Bestil take away lokalt i Hornslet

Pizza
Burger
Sushi
Grillmad
Vegetarisk
Kioskvarer
Italiensk
  • Levering nu
  • Tilbud
  • Gratis levering
  • Vegetarisk
Mest relevant
  • Mest relevant
  • Nærmeste
  • Bedst bedømte
  • Hurtigste levering
  • Leveringspris

Nulstil filtre

Åben for bestilling

Hornslet - En by med masser af take away

Hornslet er en hyggelig by nord for Aarhus med kun lidt over 5000 indbyggere. Ikke langt derfra ligger Rosenholm Slot, som stadig står flot og velbevaret med en fantastisk smuk beliggenhed, som giver anledning til mange turistrundvisninger, bryllupper og andre større arrangementer. 


Med både skønne naturarealer og en flot kirke, har byen en fantastisk atmosfære, som især sætter sit præg på byens Take Away.

 

Især er det italienske køkken i fokus, med både lækre pizzaer, som kun italienerne kan lave dem, lune pitabrød samt mange velsmagende pastaretter. Byen tilbyder både almindelige,- indbagte,- og børnepizzaer, så der er noget for enhver størrelse og smag!

 

Skriger dine smagsløg efter en lun og frisklavet durumrulle, fås de selvfølgelig med både kylling og oksekød. En god klassiker fra det tyrkiske køkken, som er blevet modtaget godt af danskerne!

 

Hungrer du blot efter en frisk sandwich, fås de med en masse forskelligt fyld. Var det noget med en sandwich med saftigt kylling og sprødt bacon? Det får da tænderne til at løbe i vand!

 

Er man mere til det krydrede asiatiske køkken, er her både forskellige velkrydrede wokretter eller lidt godt fra havet - marinerede tigerrejer med alt, hvad der hører til er da altid et sikkert hit!

 

Er du i dit sunde hjørne eller er vegetar kan du få frisk salat eller super lækre sandwiches, selvfølgelig uden kød, men fyldt med andet smagfuldt indhold.


Har man bare lyst til en god bøf eller marinerede spareribs med sprøde pommes frites kan man også sagtens få det! Der er noget til enhver smag.

 

Du kan f.eks. få din saftige bøf i din yndlingsburger - og så endda hjemmelavet! Så fås det da ikke bedre. Byens burger kan både fås med saftigt kylling, mørt oksekød eller sprød fiskefillet.Hornslet tilbyder velsmagende mad fra næsten alle verdensdele - herligt! Og du kan få det hele; hurtigt, nemt og lige til døren.

 

Hvad venter du på - det er da vist ved at være spisetid! 

Vi har placeret vores annoncerede og nye restauranterne øverst på listen og derefter finder du restauranter med kortest leveringstid/afstand til dig. Læs mere.