Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Bestil take away lokalt i Høng

bedste restauranter i Høng :
Sorter efter

Ruds Vedby Grill & Burgerhus

Møllemarksvej 2, 4291 Ruds Vedby
lukket - åbner snart igen
  • Fra 0,00 kr. (min. 70,00 kr.)

Frisk take away i ostebyen Høng

Byen Høng er måske ikke nævneværdig af størrelse, men den er kendt alligevel. Der er nemlig en helt speciel serie af skimmeloste, som er under Arlas produktserie ”Høng”. Firmaet Høng blev allerede etableret i 1907 af en ung mand, der gerne ville være ostegrossist. I 1971 overtog Arla fabrikken. Det vides ikke, om folk i Høng spiser ekstra meget camembert og skimmelost – men takeaway spiser de i hvert fald, for det er der masser af mulighed for at bestille i byen.


Så hvis du er lidt træt af skimmelost, skal du ikke fortvivle. Du kan nemlig finde mange alternativer til aftensmaden, som kan spises frem for ost. Mulighederne er mange – har du lyst til pizza, kebab eller salat, så kan du få det; og det hele kan leveres direkte til din dør. Bare bestil mad til udbringning, så bliver det ikke nemmere, og du kan eventuelt give en skimmelost som drikkepenge til buddrengen.


Er du mere i humør til noget italiensk, kinesisk eller vegetarisk, skal du heller ikke holde dig tilbage, for du kan med få klik få bragt din yndlingsret til døren – så er aftensmaden på plads, og osten lagt tilbage i køleskabet. Til en picnic i det gode vejr kan man også bestille en frisk omgang sushi, en ”mmh” sandwich eller en ordentlig burger til takeaway ud i det fri.


Det skal lige nævnes, at rygtet vil vide det, at der er pizza med blåskimmelost på menukortet, hvis man er en af dem fra Høng med stolthed og fornøjelse spiser en af de lokale specialiteter.

Du kan her på Hungry.dk nemt, hurtigt og sikkert bestille lækker mad til udbringning fra lokale restauranter i Høng. Vælg blot en restaurant på listen, og klik dig videre til deres online menukort, hvor du kan bestille lige den mad du har lyst til, med et par klik. I Høng kan du bl.a. vælge i mellem grillmad, burger eller pizza.

© Copyright 2018 Hungry.dk ApS • Voldbjergvej 12 2. tv, 8240 Risskov • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].