MAX Premium Burgers - Ishøj

Ikke bedømt endnu
Ikke bedømt endnu

Afhentes: Ved Stationen 2, 2635 Ishøj

Afhentning mellem

-

Mulig afhentning

24 - 36 min.

Afstand fra dig

Menukort

Mest populære retter

Burgere - DeliVery Cheezy Burger

En saftig dobbelt burger lavet på oksekød, cheddarsmeltost, ketchup, gul løg (Sweet Onion), smeltet ost, mayonnaise, alt sammen omgivet af et gyldent ristet sesambrød.

79 kr.

Burgere - Cheese 'n' Bacon

En burger lavet af oksekød på ristet sesambrød med originaldressing, æblerøget bacon og ost.

75 kr.

Burgere - Triple Cheese

En burger lavet af oksekød på ristet friscobrød med creoledressing, cheddarost, emmenthaler, pepper jack-ost, gult løg (sweet onion) og syltet agurk.

73 kr.

Burgere - Salat Wrap Burger

En burger lavet af oksekød, serveres svøbt i friske blade af icebergsalat med ost, tomat, gult løg (sweet onion) og originaldressing.

73 kr.

Burgere - Frisco burger

En burger lavet af oksekød, æblerøget bacon, nyristet friscobrød - et lækkert, smagfuldt og saftigt brød, sprød icebergsalat, gult løg (sweet onion) og frisk tomat, cheddarost, originaldressing.

59 kr.

Burgere - Originalburger

En burger lavet af oksekød med cheddarost, tomat, sprød icebergssalat, gult løg (sweet onion), ketchup og originaldressing - det hele omsluttet af et gyldenristet sesambrød.

51 kr.

Burgere - Maxburger

En burger på oksekød med cheddarsmelt ost, tomat, sprød isbergssalat, gul løg (Sweet Onion), ketchup og mayonnaise - alt sammen omgivet af et gyldent ristet sesambrød.

51 kr.

Burgere - Creole Jr

En burger lavet på oksekød med sprød isbergssalat, emmentalerost, gul løg (Sweet Onion) og creol dressing - alt sammen omgivet af et gyldent ristet sesambrød.

20 kr.

Burgere - Cheeseburger

Burger lavet af oksekød med sprød icebergsalat, cheddarost og originaldressing - det hele omsluttet af et gyldenristet sesambrød.

15 kr.

Burgere - Hamburger

En burger lavet af oksekød med sprød icbergsalat og originaldressing - det hele omsluttet af et gyldenristet sesambrød.

13 kr.

Drikke

Coca-Cola

Findes i 3 forskellige størrelser.

20 kr.

Coca-Cola Zero

Findes i 3 forskellige størrelser.

20 kr.

Fanta

Findes i 3 forskellige størrelser.

20 kr.

Fanta Exotic

Findes i 3 forskellige størrelser.

20 kr.

Sprite Zero

Findes i 3 forskellige størrelser.

20 kr.

Faxe Kondi

En forfriskende sodavand med smagen af lemon/lime og tilsat druesukker.

27 kr.

Faxe Kondi 0 Kalorier

En forfriskende sodavand med smagen af lemon/lime uden sukker.

27 kr.

Egekilde uden brus, 50cl

Naturligt mineralvand. Den naturlige mineralvand med sin unikke sammensætning af mineraler, fra kilden dybt under de sydsjællandske skove.

27 kr.

Egekilde med mild brus, 50cl

Naturligt mineralvand blot tilsat blid brus.

27 kr.

Egekilde Citrus, 33cl

Naturligt mineralvand tilsat perlende brus og en forfriskende smag af citrus.

23 kr.

Egekilde Hindbær & Rabarber, 33cl

Naturligt mineralvand tilsat perlende brus og en dejlig smag af hindbær og rabarber.

23 kr.

Appelsinjuice

Svalende god appelsinjuice (0,25 L).

18 kr.

Æblejuice

Svalende god æblejuice (0,25 L).

18 kr.

Mælk

Økologisk minimælk.

12 kr.

Havredrik

En naturlig havredrik.

12 kr.

Menuer

Dobbelt Frisco menu

En dobbelt burger med oksekød, cheddarost, bacon, gul løg (Sweet Onion), tomat, isbergssalat og original dressing - alt sammen omgivet af et gyldent ristet frisco-brød. Serveres med drinks og tilbehør.

103 kr.

Dobbelt Original menu

En burger lavet på oksekød, cheddarost, tomat, gul løg (Sweet Onion), isbergssalat, ketchup og original dressing - alt sammen omgivet af et gyldent ristet sesambrød. Serveres med valgfri drik og tilbehør.

99 kr.

Dobbelt Original Plant Beef menu

En dobbeltburger med plantebaseret kød, cheddarost, tomat, gul løg (Sweet Onion), isbergssalat, ketchup og original dressing - alt sammen omgivet af et gyldent ristet sesambrød. Serveres med valgfri drik og tilbehør.

99 kr.

Spicy Avocado Burger-menu

En saftig burger af oksekød med solmoden ternet avocado på ristet sesambrød med sour 'n' onion dressing, cheddar ost, jalapeños, tomat og syltet rødløg. Serveres med valgfri drik og tilbehør.

99 kr.

Spicy Avocado Plant Beef-menu

En plantebaseret burger af soya- og hvedeprotein med solmoden ternet avocado, syltet rødløg, frisk jalapeño, sourcream ‘n’ onion dressing, tomat, cheddar ost og ristet sesambrød. Serveres med valgfri drik og tilbehør.

99 kr.

Spicy Avocado Grand Chicken-menu

En sprøde kyllingeburger med solmoden ternet avocado, syltet rødløg, frisk jalapeño, sourcream ‘n’ onion dressing, tomat, cheddar ost og ristet sesambrød. Serveres med valgfri drik og tilbehør.

99 kr.

Cheese 'n' Bacon menu

En burger lavet af oksekød på ristet sesambrød med originaldressing, æblerøget bacon og ost. Serveres med valgfri drik og tilbehør.

99 kr.

Umami Bacon-menu

En burger lavet af oksekød, syltet rødløg, bacon, umamidressing, emmentaler, tomat og vores gode sesambrød. Serveres med tilbehør og drik.

99 kr.

Triple Cheese menu

En burger lavet af oksekød på ristet Friscobrød med creole dressing, cheddarost, emmenthaler, pepper jack-ost, gult løg (sweet onion) og syltet agurk. Serveres med valgfri drik og tilbehør.

97 kr.

Salat Wrap menu

En hamburger af oksekød, serveres svøbt i friske blade af icebergsalat med ost, tomat, gult løg (sweet onion) og Max Originaldressing. Serveres sammen med drik og valgfrit tilbehør.

97 kr.

Delifresh Signature Plant Beef menu

En lakto-ovo vegetarisk burger med vores Plant beef lavet af soya- og hvedeprotein - med cheddar smelteost, tomat, sprød icebergsalat, gult løg (sweet onion), ketchup og original dressing - det hele omsluttet af gyldenristet sesambrød. Serveres med valgfri drik og tilbehør.

97 kr.

Crispy no Chicken menu

Friscobrød, sriracha-ketchup, like meat schnitzel, tomat, gult løg (sweet onion), frisk agurk, icebergsalat og plantebeseret mayonnaise. Serveres med tilbehør og drik.

79 kr.

Crispy No Chicken BBQ-menu

En sprød plantebaseret burger med BBQ sauce, salatgurk, Sweet onion og coleslaw – alt sammen omgivet af gyldenristet sesambrød. Serveres med drikke og tilbehør.

85 kr.

Crispy No Chicken Buffalo-menu

En sprød plantebaseret burger med Buffalo Hot sauce, Sweet onion, salatgurk, icebergsalat og mayonnaise – alt sammen omgivet af gyldenristet sesambrød. Serveres med drikke og tilbehør.

85 kr.

Salat Wrap Plant beef-menu

En plantebasert burger, serveres svøbt i friske blade af icebergsalat med ost, tomat, gult løg (sweet onion) og originaldressing. Serveres sammen med drik og valgfrit tilbehør.

97 kr.

BBQ Plant Beef Burger menu

En burger med plantebaseret kød, en lækker røgfyldt BBQ-sauce, gul løg (sødløg), plantebaseret mayonnaise, syltet agurk, isbersalat, alt pakket i et gyldent ristet frisco-brød. Serveres med drinks og tilbehør.

79 kr.

Crispy nuggets menu, 6stk

Sprøde, panerede, vegetariske nuggets, 6 stk. Serveres med valgfrit tilbehør, dip og drik.

69 kr.

Crispy nuggets menu, 9stk

Sprøde, panerede, vegetariske nuggets, 9 stk. Serveres med valgfrit tilbehør, dip og drik.

79 kr.

Buffalo Hot Wings menu

Sprøde chicken wings (8-pak) af kylling med smag af chili og cayennepeber. Serveres med en Blue Cheese-dip og en Buffalo Hot Sauce samt drikkevare og tilbehør. 1,5 Co2e

97 kr.

Spicy Chicken-menu

Kyllingburger med svensk kylling, paneret med cayenne og spansk peber. Serveres i sesambrød sammen med tomat, icebergsalat og vores gode mayonnaise. Serveres med valgfri drik og tilbehør.

97 kr.

Grilled Chicken menu

En kyllingeburger lavet højeste kvalitet kylling med emmentalerost, tomat. sprød icebergsalat og aiolidressing omsluttet af gyldenristet sesambrød. Serveres med valgfri drik og tilbehør.

79 kr.

Crispy chicken 'n’ bacon-menu

Ostepaneret Chicken burger med sprødstegt bacon, cheddarost, tomat, sprød icebergsalat och sennepsmayonnaise - alt omsluttet af et gyldenristet sesambrød. Serveres med valgfrit tilbehør og drik.

83 kr.

Chicken Nuggets menu, 6 stk

Sprøde, panerede kylling nuggets. Serveres med valgfrit tilbehør, dip og drik.

69 kr.

Chicken Nuggets menu, 9 stk

Sprøde, panerede kylling nuggets. Serveres med valgfrit tilbehør, dip og drik.

79 kr.

Frisco menu

En burger lavet af oksekød, æblerøget bacon, nyristet Friscobrød - et luksus, smagsfuld og saftigt brød, sprød icebergsalat, gult løg (sweet onion) og frisk tomat, cheddarost, Max Originaldressing. Serveres sammen med drik og valgfrit tilbehør.

83 kr.

Original menu

En burger lavet af oksekød, cheddarost, tomat, sprød icebergsalat, gult løg (sweet onion), ketchup og originaldressing - det hele omsluttet af et gyldenristet sesambrød. Serveres med valgfrit tilbehør og drik.

75 kr.

Max menu

En burger på oksekød med cheddarsmelt ost, tomat, sprød isbergssalat, gul løg (Sweet Onion), ketchup og mayonnaise - alt sammen omgivet af et gyldent ristet sesambrød. Serveres med drinks og tilbehør.

75 kr.

Fish menu

En filet af udvalgt Alaska lyssej med sprød paneret overflade, syltet agurk, sprød icebergsalat, gult løg (sweet onion) og mayonnaise - det hele omsluttet af et gyldenristet sesambrød. Vores fisk er certificeret og fiskes med holdbare fangstmetoder samt kommer fra en bestand, der ikke er truet.

79 kr.

Grilled Chicken Salat Bowl menu

I vores nye lækre Salat Bowl har vi mixet en skøn salat med lækre avocado tern, edamame bønner, quinoa, mixet salat, syltet rødløg og marineret hvidkål. Vælg mellem Sesame Ginger dressing, Hot Creole, Caesar eller Sweet Mustard dressing. Til sidst lægger vi grillet kylling på. Serveres med drik. Velbekomme.

85 kr.

Crispy Chicken Salat Bowl menu

I vores nye lækre Salat Bowl har vi mixet en skøn salat med lækre avocado tern, edamame bønner, quinoa, mixet salat, syltet rødløg og marineret hvidkål. Vælg mellem Sesame Ginger dressing, Hot Creole, Caesar eller Sweet Mustard dressing. Til sidst lægger vi friteret kylling på. Serveres med drik. Velbekomme.

85 kr.

Crispy No Chicken Salat Bowl menu

I vores nye lækre Salat Bowl har vi mixet en skøn salat med lækre avocado tern, edamame bønner, quinoa, mixet salat, syltet rødløg og marineret hvidkål. Vælg mellem Sesame Ginger dressing, Hot Creole, Caesar eller Sweet Mustard dressing. Til sidst lægger vi Crispy No Chicken på. Serveres med drik. Velbekomme.

85 kr.

Minimenu

En lille burger på oksekød med sprød isbergssalat og original dressing - alt sammen omgivet af et gyldent ristet sesambrød. Serveres med drinks og tilbehør.

38 kr.

Minimenu cheese

En lille burger på oksekød med cheddarsmeltet ost, sprød isbergssalat og original dressing - alt sammen omgivet af et gyldent ristet sesambrød. Serveres med drinks og tilbehør.

38 kr.

Spicy Avocado Grilloumi® -menu

En Grilloumi®-burger med solmoden ternet avocado, syltet rødløg, frisk jalapeño, sourcream ‘n’ onion dressing, tomat og ristet sesambrød. Serveres med valgfri drik og tilbehør.

99 kr.

Umami Grilloumi®-menu

Ekstra stor Grilloumi®-burger med syltet rødløg, umamidressing, tomat og vores gode sesambrød. Serveres med tilbehør og drik.

97 kr.

Grilloumi®-menu

Sesambrød, jalapeñosalsa, Grilloumi®-burger, tomat, gult løg (sweet onion), icebergsalat og mayonnaise. Serveres med tilbehør og drik.

79 kr.

Grilloumi® Salat Bowl-menu

I vores nye lækre Salat Bowl har vi mixet en skøn salat med lækre avocado tern, edamame bønner, quinoa, mixet salat, syltet rødløg og marineret hvidkål. Vælg mellem Sesame Ginger dressing, Hot Creole, Caesar, Sweet Mustard dressing eller Vinaigrette dressing. Til sidst lægger vi et stykke lækkert skåret Grilloumi® på. Serveres med drik.

85 kr.

Børne menuer

Børne menu hamburger

Burger lavet på oksekød med sprød icebergsalat og originaldressing - det hele omsluttet af et gyldenristet sesambrød. Serveres med valgfrit tilbehør og lille drik. Plus en overraskelse! Af miljøhensyn, anvender vi ikke papæske til menuen.

39 kr.

Børne menu cheeseburger

En burger lavet af oksekød med sprød icebergsalat og originaldressing - det hele omsluttet af et gyldenristet sesambrød. Serveres med valgfrit tilbehør og lille drik. Plus en overraskelse! Af miljøhensyn, anvender vi ikke papæske til menuen.

39 kr.

Børne menu burgere med bare ketchup

En burger lavet på oksekød med ketchup - omgivet af et gyldent ristet sesambrød. Serveres med drinks og tilbehør plus en overraskelse! Af miljømæssige årsager bruger vi ikke længere papkassen til vores børns måltider.

39 kr.

Børne menu Veggie Burger

En plantebaseret burger med sprød isbergssalat og plantebaseret mayonnaise - alt sammen omgivet af et gyldent ristet sesambrød. Serveres med drinks og tilbehør plus en overraskelse! Af miljømæssige årsager bruger vi ikke længere papkassen til vores børns måltider.

39 kr.

Børne menu chicken nuggets, 4 stk

4 stykker sprøde, panerede chicken nuggets. Serveres med valgfrit tilbehør og lille drik. Plus en overraskelse! Af miljøhensyn anvender vi ikke papæske til vores børne menu.

39 kr.

Børne menu chicken nuggets, 6 stk

6 stykker sprøde, panerede chicken nuggets. Serveres med valgfrit tilbehør og lille drik. Plus en overraskelse! Af miljøhensyn anvender vi ikke papæske til vores børne menu.

50 kr.

Børne menu crispy nuggets, 4 stk

4 stykker sprøde, panerede, vegetariske nuggets. Serveres med valgfrit tilbehør og lille drik. Plus en overraskelse! Af miljøhensyn anvender vi ikke papæske til vores børne menu.

39 kr.

Børne menu crispy nuggets, 6 stk

6 stykker sprøde, panerede, vegetariske nuggets. Serveres med valgfrit tilbehør og lille drik. Plus en overraskelse! Af miljøhensyn anvender vi ikke papæske til vores børne menu.

50 kr.

Made For Delivery

DeliVery Cheezy Burger-menu

En saftig dobbelt burger lavet på oksekød, cheddarsmeltost, ketchup, gul løg (Sweet Onion), smeltet ost, mayonnaise, alt sammen omgivet af et gyldent ristet sesambrød. Serveres med drinks og tilbehør.

103 kr.

DeliVery Cheezy Plant Beef menu

En saftig burger med plantebaseret kød, cheddarsmeltost, ketchup, gul løg (Sweet Onion), smeltet ost, mayonnaise, alt sammen omgivet af et gyldent ristet sesambrød. Serveres med drinks og tilbehør.

103 kr.

DeliVery Cheezy Chicken menu

En saftig kyllingeburger, paneret med cayenne og paprika, cheddarsmeltost, ketchup, gul løg (Sweet Onion), smeltet ost, mayonnaise, alt sammen omgivet af et gyldent ristet sesambrød. Serveres med drinks og tilbehør.

103 kr.

Grand Chicken

Grand Chicken Sandwich-menu

Luksuriøs & sprød svensk kylling med Sweet onion, salatgurk, mayonnaise – alt sammen omgivet af gyldenristet sesambrød. Serveres med drikke og tilbehør.

95 kr.

Grand BBQ Chicken-menu

Luksuriøs & sprød svensk kylling med BBQ sauce, salatgurk, Sweet onion og coleslaw – alt sammen omgivet af gyldenristet sesambrød. Serveres med drikke og tilbehør.

99 kr.

Grand Buffalo Chicken-menu

Luksuriøs & sprød svensk kylling med Buffalo Hot sauce, Sweet onion, salatgurk, icebergsalat og mayonnaise – alt sammen omgivet af gyldenristet sesambrød. Serveres med drikke og tilbehør.

99 kr.

Burgere

Dobbelt Friscoburger

En dobbelt burger med oksekød, cheddarost, bacon, gul løg (Sweet Onion), tomat, isbergssalat og original dressing - alt sammen omgivet af et gyldent ristet frisco-brød.

79 kr.

Dobbelt Originalburger

En burger lavet på oksekød, cheddarost, tomat, gul løg (Sweet Onion), isbergssalat, ketchup og original dressing - alt sammen omgivet af et gyldent ristet sesambrød.

75 kr.

DeliVery Cheezy Burger

En saftig dobbelt burger lavet på oksekød, cheddarsmeltost, ketchup, gul løg (Sweet Onion), smeltet ost, mayonnaise, alt sammen omgivet af et gyldent ristet sesambrød.

79 kr.

Spicy Avocado Burger

En saftig burger af oksekød med solmoden ternet avocado på ristet sesambrød med sour 'n' onion dressing, cheddar ost, jalapeños, tomat og syltet rødløg.

75 kr.

Cheese 'n' Bacon

En burger lavet af oksekød på ristet sesambrød med originaldressing, æblerøget bacon og ost.

75 kr.

Umami Bacon Burger

En burger lavet af oksekød, syltet rødløg, bacon, umamidressing, emmentaler, tomat og vores gyldenristede sesambrød.

75 kr.

Triple Cheese

En burger lavet af oksekød på ristet friscobrød med creoledressing, cheddarost, emmenthaler, pepper jack-ost, gult løg (sweet onion) og syltet agurk.

73 kr.

Salat Wrap Burger

En burger lavet af oksekød, serveres svøbt i friske blade af icebergsalat med ost, tomat, gult løg (sweet onion) og originaldressing.

73 kr.

Frisco burger

En burger lavet af oksekød, æblerøget bacon, nyristet friscobrød - et lækkert, smagfuldt og saftigt brød, sprød icebergsalat, gult løg (sweet onion) og frisk tomat, cheddarost, originaldressing.

59 kr.

Originalburger

En burger lavet af oksekød med cheddarost, tomat, sprød icebergssalat, gult løg (sweet onion), ketchup og originaldressing - det hele omsluttet af et gyldenristet sesambrød.

51 kr.

Maxburger

En burger på oksekød med cheddarsmelt ost, tomat, sprød isbergssalat, gul løg (Sweet Onion), ketchup og mayonnaise - alt sammen omgivet af et gyldent ristet sesambrød.

51 kr.

Creole Jr

En burger lavet på oksekød med sprød isbergssalat, emmentalerost, gul løg (Sweet Onion) og creol dressing - alt sammen omgivet af et gyldent ristet sesambrød.

20 kr.

Pepper Jack Jr

En burger lavet på oksekød med sprød isbergssalat, pepper Jack-ost, gul løg (Sweet Onion) og original dressing - alt sammen omgivet af et gyldent ristet sesambrød.

20 kr.

Cheeseburger

Burger lavet af oksekød med sprød icebergsalat, cheddarost og originaldressing - det hele omsluttet af et gyldenristet sesambrød.

15 kr.

Hamburger

En burger lavet af oksekød med sprød icbergsalat og originaldressing - det hele omsluttet af et gyldenristet sesambrød.

13 kr.

Green

DeliVery Cheezy Plant Beef

En saftig burger med plantebaseret kød, cheddarost, ketchup, gul løg (Sweet Onion), cheddarsmeltost, mayonnaise, alt sammen omgivet af et gyldent ristet sesambrød.

79 kr.

Dobbelt Original Plant Beef

En dobbeltburger med plantebaseret kød, cheddarost, tomat, gul løg (Sweet Onion), isbergssalat, ketchup og original dressing - alt sammen omgivet af et gyldent ristet sesambrød.

75 kr.

Spicy Avocado Plant Beef

En plantebaseret burger af soya- og hvedeprotein med solmoden ternet avocado, syltet rødløg, frisk jalapeño, sourcream ‘n’ onion dressing, tomat, cheddar ost og ristet sesambrød.

75 kr.

Delifresh Signature Plant Beef

En lakto-ovo vegetarisk burger med vores Plant beef lavet af soya- og hvedeprotein - med cheddar smelteost, tomat, sprød icebergsalat, gult løg (sweet onion), ketchup og original dressing - det hele omsluttet af gyldenristet sesambrød.

73 kr.

Salad Wrap Plant Beef

En plantebasert burger, serveres svøbt i friske blade af icebergsalat med ost, tomat, gult løg (sweet onion) og originaldressing.

73 kr.

Crispy no Chicken burger

En sprød burger som har et mix af sødme og spicyness fra sriracha-ketchupen, der balanceres med plantebaseret mayonnaise.

55 kr.

Crispy No Chicken BBQ

En sprød plantebaseret burger med BBQ sauce, salatgurk, Sweet onion og coleslaw - alt sammen omgivet af gyldenristet sesambrød.

61 kr.

Crispy No Chicken Buffalo

En sprød plantebaseret burger med Buffalo Hot sauce, Sweet Onion, salatgurk, icebergsalat og mayonnaise – alt sammen omgivet af gyldenristet sesambrød.

61 kr.

BBQ Plant Beef Burger

En plantebasert burger med en lækker røgfyldt BBQ-sauce, gul løg, plantebaseret mayonnaise, syltede agurker, isbergssalat, alt sammen omgivet af et gyldent ristet friskobrød.

55 kr.

Crispy Nuggets, 6 stk

Sprøde, panerede, vegetariske nuggets, 6 stk. Serveres med dip.

49 kr.

Crispy Nuggets, 9 stk

Sprøde, panerede, vegetariske nuggets, 9 stk. Serveres med dip.

59 kr.

Spicy Avocado Grilloumi®

En Grilloumi®-burger med solmoden ternet avocado, syltet rødløg, frisk jalapeño, sourcream ‘n’ onion dressing, tomat, cheddar ost og ristet sesambrød.

75 kr.

Umami Grilloumi®-Burger

Ekstra stor Grilloumi®-burger med syltet rødløg, umamidressing, tomat og vores gode sesambrød.

73 kr.

Grilloumi®-Burger

Sesambrød, jalapeñosalsa, Grilloumi®, tomat, gult løg (sweet onion), icebergsalat og mayonnaise.

55 kr.

Chicken, Fish & Salat

DeliVery Cheezy Chicken

En saftig kyllingeburger, paneret med cayenne og paprika, cheddarsmeltost, ketchup, gul løg (Sweet Onion), smeltet ost, mayonnaise, alt sammen omgivet af et gyldent ristet sesambrød.

79 kr.

Grand Chicken Sandwich

Luksuriøs & sprød svensk kylling med Sweet onion, salatgurk, mayonnaise – alt sammen omgivet af gyldenristet sesambrød.

71 kr.

Grand BBQ Chicken

Luksuriøs & sprød svensk kylling med BBQ sauce, salatgurk, Sweet onion og coleslaw – alt sammen omgivet af gyldenristet sesambrød.

75 kr.

Grand Buffalo Chicken

Luksuriøs og sprød svensk kylling med Buffalo Hot sauce, Sweet onion, salatgurk, icebergsalat og mayonnaise – alt sammen omgivet af gyldenristet sesambrød.

75 kr.

Spicy Avocado Grand Chicken

En sprøde kyllingeburger med solmoden ternet avocado, syltet rødløg, frisk jalapeño, sourcream ‘n’ onion dressing, tomat, cheddar ost og ristet sesambrød.

75 kr.

Spicy Chicken

Kyllingburger med svensk kylling, paneret med cayenne og spansk peber. Serveres i gyldenristet sesambrød sammen med tomat, icebergsalat og vores gode mayonnaise.

73 kr.

Crispy chicken 'n’ bacon

Ostepaneret Chicken burger med sprødstegt bacon, cheddarost, tomat, sprød icebergsalat og sennepsmayo - det hele omsluttet af et gyldenristet sesambrød.

59 kr.

Grilled Chicken Burger

En kyllingeburger lavet højeste kvalitet kylling med emmentalerost, tomat. sprød icebergsalat og aiolidressing omsluttet af gyldenristet sesambrød.

55 kr.

Fishburger

En filet af udvalgt Alaska lyssej med sprød paneret overflade, syltet agurk, sprød icebergsalat, gult løg (sweet onion) og mayonnaise - det hele omsluttet af et gyldenristet sesambrød. Vores fisk er certificeret og fiskes med holdbare fangstmetoder samt kommer fra en bestand, der ikke er truet.

55 kr.

Buffalo Wings, 5 stk

Sprøde chicken wings af kylling med smag af chili og cayennepeber. Serveres med en Blue Cheese-dip og en Buffalo Hot Sauce. 0,9 Co2e

49 kr.

Buffalo Wings, 12 stk

Sprøde chicken wings af kylling med smag af chili og cayennepeber. Serveres med en Blue Cheese-dip og en Buffalo Hot Sauce. 1,8 Co2e

97 kr.

Buffalo Wings, 20 stk

Sprøde chicken wings af kylling med smag af chili og cayennepeber. Serveres med to Blue Cheese-dip og to Buffalo Hot Sauce. 3,2 Co2e

149 kr.

Chicken Nuggets, 6 stk

Max sprøde, panerede Chicken nuggets.

49 kr.

Chicken Nuggets, 9 stk

Max sprøde, panerede Chicken nuggets.

59 kr.

Grilled Chicken Salat Bowl

I vores nye lækre Salat Bowl har vi mixet en skøn salat med lækre avocado tern, edamame bønner, quinoa, mixet salat, syltet rødløg og marineret hvidkål. Vælg mellem Sesame Ginger dressing, Hot Creole, Caesar eller Sweet Mustard dressing. Til sidst lægger vi grillet kylling på. Velbekomme.

69 kr.

Crispy Chicken Salat Bowl

I vores nye lækre Salat Bowl har vi mixet en skøn salat med lækre avocado tern, edamame bønner, quinoa, mixet salat, syltet rødløg og marineret hvidkål. Vælg mellem Sesame Ginger dressing, Hot Creole, Caesar eller Sweet Mustard dressing. Til sidst lægger vi grillet kylling på. Velbekomme.

69 kr.

Crispy No Chicken Salat Bowl

I vores nye lækre Salat Bowl har vi mixet en skøn salat med lækre avocado tern, edamame bønner, quinoa, mixet salat, syltet rødløg og marineret hvidkål. Vælg mellem Sesame Ginger dressing, Hot Creole, Caesar eller Sweet Mustard dressing. Til sidst lægger vi grillet kylling på. Velbekomme. Til sidste lægger vi et lækkert stykke skåret Crispy No Chicken på.

69 kr.

Grilloumi® Salad Bowl

I vores nye lækre Salat Bowl har vi mixet en skøn salat med lækre avocado tern, edamame bønner, quinoa, mixet salat, syltet rødløg og marineret hvidkål. Vælg mellem Sesame Ginger dressing, Hot Creole, Caesar, Sweet Mustard dressing eller Vinaigrette dressing. Til sidst lægger vi et stykke lækkert skåret Grilloumi® på.

69 kr.

Tillbehør

Crispy Fries

Helt nye sprøde og lækre. Indgår som tilbehør til din menu.

21 kr.

Sweet Potato fries

Vores lækre Sweet Potato fries.

30 kr.

Cheese fries

Crispy frites med original dressing, jalapeños, gul løg (Sweet Onion) og smeltet cheddar dip.

37 kr.

Sourcream ‘n’ onion fries

Crispy fries med sourcream'n'onion dressing, smeltet cheddar dip, jalapeños og gul løg (Sweet onion).

37 kr.

Chilicheese

Afslut din menu med vores favorit - Chilicheese. Spøde og varme, friterede cheddarostkugler med jalapeños.

21 kr.

Mozzarella sticks

Varme og sprøde sticks fyldt med Mozzarellaost.

21 kr.

Løgringe

Panerede friske løgringe, sprøde og herligt varme.

25 kr.

Chicken wings

Sprøde kyllingevinger af svensk kylling med smag af chili og cayennepeber.

25 kr.

Bønnesalat

Blandede bønnesorter i vinaigrette. Kan vælges som valgfrit tilbehør til din menu.

24 kr.

Æblestykker

Sprøde, søde æblestykker. Kan vælges som valgfrit tilbehør til din menu.

12 kr.

Minigulerødder

Sprøde og lækre minigulerødder. Kan vælges som valgfrit tilbehør til din menu.

12 kr.

Premium Smoothie

Smoothie Strawberry, Banana & Blueberry

En frisklavet smoothie med jordbær, blåbær og banan, æblejuice og is.

45 kr.

Smoothie Avocado, Spinach & Mango

En frisklavet smoothie med ananas, mango, spinat, og avocado, æblejuice og is.

45 kr.

Smoothie Mango & Passion

En frisklavet smoothie med mango, banan, ananas og passionsfrugt, æblejuice og is.

45 kr.

Shakes

Premium Shake Pear

Håndlavet milkshake med softice og mælk, rørt med pærekompot og toppet med fløde.

47 kr.

Premium Shake Mango & Pineapple

Frisklavet milkshake med softice og mælk, ananas fudge og sød mango, toppet med flødeskum.

47 kr.

Premium Shake Pear Plant-based

Håndlavet plantebaseret luksusshake, rørt med pærekompot. 100 % plantebaseret og lavet på kokosmælk.

47 kr.

Premium Shake Crispy Choco

Frisklavet milkshake med softice og mælk, blandet med hård chokolade-topping, chokolade-topping og chokolade triple-kugler, toppet med flødeskum.

47 kr.

Premium Shake Vanilje

Håndlavet milkshake med blød is og mælk blandet med ægte vanilje fra Madagaskar, toppet med fløde og et kirsebær.

47 kr.

Premium Shake Chokolade

Frisklavet  milkshake på softice rørt med mælk og knust chokolade, toppet med flødeskum.

47 kr.

Premium Shake Jordbær

Frisklavet milkshake på softice rørt med mælk og søde jordbær, toppet med flødeskum.

47 kr.

Premium Shake Espresso Caramel

Frisklavet  milkshake på softice rørt med mælk, espresso og caramel, toppet med flødeskum.

47 kr.

Premium Shake Vanilje Plantebaseret

Håndlavet plantebaseret luksus-shake med ægte vanilje fra Madagaskar, 100% urte og lavet af kokosmælk og et kirsebær. (Kan indeholde spor af mælk).

47 kr.

Premium Shake Chokolade Plantebaseret

Frisklavet luxusshake (plantebaseret) med chokolade.

47 kr.

Premium Shake Jordbær Plantebaseret

Frisklavet luxusshake (Plantebaseret) med jordbær.

47 kr.

Dreamshake, vanilje

Cremet og fyldig plantebaseretshake, findes i tre forskellige størrelser.

25 kr.

Dreamshake, jordbær

Cremet og fyldig plantebaseretshake, findes i tre forskellige størrelser.

25 kr.

Dreamshake, chokolade

Cremet og fyldig plantebaseretshake, findes i tre forskellige størrelser.

25 kr.

Dessert

Hindbærtærte

En klassisk hindbærtærte.

20 kr.

Æbletærte

En klassisk Apple Pie.

20 kr.

Chocolate Lava Cake

En lækker dessert som er skabt til alle chokoladeelskere.

20 kr.

Dips

Smelteost

Varm og velsmagende, fremragende til pommes frites!

9 kr.

Buffalo Hot Sauce

Dippen, der passer perfekt til vores Buffalo Hot Wings. 0,1 Co2e

9 kr.

Blue Cheese Style

Dippen, der passer perfekt til vores Buffalo Hot Wings. 0,1 Co2e

9 kr.

Korean BBQ

En krydret sauce med perfekt balance mellem sødme og hotte asiatiske fusionssmage.

9 kr.

MAX Original

MAX Original dressing

7 kr.

Green & Garlic

Kongen blandt dip sauce

7 kr.

Bearnaise

Bedste ven med pommes frites.

7 kr.

Sourcream & Pepper

Max har det største udvalg af lækre dip saucer. De findes i forskellige smagsvarianter og smager supergodt sammen med f.eks. pommes frites og løgringe. Prøv dig frem til din egen favorit!

7 kr.

Hot Creole

For dig der kan lide lidt stærkere ting!

7 kr.

Ranch

En amerikansk klassiker med frisk smag af løg og ærter.

7 kr.

BBQ

En røget og smagsrig BBQ-sauce for alle grillfantaster (vegansk).

7 kr.

Umami

Med en smag af ristet hvidløg og trøfel.

7 kr.

Aioli

En tidløs dip sauce

7 kr.

Mayonnaise

En tidløs dip sauce.

7 kr.

Plantebaseret mayonnaise

Plantebaseret mayonnaise.

7 kr.

Sriracha ketchup

Den spicy chili møde den søde ketchup (vegansk).

7 kr.

Sweet & Sour

Klassisk sødme og syre!

7 kr.

Sweet Mustard

Max har det største udvalg af lækre dip saucer. De findes i forskellige smagsvarianter og smager supergodt sammen med f.eks. pommes frites og løgringe. Prøv dig frem til din egen favorit!

7 kr.

Sourcream 'n' onion

En velsmagende dip sauce med smag af creme fraiche, løg og persille.

7 kr.

Ketchup

Orginal ketchup

3 kr.

Bestil frisk og lækker mad til afhentning fra MAX Premium Burgers - Ishøj i Ishøj lige her. Restauranten har blandt andet Burger, Hungry Delivery, Vegetarisk på deres menukort.


Bedømmelserne af denne restaurant er lavet af sultne kunder der har bestilt på Hungry. Prøv selv. Læs mere.

Lyst til noget andet?