legeplads for de mindste. Stranden er kun omkring 100 m. lang så på en skøn, dansk sommerdag er der rift om pladserne og man er nødt til at komme tideligt, hvis man ønsker at sikre sig en plads på stranden.

 

Trænger man til at komme lidt væk fra shoppingcentre og fyldte standen er Mindelunden i Hellerup absolut et besøg værd. Mindelunden er en smuk park, som er grundlagt til minde om de frihedskæmpere, der blev henrettet i Danmark eller, som blev slået ihjel i diverse KZ-lejre under Anden Verdenskrig. Mindelunden indbyder til at man i ro og mag kan spadsere sig en tur imellem de tre mindepladser. Mindelunden er dog en Statskirkegård, så picnicen med den medbragte sushi skal holdes et andet sted end i Mindelunden.

 

Alt i alt emmer den mondæne forstad ”2900 Happiness” af luksus og lækre områder og det er ikke svært at få øje på, hvorfor området er blevet så attraktivt og dyrt at bo i, men heldigvis afspejler det sig også i bydelens lækre madudbud.

Vi har placeret vores annoncerede og nye restauranterne øverst på listen og derefter finder du restauranter med kortest leveringstid/afstand til dig. Læs mere.