Bestil take away lokalt i Ishøj

Pizza
Burger
Sushi
Grillmad
Thaimad
Indisk
Vegetarisk
Vis mere
  • Levering nu
  • Tilbud
  • Gratis levering
  • Vegetarisk
  • Takeaway Tour
Mest relevant
  • Mest relevant
  • Nærmeste
  • Bedst bedømte
  • Hurtigste levering
  • Leveringspris

Nulstil filtre

Åben for bestilling

ISHØJ - MASSER AF MULIGHEDER FOR AT FÅ MÆTTE MAVER

Ishøj bydelen lige syd for København liggende omkring Hundige og Vallensbæk. Bydelen har 20.712 (2017) indbyggere og er med sine 18 kilometer fra Københavns Centrum ikke mange minutter væk fra storbyens glæder, men Ishøj har også selv en masse at byde på.

 

Det er blandt andet i Ishøj at man finder ARKEN - museet for moderne kunst, som har eksisteret siden marts 1996 og er flot placeret i den kunstigt anlagte strandpark. Museet blev udvidet i både 2008 og 2009 og rummer i dag ikke mindre end 13.500 m2. Museet kører med to linjer i deres udstillinger. Den første er kunst, der omhandler det moderne menneskes eksistens, og den anden linje er kunst, som ved brug af nye materialer, medier og former udfordre værkbegrebet.

 

Efter en tur på det skønne museum er det oplagt at tage en gåtur i den omkring liggende strandpark. Er vejret godt kan man slentre af sted med en sandwich i hånden og nyde omgivelserne eller man kan slå sig ned i parken og nyde pizzaer, som kan bringes lige til tæppekanten.


Er man ikke interesseret i moderne kunst byder Ishøj også på en række andre aktiviteter man kan forestage sig. Man kan fx smutte en tur i Vejleåkirke, som er en ung kirke tilbage fra blot 1996, men som i sig selv er et besøg værd, hvis man interessere sig for arkitektur.  Man kan også tage et smut i Ishøj Dyrepark, og nyde de lækre grønne områder imens man kigger på geder, får og skotske højlandskvæg. Ren idyl og perfekt til at smide sig i græsset med frisksmurte sandwich og nyde den danske natur.

 

En anden måde at opleve naturen på er ved at tage en tur ud til Ishøj Golfcenter og svinge med nogle køller og se om man kan lave sig et hole in one. Efter en tur på golfbanen er maven helt sikkert sulten og er man lidt træt i armene efter de mange sving, kan man bestille sin mad så den er klar til afhentning når man svinger ud fra Golfcentret.


Der er masser at tage sig til i Ishøj og uanset om du har været ude og nyde godt af bydelens mange tilbud eller om du har fladet ud hele dagen på sofaen, men du bare ikke orker at kokkerer det næste måltid så er der også på takeaway fronten masser at vælge imellem i Ishøj, og det er kun et enkelt klik væk, og så har du frisk mad indenfor kort tid. Hvad venter du overhovedet på?

Vi har placeret vores annoncerede og nye restauranterne øverst på listen og derefter finder du restauranter med kortest leveringstid/afstand til dig. Læs mere.