Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Bestil take away lokalt i Hillerød

bedste restauranter i Hillerød :
Sorter efter

Helsingørsgade 33, 3400 Hillerød
åben åben fra 10:00-22:00 (levering fra 10:00-21:30)
  • -
  • Endnu ikke bedømt
  • Fra 19,00 kr. for levering. Se din pris.
  • 30-60 min.
Bestil mad

Hillerød - Hjemsted for god take away mad

I Hillerød er der masser af grøn natur. Det er her du finder Frederiksborg Slot og den tilhørende slotspark. Du finder også Store dyrehave med masser af skove og stier. Hillerød er også hjemstedet for Hillerød Golf Club. Til sidst men ikke mindst, er det også i Hillerød, hvor du kan finde Æbelholt Klosterruin.

Men når man har besøgt alt man kan besøge i den naturrige nordsjællandske by, så skal man forkæle sig selv og få noget god mad bragt lige til døren. Og det er der masser af mulighed for i Hillerød. Vi giver dig overblikket over, hvad du har af muligheder.

På take away menukortet i Hillerød finder du blandt andet mange forskellige former for lækre burgere. Du kan også få grillmad som du kender det fra de traditionelle grillbarer. I Hillerød, er der også noget for de som kan lide lækker italiensk mad, kebab, salat eller vegetarisk.

Hillerød er også hjemstedet for en lækker sprød pizza, i masse forskellige varianter: Du kan få alt fra almindelig bund, til deep pan, til familie og børnepizza i Hillerød. Du kan også få smagfuldt mexicansk mad og lækre sandwich.

Til sidst men ikke mindst har Hillerød et godt udvalg af traditionel dansk mad, som du også kan få leveret til døren, hvis du ikke selv gider at lave det.

Så hvad venter du på? Der er ingen undskyldninger. Bor du eller er på besøg i Hillerød, så grib computeren og bestil alle mulige former for god og lækker take away lige til døren. Du vil bestemt ikke fortryde!

Du kan her på Hungry.dk nemt, hurtigt og sikkert bestille lækker mad til udbringning fra lokale restauranter i Hillerød. Vælg blot en restaurant på listen, og klik dig videre til deres online menukort, hvor du kan bestille lige den mad du har lyst til, med et par klik. I Hillerød kan du bl.a. vælge i mellem grillmad, burger eller pizza.

© Copyright 2016 Hungry.dk ApS • Voldbjergvej 12 2. tv, 8240 Risskov • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • info@hungry.dk.