Bestil take away lokalt i Højbjerg

Madbonanza
Pizza
Burger
Sushi
Grillmad
Thaimad
Indisk
Vis mere
  • Levering nu
  • Tilbud
  • Gratis levering
  • Vegetarisk
Mest relevant
  • Mest relevant
  • Nærmeste
  • Bedst bedømte
  • Hurtigste levering
  • Leveringspris

Nulstil filtre

Åben for bestilling

HØJBJERG - SMUK NATUR OG LÆKKER TAKEAWAY

Højbjerg er en forstad til Aarhus beliggende cirka fem kilometer syd for Danmarks næststørste by. Når man taler om 8270 favner postnummeret ikke kun om Højbjerg, men også bydelene Holme og Skåde, som er en del af området. Højbjerg har alt hvad en morderne forstad bør have og området er attraktivt at bosætte sig i. Højbjerg er nemlig smukt beliggende ud til både skov og strand og det er også nemt at komme ind i Aarhus' Dyrehave, hvor man kan gå en tur i den indhegnede have og nyde en lækker picnic, bestående af frisklavede sandwich eller dampende varme, nylavede pizzaer fra en af områdets fremragende spisesteder, som ligger ganske tæt på Dyrehaven. Men man skal passe på, for haven er fyldt med hjorte og de er vant til at blive fodret af havens gæster med gulerødder og æbler så måske du ikke får lov til at have din sandwich for dig selv, hvis du vender ryggen til alt for længe. 

Når man befinder sig i Højbjerg er det også oplagt at gå en tur i de hyggelige villakvartere, som på den ene side er omringet af skovens høje, gamle træer, hvilket danner en smuk ramme om de gamle villaer, som oftes er velholdte og smukke at betragte udefra. Man kan også gå en tur ned forbi Højbjerg Torv, her finder man busserne som fører en ind til Aarhus' centrum på cirka 15 minutter, men man kan også tage et kig i de lokale butikker, der har placeret sig på torvet og endnu bedre så finder man på torvet flere gode takeaway steder, som med duften af pizza lokker dig med at bestille maden med hjem - og så slipper du også både for at handle og stå og svede over kødgryderne, det må man da kalde win win.

Hvad end du er til lækre sprøde pizza, saftige burgere eller noget helt tredje så har Højbjerg det og du bestemmer helt selv om du vil nyde det i den smukke natur eller om du vil smide benene op hjemme i sofaen og lade restauranterne bringe maden direkte til dig. Uanset hvad står restaurant klar til at tage imod din bestilling så få sendt din ordre af sted og slap af så sørger vi andre for resten.  

Vi har placeret vores annoncerede og nye restauranterne øverst på listen og derefter finder du restauranter med kortest leveringstid/afstand til dig. Læs mere.