Bestil take away lokalt i Herning

Pizza
Burger
Sushi
Grillmad
Thaimad
Indisk
Vegetarisk
Vis mere
  • Levering nu
  • Tilbud
  • Gratis levering
  • Vegetarisk
Mest relevant
  • Mest relevant
  • Nærmeste
  • Bedst bedømte
  • Hurtigste levering
  • Leveringspris

Nulstil filtre

Åben for bestilling

Herning - oplevelser og mad på højt plan

I gamle dage var den helt store industri på den jyske hede uld- og tekstilproduktion. Det var grundlaget for Herning og nabobyernes fremgang fra små landsbyer til købstæder. I dag bor der næsten 50.000 indbyggere i den store provinsby Herning, som den nybyggede Herningsmotorvej nemt fører besøgende og pendlere til. Mange har også bosat sig i forstæderne Tjørring, Snejbjerg, Lind, Birk, Hammerum og Gjellerup, som ligger rundt om selve byen og derved skabt en stor by midt på heden.

Og det er ikke længere kun tekstiler, som trækker mennesker til Herning. Det er oplevelser. Oplevelsesøkonomi kan lyde som noget værre akademikersnak, men i Herning er der virkelig noget om snakken. Byen har formået at skabe en kæmpe industri i oplevelser – både kulturelle såvel som kulinariske.

Hjertet i denne oplevelseskultur er unægtelig det store Messecenter Herning, MCH, og Jyske Bank Boxen, hvor store koncerter, konferencer og messer bliver afholdt. Her har mange verdensstjerner fra nær og fjern kigget forbi og optrådt for fulde huse. Og den musikalske spændevidde er stor. Lady Gaga indviede Jyske Bank Boxen tilbage i oktober 2010 og siden har kunstnere som den nu afdøde Prince, Madonna, Bruce Springsteen -The Boss – og Rihanna spillet i den store arena. Jyske Bank Boxen har også været vært for det danske Melody Grand Prix tilbage i 2010 og igen i 2013, hvor Emmelie de Forest løb med sejren og senere gjorde Danmark til vinder af Eurovision Song Contest 2013 i Sverige. Jyske Bank Boxen er en moderne og stor koncertsal med plads til 15.000 mennesker. Så mange mennesker på ét sted skal jo have mad, og byens pizzeriaer og grillbarer er altid klar med en pizza, en durumrulle eller en ristet hotdog med det hele, når de glade koncertgæster skal til og fra MCH.

En grillpølse med brød og fadøl er næsten synonymer med en tur på stadion. Og i Herning kan man opleve både fodbold og ishockey på højt niveau, da byen er hjemsted for Superligaholdet FC Midtjylland og et af Danmarks bedste ishockeyhold, Herning Blue Fox. Man kan også nøjes med at heppe med hjemme fra sofaen med varme pizzaer i skødet og kolde øl i hånden.

Musik og sport er naturligvis ikke det eneste, du kan opleve i Herning. Kunst, teater og kultur er i højsæde i denne midtjyske by. Interesserer du dig for kunst, er HEART - Herning Museum of Contemporary Art virkelig et besøg værd. Her fremvises kunstværker af anerkendte kunstnere som for eksempel Asger Jorn og Piero Manzoni, og man kan nemt bruge en hel dag på at udforske de mange kunstværker. Når sulten melder sig og man skal have et pusterum fra de mange indtryk, byder museets café på lækre anretninger, og i weekenden er der stor brunch buffet med alt der hertil hører med røræg, bacon og god kaffe. HEART har også en stor samling af den dansk-svenske kunstner Ingvar Cronhammar, som også har lavet den store Elia ved Birk. Den 60 meter brede skulptur blev bygget som en markering af årtusindeskiftet, udsender en 8,4 meter høj ildstråle på vilkårlige tidspunkter af døgnet og er bygget, så den kan opfange lyn og omdanne lynet til lyd.

Trænger kroppen til at komme i form efter lidt for meget god mad, så er DGI Huset oplagt. Her finder du alt, hvad hjertet kan begære indenfor fitness, motion og wellness. Du kan ovenikøbet bo på hotellettet, som er tilknyttet centret og derved få en ferie med fokus på krop og velvære. Børnene kan slippes løs I det store badeland, Vandkulturhuset, og de voksne kan nyde en lækker saunagus udført af svømmehallens gusmestre. Efter sådan en omgang kalder kroppen ofte på barndommens salte hal-fritter, som har slukket sulten hos klorlugtende børn i generationer.

Skal børnene og de barnlige sjæle virkelig ud og lege, så er Baboon City helt perfekt. Her kan du prøve kræfter med sumobrydning, Tarzanbane og tusind andre ting, som med garanti giver både sved på panden og smil på læben. Når alt energien er brændt af, så er det tid til at tanke op. Og hvad er bedre end at tage ungerne med på burgerbar og få en lækker hjemmelavet burger, sprøde pommes frites og en iskold cola?

Trækker naturen mere end kulturen, så er Herning også stedet at valfarte til. Den jyske hede danner de perfekte rammer om en lækker picnic med frisksmurte sandwiches efter en kanotur ned ad Skjern Å. Ved Gullestrup ligger Løvbakke Naturcenter og Løvbakke Skov, som byder på udstillingen Skovens Hemmeligheder, hvor du kan lære om skovens dyr og opleve dem på tæt hold sammen med en kop kaffe og en bid mad.

 

Ofte stillede spørgsmål

 

Hvilken type take away kan jeg bestille i Herning?

I Herning finder du massevis af forskelligt take away. Vær sikker på at finde de populære klassikere, såsom sushi, saftige burgere og alt fra det italienske køkken. Vi sørger for, at du altid har et stort udvalg af spisesteder at bestille fra.

Hvor bestiller jeg den bedste take away i Herning?

I Herning leverer vi take away fra alle de populære restauranter, som hver især gør sig umage for at gøre vores madsultne kunder glade. Du kan derfor være sikker på at få en god oplevelse, uanset hvilket spisested du vælger.

Kan jeg bestille vegetariske retter i Herning?

Du kan altid finde vegetariske muligheder, som smager mindst lige så godt som resten af menuen, når du bestiller hos Hungry.dk.

Er det muligt at bestille dessert i Herning?

Ja, det er det. Under de enkelte restauranter kan du se, hvad der tilbydes af skønne desserter. Er du mere til slik, kan du bestille take away fra Kvik Kiosken.

Kan jeg købe take away til store arrangementer?

Ja, det kan du godt. Skal der bestilles mad til mere end 20 personer, anbefaler vi dog, at I ringer til den enkelte restaurant og bekræfter ordren.

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden varierer altid fra sted til sted, og det er derfor svært at fastsætte præcist hvor længe, du skal vente. I Herning kan du forvente en leveringstid på 25-75 minutter, hvilket afhænger af madtype og restaurant.

Vi har placeret vores annoncerede og nye restauranterne øverst på listen og derefter finder du restauranter med kortest leveringstid/afstand til dig. Læs mere.