Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Bestil take away lokalt i Herning

bedste restauranter i Herning :
Sorter efter

Pizza King

Sjællandsgade 57, 7400 Herning
lukket - pga. ferie
  • Fra 20,00 kr. for levering. Se din pris.

Stations Pizza & Grill

Sølvgade 16, 7400 Herning
lukket - pga. ferie
  • Fra 20,00 kr. for levering. Se din pris.
Bedste take away i Herning: 2. plads

Tjørring Hovedgade 56, 7400 Herning
lukket - Åbner senere i dag åben fra 16:00-21:00 (levering fra 16:00-20:45)
  • Fra 20,00 kr. for levering. Se din pris.
Forudbestil

Herning - en by med oplevelser for alle.

 

Herning er en by, som indeholder aktiviteter og seværdigheder for alle mennesker uanset alder. Byen rummer mange forskellige, flotte og store museer, kirker og klostre, haver og parker.

 

Mange af os kender måske byen bedre for MCH – Messecenter Herning hvor der foregår en hel masse! Der bliver afholdt alt lige fra X-Factor, Outlet, koncerter og gallashows til stand-up, ridning og boksning med Mikkel Kessler – og meget meget mere.

 

Så skal enten du og familien i Zoo, med veninderne til Outlet eller kammeraterne til boksning, passer fastfood perfekt til jer. Det er nemt og ligetil, og så smager det altid forrygende. i Herning finder du blandt andet salat og italiensk mad. Og byen har selvfølgelig også mad til alle jer der er klar på en bytur eller lider af tømmermænd. Ja, duften af grillmad og burger, kebab og pizza er ofte mere end nok til at dulme hovedpinen.

Du kan her på Hungry.dk nemt, hurtigt og sikkert bestille lækker mad til udbringning fra lokale restauranter i Herning. Vælg blot en restaurant på listen, og klik dig videre til deres online menukort, hvor du kan bestille lige den mad du har lyst til, med et par klik. I Herning kan du bl.a. vælge i mellem grillmad, pizza eller burger.

© Copyright 2016 Hungry.dk ApS • Voldbjergvej 12 2. tv, 8240 Risskov • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • info@hungry.dk.