Bestil take away lokalt i Holbæk

Pizza
Burger
Grillmad
Kebab
  • Levering nu
  • Tilbud
  • Gratis levering
Mest relevant
  • Mest relevant
  • Nærmeste
  • Bedst bedømte
  • Hurtigste levering
  • Leveringspris

Nulstil filtre

Åben for bestilling

Holbæk – Meget mere end Holbækmotorvejen

Holbæk, fjordbyen beliggende cirka 60 kilometer fra den danske hovedstad i det nordvestlige Sjælland. Byen kan føres tilbage til opførslen af Holbæk slot i 1236, hvor byen herefter har taget form rundt om slottet. I dag bor der 28.134 indbyggere i byen og det er med til at gøre byen til Nordvestsjællands største by.  

Derfor siger det også sig selv, at Holbæk og omegn har masser at byde på. Man finder blandt andet et bredt udvalg af parker og rekreative grønne områder. Her kan fx nævnes Strandparken, Østre anlæg og Bysøparken, som alle er helt ideelle til picnic med vennerne, hyggelige gåture med kæresten og stille øjeblikke for sig selv. Desuden så vi må ikke glemme at fortælle, at Holbæk ligger ud til den smukke Holbæk Fjord, som både indbyder til en gåtur på marina for at kigge på de fine både, med en is i hånden efter man har nydt lækker sushi hjemme i haven, men fjorden indeholder også Holbæk Gammel- og Ny Havn. 

Men Holbæk er meget mere end grønne og rekreative områder. Har man lyst til at være kulturel kan Holbæk byde på masser af kulturelle seværdigheder. Man kan fx tage en tur på Holbæk Museum, som ligger i Klosterstræde med en række gamle, smukke, lokale bygninger. Man kan også gå en tur indenfor i Skt. Nikolai Kirke, som er byens største kirke og ligger klods op ad museet så det er nemt at slå to fluer med et smæk, hvis man alligevel har tilbragt formiddagen på museet. Når man nu er i gang med at kigge på kirker er Tveje Merløse Kirke et besøg værd. En meget smuk, historisk stenkirke tilbage fra 1100-tallet. Så der er ingen undskyldning for ikke at få en på opleveren når man befinder sig i Holbæk.

Holbæk har alt, hvad man kan ønske sig, men det vigtigste i Holbæk er maden. I Holbæk er der god mulighed for lækker dansk mad, hvis du ikke selv har tid eller lyst til at lave det. Du kan også få traditionel grillmad, italiensk, kebab, salat og vegetarisk. Mulighederne er ligeså mange som seværdighederne så det er din egen skyld, hvis du går sulten i seng.

Så der er ingen undskyldninger for ikke at få leveret maden i Holbæk. Så skynd dig at kom til tasterne, og få bestilt lige præcis det, som DU har lyst til i aften.

Vi har placeret vores annoncerede og nye restauranterne øverst på listen og derefter finder du restauranter med kortest leveringstid/afstand til dig. Læs mere.