Bestil pizza i Horsens

Pizza
Burger
Sushi
Grillmad
Thaimad
Vegetarisk
Hungry Delivery
Vis mere
  • Levering nu
  • Tilbud
  • Gratis levering
  • Vegetarisk
Mest relevant
  • Mest relevant
  • Nærmeste
  • Bedst bedømte
  • Hurtigste levering
  • Leveringspris

Nulstil filtre

Åben for bestilling

Bestil pizza fra et af de bedste pizzariaer i Horsens

Horsens er en by i Østjylland og Danmarks 8. største by, placeret for enden af Horsens Fjord på den jyske østkyst. Horsens er i dag kendt for sin store kulturaktivitet, som ofte tiltrækker mange store kunstnere som bl.a. Bob Dylan, Madonna, Rolling Stones og Dolly Parton. Hver år afholder Horsens desuden den Europæiske Middelalderfestival, hvilket bl.a. vidner om, at Horsens status som en vigtig Middelalderby med adskillige klostre og fæstningsanlæg. Horsens er derfor en by fyldt med oplevelser og historier. Man kan desuden dykke ned i det seneste århundredes landvindinger på Danmarks industrimuseum eller fordybe sig i moderne kunst på Kunstmuseet. Derudover er Horsens kendt for Statsfængslet, hvor man kan få en spændende rundtur i det gamle statsfængsels historiske bygninger. 

Har du lyst til at nyde en pizza i disse historiske omgivelser, så kan du her på siden finde en oversigt over Horsens bedste pizzariaer. I Horsens finder du forskellige pizza-restauranter, som tilbyder et bredt udvalg af forskellige pizzaer. Det kan være alt fra den classiske calzone pizza til den amerikanske deep pan pizza. Der er altså rig mulighed for at nyde en lækker og sprød pizza i smukke og historiske omgivelser i Horsens. 

Værsgo' og spis dig mæt. 

 

 

Ofte stillede spørgsmål

 

Hvor bestiller jeg den bedste pizza i Horsens?

Hos os kan du få pizza fra over 16 pizzeriaer i/tæt på Horsens. Prøv eksempelvis at bestille fra den populære Pizza Town eller gå på opdagelse i nogle af de andre pizzeriaer rundt omkring i Horsens. På Hungry.dk finder du noget til enhver smag.

Kan jeg få stenovnspizza i Horsens?

Ja! Når du skal have en ægte italiensk stenovnspizza i Horsens, skal du tage et kig forbi Hungry.dk. Vi leverer nemlig pizza fra bl.a. Horsens Stenovns Pizza, som bager pizzaerne i en vaskeægte stenovn.

Leverer Hungry.dk pizza i hele Horsens?

Ja. Uanset hvor i Horsens du befinder dig, vil du altid kunne bestille din pizza fra Hungry.dk.

Hvordan finder jeg gode tilbud på pizza?

Når du bestiller hos os, kan du altid være sikker på at finde gode deals. Download vores app i dag og få endnu mere glæde af skarpe tilbud og kampagner.

Hvad er en deep pan pizza?

Den amerikanske deep pan pizza har en meget tykkere bund, sammenlignet med den klassiske italienske pizza. Da dejen er lavet i en form ligesom en tærte, har denne pizza høje kanter og derfor mere plads til skøn fyld.

Er det muligt at bestille en glutenfri pizza?

Ja. Vi kan glæde dig med, at du hos os kan finde flere pizzeriaer, som laver glutenfrie pizzaer. Se informationen under de enkelte restauranter for at finde ud af, hvor du skal have din næste pizza uden gluten.