Bestil take away lokalt i Holstebro

Pizza
Burger
Sushi
Grillmad
Indisk
Vegetarisk
Kebab
Vis mere
  • Levering nu
  • Tilbud
  • Gratis levering
  • Vegetarisk
Mest relevant
  • Mest relevant
  • Nærmeste
  • Bedst bedømte
  • Hurtigste levering
  • Leveringspris

Nulstil filtre

Åben for bestilling

Glad for take away mad i Holstebro

Holstebro – Byen med Holstebro lystanlæg – en park midt i byen, lige ved siden af det store regions-hospital. Byen med håndboldklubben Team Tvis Holstebro, som har sin daglige gang i byens håndboldhal. Det er også i Holstebro, hvor du finder sluserne ved Vandkraftsøen og så løber Storeå selvfølgelig lige igennem byen.

I Holstebro, kan du også gå en tur igennem den flotte bymidte eller langs åen, tage på camping ved søen, eller besøge den flotte kirke, inde midt i byen.

Men hvis du bliver sulten – ja, hvad skal du så egentligt stille op i Holstebro? Vi har svaret, og vi deler det gerne. For i Holstebro, er der rig mulighed for lækker take away mad, som Holstebros grillbarer, restauranter og pizzeriaer, står på spring for at levere lige til din dør.

I Holstebro, kan du få velsmagende og lækkert grillmad, som pomfritter, hot dogs og pølser. Du kan få lækre saftige burgere, med en god bøf i og et bredt udvalg af forskellige slags indhold. Du kan også få mad med kebab i. Har du for eksempel prøvet en durumrulle eller et pitabrød?

Er du den mere sunde type, kan Holstebro tilbyde lækre salater, vegetarisk mad, som selvfølgelig ikke indeholder kød, eller en lækker og frisk sandwich med forskellige slags kød og salat. I Holstebro, kan du også få mad fra Mexico og italienske retter. Så der er noget for enhver smag.

Selvfølgelig byder Holstebro også på lækre pizzaer, hvad end du leder efter almindelige eller deep pan? Børnepizza eller familiepizza? Pepperoni eller skinke? Mozzarellaost eller feta?

Så hvad venter du på? Holstebro venter på dig. Din mad er kun et klik væk, og så har du det lige ved hoveddøren inden for kort tid.

Hvilket pizzaria er det bedste i Holstebro?

Igennem årenes løb er Holstebro flere gange blevet kåret til Danmarks flotteste handelsby. Med de mange butikker spredt ud over den 500 meter lange gågade kan du finde varer indenfor alverdens kategorier.

I takt med byens udvikling er der ligeledes igennem de sidste par år udsprunget adskillige restauranter og blandt de mest populære, finder du et væld af spændende og alsidige pizzariaer.

Men hvem laver de bedste pizzaer i Holstebro?

Umiddelbart er det svært at svare på, da det afhænger af forskellige faktorer som pris, service og ikke mindst smag. Holstebro er en ægte handelsby og lige præcis derfor tilbyder byen et stort udvalg af forskellige pizzariaer, der passer til ethvert budget og smag. Hemmeligheden bag byens bedste pizzaer ligger nemlig i ingredienserne.

De ægte italienske eller amerikanske pizza-specialiteter består af friske råvarer, der giver smagen en ekstra dimension uden, at du nødvendigvis springer pengepungen.

Man kan sagtens smage forskel på de færdigkøbte pizzabunde fra dagligvarebutikkerne og de 100 % sprøde hjemmelavede bunde fra pizzariaerne. Selv tomatsovsen er der blevet kælet for, som smager af solmodne tomater og ikke af den velkendte syrlighed fra de billige færdigkøbte dåser.

Om du skal bestille alene med vennerne eller familien betyder ikke det store, da restauranterne gør deres ypperste for at stille dig tilfreds med den bedste pizza i Holstebro.

Hvis du leder efter den bedste pizzaria, kan du med fordel kigge vores liste igennem ovenfor og på den måde udforske den ene restaurant efter den anden. Vi bestræber os på at samlet den ultimative oversigt over de bedste pizzariaer i Holstebro.

Sushien er på fremgang i Holstebro

Flere og flere danskere har i årenes løb åbnet øjnene op for den traditionelle japanske ret sushi. Overalt i de større byer som København, Aarhus, Odense eller Aalborg åbner den ene sushi-restaurant efter den anden.

Turen er nu heldigvis også kommet til Holstebro, og holstebrogenserne kan derfor nyde godt af den traditionelle japanske ret, der består af kogt eller marineret ris serveret med forskelligt tilbehør som fisk, skalddyr eller grøntsager. De to mest almindelige og populære retter indenfor sushi-universet er Nigiri og Maki - fælles for dem begge to er, at de smager fantastisk og er visuelt flotte at se på.

Sushi er sundere end du tror

Når du bestiller og spiser sushi, får du en ægte visuel oplevelse. De mange farver og stærke kontraster er en fryd for øjet, og giver hele madoplevelsen en ekstra dimension.

Men hvad mange ikke ved, så er sushi et utroligt sundt måltid. En simpel ret kan indeholde mange af de vigtigste vitaminer og mineraler, som din krop har brug for i løbet af en dag samtidig med, at selve retten har et lavt kalorieindhold.

De mest populære retter indeholder fisk, som har alt fra D-vitaminer til jod eller sunde fiskeolier. Disse vitaminer og mineraler reducerer risikoen for hjertekarsygdomme, ledgigt og andre ubehagelige sygdomme, og alle fiskene indeholder (som regel) mindre end 100 kalorier pr. 100 g.

Selve risen der bliver anvendt i sushi, er en af de bedste kilder til kulhydrater og protein, og er du af typen, som går ind for sundhed og motion, kan det varmt anbefales at spise sushi med ris.

Krydder meget gerne dine retter med wasabi eller Noritang der begge er rige på forskellige vitaminer, og nærmest ingen kalorier indeholder.

I Holstebro finder du fantastisk grillmad

Er du måske til burgere med lækre sprøde pomfritter, har du gode muligheder for at finde noget lækkert i Holstebro.  Selve byen råder over nogle af Region Midtjyllands bedste grillbarer, og tilbyder spændende menuer til unge såvel som ældre mennesker.

Bøfsandwich, burgere og lækre hotdogs

Nogle af de mest populære grillretter i Holstebro er burgere, bøfsandwichs, hotdogs og andet grillmad som kebab- og pølsemix eller en stegt kylling med pommes. Restauranterne kan deres kram og sparer ikke på fyldet, hvilket giver en garanti for en propmæt og glad mave.

For når det kommer til stykket, er der intet bedre end den lækre smag af burger eller måske ribben, der er blevet krydret med en stærk barbecuesovs eller måske friske pølser, der er blevet taget af grillen.

Med vores udvalg af grillbarer i Holstebro har du en god mulighed for at finde en restaurant, som opfylder dine kriterier efter takeaway mad.

Vi har placeret vores annoncerede og nye restauranterne øverst på listen og derefter finder du restauranter med kortest leveringstid/afstand til dig. Læs mere.