Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Bestil take away lokalt i Hirtshals

bedste restauranter i/tæt på Hirtshals :
Sorter efter

Jyllandsgade 1, 9850 Hirtshals
lukket - Åbner senere i dag åben fra 16:00-21:00
  • Fra 0,00 kr. (min. 80,00 kr.)
Forudbestil
spar op til 10%

Tørholmsvej 95, 9800 Hjørring
lukket - Åbner senere i dag åben fra 16:00-20:25
  • KUN AFHENTNING
Forudbestil

Stort udvalg af takeaway i Hirtshals

Hirtshals – en fantastisk by, hvor hovedgaden går direkte ned til havnen. Det er meget få byer, hvor havnen i så høj grad er en del af bylivet, og hvis der er noget turister kan lide, så er det unikke byer. Det er derfor heller ikke svært at forstå, hvorfor turisterne i så høj grad bliver lokket til Hirtshals hver sommer.


Hirtshals er i høj grad kendetegnet af fisk. Både i form af byen, der huser mange fiskere, men også i form af Nordsømuseet, der huser det berømte Oceanarium hvor klumpfisken bor, hvilket gør den til et populært turistmål.
I en by der ligger så tæt på havet, er det en selvfølge, at de lokale takeaway restauranter kan tilbyde en lækker fiskefilet med remoulade og pommes frites. 

Hvis du ikke bryder dig om fisk, er der heldigvis også mange andre muligheder. Når det gælder fastfood er burgere altid populært – hvad end der er tale om en cheese burger, bacon burger eller bare en hamburger. Hvis du ikke har lyst til burgere eller pommes frites, kan du også bestille en lækker pizza, og den kan med garanti også fås med dine yndlings toppings.


Med sådan et udvalg er det svært ikke at blive fristet, når du sidder træt om aftenen efter en lang dag, når køkkenet flyder eller når køleskabet er gabende tomt.


Takeaway restaurationerne er klar til at modtage din ordre og leverer med et smil til din dør. Udbringningen er hurtig og maden bliver leveret med et smil. Spørgsmålet er bare – Hvad venter du på? Jo før du bestiller, des før kan du spise!

Du kan her på Hungry.dk nemt, hurtigt og sikkert bestille lækker mad til udbringning fra lokale restauranter i Hirtshals. Vælg blot en restaurant på listen, og klik dig videre til deres online menukort, hvor du kan bestille lige den mad du har lyst til, med et par klik. I Hirtshals kan du bl.a. vælge i mellem grillmad, pizza eller burger.

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Voldbjergvej 24, 8240 Risskov • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].