Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Bestil Pizza lokalt i Hørsholm

bedste restauranter i/tæt på Hørsholm :
Sorter efter

Usserød Kongevej 46, 2970 Hørsholm
åben til 21:00
  • Fra 25,00 kr. (min. 120,00 kr.)
  • 30-60 min.
Bestil mad
5 tilbud lige nu

Pizza i Hørsholm

Hørsholm er et byområde på Nordsjælland 25 kilometer fra Københavns centrum. Her kan man blandt andet finde en gågade med et indendørs storcenter for enden, kulturhuset Trommen, som bruges til koncerter og andre arrangementer, og Jagt- og Skovbrugsmuseet, som blandt andet viser udstillinger om moderne skovbrug med forskellige maskiner.

 

Pizza kan man selvfølgelig også finde i Hørsholm. Her kan man få stort set alle de pizzaer, ens pizza-hjerte begærer. Det kunne for eksempel være en ananasfyldt hawaii-pizza eller en lækker calzone-pizza med kødsovs. Man går ikke forgæves her. Vi har faktisk også tilladt os at hjælpe dig lidt på vej i pizza-jagten, ved at give dig en oversigt over alle pizzastederne i Hørsholm. Værsgo’ og gå på jagt!

 

Hørsholm kan også friste med traditionel dansk og stærk mexicansk

Her på Hungry.dk kan du, med et par klik med musen, få pizza bragt ud fra lokale take aways i Hørsholm. Du vælger bare en af restauranterne på listen, og finder det du har lyst til på deres online menukort, og sender din bestilling afsted, og så bliver maden bragt hjem til dig. Nemt, sikkert og hurtigt. Pizza til udbringning i Hørsholm – bestil det nemt online her på Hungry. God fornøjelse og velbekomme.

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10B, 1., 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].