Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Bestil take away lokalt i Helsingør

bedste restauranter i Helsingør :
Sorter efter

Rig mulighed for mad i Helsingør

Der er ikke det som man ikke kan i Helsingør. Udover at besøge Holger Danske på Kronborg, tage færgen til Sverige, se fodboldlandsholdet træne og besøge den historiske domkirke, ja, så kan man bestille en masse lækker mad, og få det bragt lige direkte til døren.

 

Der er rig mulighed for take away mad i Helsingør. I Helsingør kan de blandt andet byde på flere forskellige pizza restauranter, hvor du udover pizza også kan købe lækre burgere, diverse former for grillmad, og andre lækre sager som; vegetarisk mad til de som ikke bryder sig om kød. Du kan også blive beriget af andet lækkert italiensk mad. Så i Helsingør er der er noget for enhver smag.

 

Helsingør byder også på lækre caféer, som også gerne bringer ud til dig, din familie og dine venner! Så kan du blandt andet nyde en frisklavet sandwich hjemme i stuen, nyde lækker græsk mad ude på terrassen, få bragt en god og lækker kebab direkte til sommerhuset, nyde en lækker frisklavet salat på arbejdet, nyde en lækker pizza til en god film en lørdag aften eller sætte tænderne en saftig burger. Ja mulighederne er mange i Helsingør, så forspild dem ikke når du er i byen og ikke lige gider at lave maden selv!

 

Og vi siger det igen: I Helsingør kan man alt og mere til, og der er noget for enhver smag. Det er kun et klik væk og så får du det leveret til døren kort efter. Så hvad venter du på?

Du kan her på Hungry.dk nemt, hurtigt og sikkert bestille lækker mad til udbringning fra lokale restauranter i Helsingør. Vælg blot en restaurant på listen, og klik dig videre til deres online menukort, hvor du kan bestille lige den mad du har lyst til, med et par klik. I Helsingør kan du bl.a. vælge i mellem burger, grillmad eller pizza.

© Copyright 2017 Hungry.dk ApS • Voldbjergvej 12 2. tv, 8240 Risskov • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • info@hungry.dk.