Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Bestil take away lokalt i Kalundborg

bedste restauranter i/tæt på Kalundborg :
Sorter efter

Skibbrogade 7 st th, 4400 Kalundborg
åben til 05:00
  • Fra 20,00 kr. (min. 100,00 kr.)
  • 30-60 min.
Bestil mad
6 tilbud lige nu

Napoli Pizza

Kordilgade 43, 4400 Kalundborg
lukket - åbner snart igen
  • Fra 30,00 kr. (min. 100,00 kr.)
6 tilbud lige nu

Nem mad i færgebyen Kalundborg

Er du lige kommet i havn med færgen fra Århus? Eller venter du på at skulle med færgen til Århus eller Samsø? Så er du måske ved at være lidt sulten, og hvad er så bedre end takeaway – mad på farten? Der er ikke meget, der slår fast food; fordelene er mange: Maden er blevet lavet af en anden, det højner altid smagen. Det hele kan bestilles til udbringning, hvilket er praktisk, idet man sparer på sin egen tid. Og så er der ingen opvask bagefter – i hvert meget lidt i forhold til hvad, der kunne have været!


Men alt det ved du sikkert allerede, så alle argumenterne er i orden og til stede for at vælge takeaway frem for selv at smøre sin sandwich eller stege bøffen til sin burger. Nu mangler du bare at vælge, hvad du har lyst til – og det kan være noget af en sag for sig selv. Vi er nemlig så privilegerede i dag, i takt med alt i verden bliver mere frit og åbent, at hver gang vi skal vælge noget, så er det ikke bare et ”ja/nej”-spørgsmål – ikke et spørgsmål om at vælge mellem en grøn eller en rød t-shirt. Nej, valgmulighederne er simpelthen så mange. Og det er ikke anderledes, når vi skal vælge, hvilken pizza, vi har lyst til.


Nogle gange har man selvfølgelig en absolut favorit, som altid du’r. Men andre gange føler vi for at prøve noget nyt, noget der ikke er ”det sædvanlige”. Og så er det, at vi bliver stillet over for et af de øjeblikke, hvor vi alle bliver ambivalente: Skal vi have sushi, kinesisk, italiensk eller bare en salat? Er man ikke så meget til kød, er der efterhånden også rigtig mange tilbud til de, der spiser vegetarisk. Men hvis du skal til at med færgen om lidt, har du nok ikke så god til at vælge, og så er det nok bedst at gå med din favorit – men bestil mad med det samme, det bliver ikke nemmere.

Du kan her på Hungry.dk nemt, hurtigt og sikkert bestille lækker mad til udbringning fra lokale restauranter i Kalundborg. Vælg blot en restaurant på listen, og klik dig videre til deres online menukort, hvor du kan bestille lige den mad du har lyst til, med et par klik. I Kalundborg kan du bl.a. vælge i mellem burger, pizza eller grillmad.

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10B, 1., 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].