food

Få ILD.PIZZA leveret til døren med Hungry

 

ILD.PIZZA er på Hungry! Det betyder, at du kan få leveret ægte italiensk stenovnsbagt pizza eller lækker italiensk pasta direkte til din hoveddør via Hungry. Så uanset om du er træt, har ondt i benene eller blot ikke gider at gå selv, så leverer vores Hungry bude din ILD.PIZZA - hver eneste dag. 

 

 

ILD.PIZZA restauranter:

 

 

 

ILD.PIZZA til levering eller take away

Drømmer du om en napolitansk pizza tilberedt ved åben ild i en ægte italiensk stenovn? Du behøver ikke kun nøjes med at drømme om lækker pizza fra ILD.PIZZA, for Hungry klarer ærterne. Bestil lækker Pizza, pasta, brød og glem ikke dippen til kanterne.

Du bestemmer selv, om du vil hente din bestilling hos en ILD.PIZZA i nærheden af dig, eller om du vil bestille maden med udbringning hjem til dig. Det bliver ikke nemmere med Hungry levering! Vores Hungry bude leverer din mad på ca. 25 min. Download Hungry’s app i dag, så du er klar til at bestille ILD.PIZZA, når sulten melder sig. 

 

ILD.PIZZA gør tingene lidt anderledes

Pizzabagere, også kaldet pizzaiolos, følger et præcist og bestemt system når de skal vurdere om en pizza er god. Dejen er vigtigst! Dejen tæller hele 60 procent, mens ingrediensernes kvalitet og pizzaovnen fordeler sig på de sidste 40%. ILD.PIZZA stræber altid efter alle 100 procent, så pizzaen er perfekt.

 

Pizzadej ala verdensmesteren

For at kunne levere den lækreste sprøde pizza, har ILD.PIZZA i fællesskab med verdensmesteren i pizzabagning, selveste Marco Fuso, udviklet den unikke dejopskrift som gør ILD.PIZZA til den bedste pizza. Udviklingen af pizzadejen er perfektioneret ned til den mindste detalje.

 

Førsteklasses råvarer

For ILD.PIZZA er ingredienser ikke blot ingredienser, ILD.PIZZA bruger kun råvarer af højeste kvalitet. Hverken kød eller grønt er på noget tidspunkt frossen. De friske råvarer er med til at give pizzaerne og pastaen smagen af ægte napolitansk pizza. 

 

Pizza over åben ild

ILD.PIZZA laver napolitanske pizzaer tilberedet ved åben ild i en ægte italienslk stenovn præcis som de italienske traditioner foreskriver . Ovnen, som vejer ca. 2.5 ton, bliver varmet op af brænde, hvilket sikrer den perfekte pizzabagning.

 

Pasta i verdensklasse

Udover pizzaer i verdensklasse, er det også muligt at bestille lækker pasta hos ILD.PIZZA. Prøv f.eks. Tagliatelle, Ravioli eller Fusillioni. En af de vigtigste ingredienser i en god pastaret er ingredienserne, ILD.PIZZA bruger derfor kun friske råvarer af højeste kvalitet, så du altid får verdens bedste pasta ret. 

ILD.PIZZA leverer smagen smagen af italien, uanset om du er til Pizza eller Pasta så kan du bestille de bedste italienske retter fra ILD.PIZZA leveret af de hurtige grønne hungry bude. Bestil Pizza eller pasta på en restaurant tæt på dig og vent på at få serveret verdens bedste pizza lige til døren.