Bestil burger i Horsens

Pizza
Burger
Sushi
Grillmad
Thaimad
Hungry Delivery
Vegetarisk
Vis mere
  • Levering nu
  • Tilbud
  • Gratis levering
  • Vegetarisk
Mest relevant
  • Mest relevant
  • Nærmeste
  • Bedst bedømte
  • Hurtigste levering
  • Leveringspris

Nulstil filtre

Åben for bestilling

Lækkert take away i Horsens

Middelalderfestivalen er en tilbagevendende begivenhed i hyggelige Horsens - Du har måske været til det hele weekenden og kan ikke rigtig overskue, at skulle til at handle ind og lave aftensmad - måske vil du gerne slappe af og komme dig oven på festlighederne, så er det godt, at der i Horsens findes et hav af muligheder for at få aftensmaden bragt lige til døren. Du kan blandt andet få de lækreste pizzaer og burgere bragt ud til dig.Det kan også være, at du er på strøgtur i Horsens og er blevet lidt sulten. Her er der også mulighed for at få en dejlig sandwich med i hånden eller finde et sted og nyde den friske salat, som kan bestilles herindeSkal aftenen gå med at hygge med vennerne eller med sig selv, er der mange muligheder - om du så har lyst til italiensk eller indisk eller måske gerne vil have en pizza eller grillmad i dagens anledning. Der behøves heller ikke altid være en anledning - det er altid godt med forkælelse og det kan være meget rart at slippe for aftensmaden en gang imellem.Skynd dig derfor at bestille din mad, så vil den snart blive leveret til din dør – frisklavet og lige til at nyde!

 

Ofte stillede spørgsmål

 

Hvem laver den bedste take away i Horsens?

Gå på opdagelse i hele 30 restauranter i Horsens, som alle laver velsmagende retter til de mange madsultne gæster i byen. Her finder du kun spisesteder med fantastiske anmeldelser fra de besøgende, hvorfor du er garanteret en god oplevelse.

Hvilken type take away kan jeg få i Horsens?

På Hungry.dk kan du finde det mest populære take away, såsom sushi, burgere og pizza, men også eksotiske fristelser fra f.eks. det thailandske køkken. Så uanset om du er til sprød stenovnspizza, lune sandwich, stegte nudler eller festlige makiruller, går du ikke forgæves hos os.

Hvor lang er leveringstiden i Horsens?

Leveringstiden afhænger af de enkelte restauranter. Gå ind under dit foretrukne spisested i byen for at finde ud af hvor lang leveringstid, der kan forventes.

Kan jeg bestille dessert i Horsens?

Ja. Flere af vores restauranter har søde sager på menuen. Tag et kig under det enkelte spisested for at se, hvad de tilbyder af skønne desserter.

Kan jeg finde vegetarisk mad på Hungry.dk?

Ja. I Horsens har stort set alle restauranter vegetariske muligheder. Så uanset om du er til pizza fra Mamma’s eller til sprøde forårsruller, kan du med garanti finde en variant uden kød men med masser af smag.

Leverer Hungry.dk i hele Horsens?

Det gør vi. Alle spisestederne i Horsens er fordelt over hele byen, hvorfor du altid kan finde take away i nærheden.

Er det muligt at bestille take away til store selskaber?

Ja. Ønsker du at bestille take away til 20+ personer, anbefaler vi dog, at du ringer til det enkelte spisested og informerer om bestillingen.

Vi har placeret vores annoncerede og nye restauranterne øverst på listen og derefter finder du restauranter med kortest leveringstid/afstand til dig. Læs mere.