Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Bestil Sandwich lokalt i Horsens

bedste restauranter i/tæt på Horsens :
Sorter efter

Torvet 3, 8700 Horsens
lukket - åbner i morgen
  • Fra 20,00 kr. (min. 80,00 kr.)
Forudbestil
4 tilbud lige nu

Bankager Pizza & Sandwich

Bjerrevej 146c, 8700 Horsens
lukket - pga. ferie
  • Fra 0,00 kr. (min. 85,00 kr.)
spar op til 20%

Sandwich i Horsens

Horsens er rig på muligheder. Byen byder blandt andet på det Fængselsmuseet, hvor man kan komme ind og opleve et gammelt fængsel inden for murerne. Her får man blandt andet et indblik i, hvordan det er at være fængselsfange. Yderligere, er det også muligt at besøge diverse gallerier og andre museer. Hvis kultur ikke lige er noget for dig, kan du i stedet gå amok i nogle af Horsens 150 butikker i centrum og fyre nogle penge af.

 

Mad skal man jo også have, når man besøger nogle af Horsens’ attraktioner. Så hvorfor ikke vælge at købe en lækker kvalitets-sandwich? De er nemlig at finde om næsten hvert gadehjørne, så gode er de nemlig. Hvad bedre er, du kan helt selv få lov til at vælge dit fyld, så din sandwich bliver lige nøjagtig, som du gerne vil have den. Så hvad venter du på? 

 

Horsens tilbyder også vidunderligt krydret thaimad og lækkert kebab

Her på Hungry.dk kan du, med et par klik med musen, få sandwich bragt ud fra lokale take aways i Horsens. Du vælger bare en af restauranterne på listen, og finder det du har lyst til på deres online menukort, og sender din bestilling afsted, og så bliver maden bragt hjem til dig. Nemt, sikkert og hurtigt. Sandwich til udbringning i Horsens – bestil det nemt online her på Hungry. God fornøjelse og velbekomme.

© Copyright 2019 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10B, 1., 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].