Bestil take away lokalt i Hobro

Pizza
Burger
Sushi
Grillmad
Kebab
Vegetarisk
  • Levering nu
  • Tilbud
  • Gratis levering
  • Vegetarisk
Mest relevant
  • Mest relevant
  • Nærmeste
  • Bedst bedømte
  • Hurtigste levering
  • Leveringspris

Nulstil filtre

Åben for bestilling

Oplev Hobro og spis herlig takeaway

I bunden af Mariager Fjord ligger den nordjyske by Hobro. Her findes der utallige muligheder for underholdning og unikke oplevelser. På Fyrkatvej ligger den gamle vikingeborg, Fyrkat, som dateres helt tilbage til år 980. Hobro er en gammel vikingeby, som bestemt er et besøg værd. Havnen i Hobro blev både brugt i gamle dage af vikingerne og i dag af besøgende, som lægger til i havnen, og byens egne beboere. Her er der mulighed for at spise på fine restauranter eller besøge byens lystfartøjsmuseum og lære om lystsejlads. Hobro kan også byde på en hyggelig gågade med gode muligheder for shopping til de interesserede. Den brostenbelagte gågade rummer en stemning af fællesskab med lokale butikker og caféer i baggårdene.

Der er mange fodboldinteresserede i byen som støtter byens hold. Hobro IK er med i i toppen af Dansk fodbold og når du tager på stadion, må du ikke glemme at købe en ”Stadion Platte” som er en enorm grillpølse du kan nyde sammen med en kold fadøl for at gøre oplevelsen fuldendt. Hvis du vil ud og opleve naturen i Mariagerfjord kan du prøve kræfter af med Geo Caching, som er en GPS skattejagt hvor du selv skal orientere dig i naturen – lær om naturen, historien og geografien i og omkring Hobro!

Byen har altså oplevelser for mange forskellige mennesker: En havn til fiskerne, vikingeborg til de historieinteresserede, gågade til de shoppeinteresserede og et frembrusende fodboldhold, til de sportsinteresserede. Nu er det kun op til DIG at finde netop den del af Hobro, som er lige din kop te.

Spis godt

Hobro er ligeledes en by med stor varietet og kvantitet, når det kommer til takeaway. Her er der mulighed for at finde noget til både enhver smag og størrelse. Det vil sige, at uanset om man er til frisk sushi, sunde sandwich og salater, eller om man er til en saftig burger og en veldrejet pizza, så kan man få fingrene i det i Hobro. Du kan for eksempel besøge en af de populære pizzariaer i Hobro som alle, har et ry for at lave lækre pizzaer til gode priser.

Man kan altså nemt sikre sig en hyggelig aften i Hobro – opvasken bliver sparet væk, og det samme gør den evige diskussion om ”hvad skal vi spise” eller ”hvem henter?”. Når det er så nemt og smager så godt, er det en ren frelse for den sultne del af sjælen. Nyd dagen og velbekomme.

Vi har placeret vores annoncerede og nye restauranterne øverst på listen og derefter finder du restauranter med kortest leveringstid/afstand til dig. Læs mere.