Husmorråd der gør dagligdagen lettere

 

Husmorråd er klassiske løsninger på hverdagsproblemer. Det er løsninger, som ofte er mere skånsomme for både miljø og pengepung sammenlignet med købeprodukter til samme formål. Derudover er de ofte mere effektive og kræver ikke så mange remedier udover dem, man allerede har i skabene derhjemme.

 

I dag er husmorråd forsvindende i nutidens moderne samfund, og det synes vi, hos Hungry.dk, er ærgeligt, så derfor har vi samlet brugbare og komiske husmorråd, som forhåbentligt kan gøre din dagligdag lettere.

 

Husmorraad

 

 

Find endnu flere husmorråd

Ovenstående husmorråd handler alle om madlavning, men husmorråd kan også omhandle meget andet end mad. Det eneste du skal huske på er, at husmorråd er til for at gøre din dagligdag lettere, og derfor har vi her, hos Hungry.dk, samlet lidt flere husmorråd til jer, som ikke kun har med madlavning gøre. Man kan aldrig få for mange gode tips og råd.  

 

hvorfor hungry take away  En umoden ananas kan modnes på ingen ting. Det eneste man skal gøre er først at fjerne blade og skræl og skære den i skiver. Derefter          skal den lægges i en gryde med lidt vand og sukker, som så skal koges op et øjeblik. Derefter afkøles ananasen i køleskabet.                            Herefter smager den som en moden ananas.

 

hvorfor hungry take away  Broccoli stave koges lige så hurtigt som "blomsten" hvis du skærer to x-formede snit i dem. 

 

hvorfor hungry take away  Champignoner rengøres bedst i mel frem for vand. Dette skyldes, at melet suger jord og snavs til sig, hvorimod vand får svampen til at               svulme op.  

 

hvorfor hungry take away  Fløden skiller ikke i kaffen, hvis du tilsætter lidt bagepulver. Hvis fløden derimod er blevet sur kan du tilsætte lidt danskvand. 

 

hvorfor hungry take away  Ovntemperaturen kan tjekkes på et ark papir. Det eneste du skal gøre er at lægge et stykke papir ind i ovnen, hvis det bliver gult efter               ca. et minut, så er temperaturen perfekt, men hvis det bliver sort, så er temperaturen for varm. 

 

hvorfor hungry take away  Oliepletter på tøjet kan du fjerne ved hjælp af tandpasta, tea-tree oil eller brun sæbe. 

 

hvorfor hungry take away  Rødvinspletter på tøjet kan fjernes ved hjælp af sødmælk. Hvis pletten er indtørret, kan du koge mælken og bruge den varm. 

 

hvorfor hungry take away  Håndvasken kan få sit shine igen. Det eneste du skal gøre er det pudse den i tandpasta. 

 

hvorfor hungry take away  I stedet for at bruge vanish eller vaskepulver med blegemiddel, så kan du bruge en skefuld bagepulver til den hvide vask, så bliver det              rigtig flot hvidt. Du skal ca. bruge en skefuld til 30 eller 40 graders vask, og 2-3 skefulde til en kogevask. 

 

hvorfor hungry take away  I stedet for at bruge skyllemiddel for at få tøjet blødt, så kan man bruge almindelig lagereddike. Endnu en bonus er, at eddike fjerner                  dårlig lugt fra tøjet, hvis der skulle være nogen samt, at vaskemaskinen afkalkes på samme tid. P.S. Tøjet kommer ikke til at lugte af                    eddike. 

 

Det er helt sikkert, at der er mange flere gode husmorråd end dem, vi har fundet, så hjælp os derfor med at sprede budskabet om de uundværlige husmorråd videre, så vi alle kan spare penge og frustrationer i hverdagen. Find mange flere råd her, her.