Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Bestil take away lokalt i Hobro

bedste restauranter i/tæt på Hobro :
Sorter efter

Adelgade 12, 9500 Hobro
lukket - Åbner senere i dag åben fra 10:15-22:00 (levering fra 11:00-21:45)
  • -
  • Endnu ikke bedømt
  • Fra 0,00 kr. (min. 100,00 kr.)
Forudbestil
spar op til 15%

Adelgade 12, 9500 Hobro
lukket - Åbner senere i dag åben fra 11:00-21:30
  • Fra 0,00 kr. (min. 100,00 kr.)
Forudbestil
spar op til 15%

Adelgade 47, 9500 Hobro
lukket - Åbner senere i dag åben fra 11:00-20:45
  • Fra 25,00 kr. (min. 80,00 kr.)
Forudbestil

Oplev Hobro og spis herlig takeaway


I bunden af Mariager Fjord ligger den nordjyske by Hobro. Her findes der utallige muligheder for underholdning og unikke oplevelser. På Fyrkatvej ligger den gamle vikingeborg, Fyrkat, som dateres helt tilbage til år 980. Hobro er en gammel vikingeby, som bestemt er et besøg værd. Havnen i Hobro blev både brugt i gamle dage af vikingerne og i dag af besøgende, som lægger til i havnen, og byens egne beboere. Her er der mulighed for at spise på fine restauranter eller besøge byens lystfartøjsmuseum og lære om lystsejlads. Hobro kan også byde på en hyggelig gågade med gode muligheder for shopping til de interesserede. Den brostenbelagte gågade rummer en stemning af fællesskab med lokale butikker og caféer i baggårdene.

 

Der er mange fodboldinteresserede i byen som støtter byens hold. Hobro IK er med i spidsen af superligaen og når du tager på stadion, må du ikke glemme at købe en ”Stadion Platte” som er en enorm grillpølse du kan nyde sammen med en kold fadøl for at gøre oplevelsen fuldendt. Hvis du vil ud og opleve naturen i Mariagerfjord kan du prøve kræfter af med Geo Caching, som er en GPS skattejagt hvor du selv skal orientere dig i naturen – lær om naturen, historien og geografien i og omkring Hobro!

 

Byen har altså oplevelser for mange forskellige mennesker: En havn til fiskerne, vikingeborg til de historieinteresserede, gågade til de shoppeinteresserede og et frembrusende fodboldhold, til de sportsinteresserede. Nu er det kun op til DIG at finde netop den del af Hobro, som er lige din kop te.

 

Spis godt

Hobro er ligeledes en by med stor varietet og kvantitet, når det kommer til takeaway. Her er der mulighed for at finde noget til både enhver smag og størrelse. Det vil sige, at uanset om man er til frisk sushi, sunde sandwich og salater, eller om man er til en saftig burger og en veldrejet pizza, så kan man få fingrene i det i Hobro. Du kan for eksempel besøge City Pizza i Hobro som har et ry for at lave lækre pizzaer til gode priser.

 

Man kan altså nemt sikre sig en hyggelig aften i Hobro – opvasken bliver sparet væk, og det samme gør den evige diskussion om ”hvad skal vi spise” eller ”hvem henter?”. Når det er så nemt og smager så godt, er det en ren frelse for den sultne del af sjælen. Nyd dagen og velbekomme.

Du kan her på Hungry.dk nemt, hurtigt og sikkert bestille lækker mad til udbringning fra lokale restauranter i Hobro. Vælg blot en restaurant på listen, og klik dig videre til deres online menukort, hvor du kan bestille lige den mad du har lyst til, med et par klik. I Hobro kan du bl.a. vælge i mellem grillmad, pizza eller burger.

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Voldbjergvej 24, 8240 Risskov • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].