Bestil take away lokalt i Helsingør

Pizza
Burger
Sushi
Grillmad
Thaimad
Vegetarisk
Salat
Vis mere
  • Levering nu
  • Tilbud
  • Gratis levering
  • Vegetarisk
  • Takeaway Tour
Mest relevant
  • Mest relevant
  • Nærmeste
  • Bedst bedømte
  • Hurtigste levering
  • Leveringspris

Nulstil filtre

Åben for bestilling

RIG MULIGHED FOR SHOPPING, KULTUR OG LÆKKER MAD I HELSINGØR

Helsingør er med sin placering i det nordøstlige Sjælland, det tætteste Danmark kommer på Sverige. Der er blot en 5 kilometers sejltur over Øresund før, at man befinder sig i Helsingborg. Helsingør er Nordsjællands største by og er med sine ca. 46.800 indbyggere ligeledes Sjællands tredje største by.

 

Helsingør er kendt i hele verden, grundet i Shakespeares fortælling om Hamlet, som finder sted på Kronborg Slot. Det er også på Kronborg Slot, den danske kriger og ridder, Holger Danske sidder sovende i slottes kælder, men legenden siger, at hvis Danmark kommer i fare så vågner han op fra sin søvn og redder Danmark – lad os håbe det ikke bliver aktuelt, men i mellemtiden kan hans statue, udført af H. P. Pedersen-Dan i hvert fald besøges og beundres på slottet.

  

Men det er ikke kun Kronborg der har gjort den Nordsjællandske by kendt. Helsingørs Søfarts Museum har også været med til at sætte byen på verdenskortet. Museet flyttede i 2013, efter at have været en del af Kronborg siden 1915, til nye lokaler. Her er det særligt museets arkitektur, der har givet omtale og anerkendelse rundt om i verden.

 

Men Helsingør er langt mere end historiske værker og museer. Helsingør er en stor handelsby da byen med sin placering indenfor 30 minutter kan servicere op mod 500.000 kunder. Derfor har byen også en del indkøbscentre herunder, BycenterPrøvestenscenteret (Nordsjællands største center for pladskrævende varer), Meretecenteret, Gefionscenteret  og det planlagte Borupgaardcenteret, som skal komme til i 2017 og også bestå af en række boliger.

 

Så der er ikke det som man ikke kan i Helsingør. Udover at besøge Holger Danske på Kronborg, tage færgen til Sverige, se fodboldlandsholdet træne, shoppe i stor stil og besøge den historiske domkirke, ja, så kan man bestille en masse lækker mad, og få det bragt lige direkte til døren.

 

Der er rig mulighed for take away mad i Helsingør. I Helsingør kan de blandt andet byde på flere forskellige pizza restauranter, hvor du udover pizza også kan købe lækre burgere, diverse former for grillmad, og andre lækre sager. Så i Helsingør er der er noget for enhver smag, så forspild ikke chancen for lækker takeaway når du er i byen og ikke lige gider at lave maden selv!

Vi har placeret vores annoncerede og nye restauranterne øverst på listen og derefter finder du restauranter med kortest leveringstid/afstand til dig. Læs mere.