Bestil take away lokalt i Kgs. Lyngby

Pizza
Burger
Sushi
Grillmad
Thaimad
Indisk
Vegetarisk
Vis mere
  • Levering nu
  • Tilbud
  • Gratis levering
  • Vegetarisk
Mest relevant
  • Mest relevant
  • Nærmeste
  • Bedst bedømte
  • Hurtigste levering
  • Leveringspris

Nulstil filtre

Åben for bestilling

Take away i Kongens Lyngby

Kongens Lyngby er en del af Lyngby-Taarbæk kommune. Kommunen består desuden af byerne: Virum, Brede, Lundtofte, Hjortkær, Ørholm, Sorgenfri og Taarbæk. Kongen Lyngby er dog ubetinget kommunens største bydel og huser ca. 54.600 af kommunens ca. 55.100 beboere.

 

Området hvor Kongens Lyngby i dag er placeret har været beboet helt tilbage til Stenalderen, men byen blev antageligt først grundlagt i Vikingetiden. Byens kirke blev opført i 1150 og er i dag byens ældste bygning. Allerede i 1800-tallet begyndte bydelen at udvikle sig til den moderne forstad den er i dag, da Kgs. Lyngby her fik en jernbaneforbindelse og udviklede sig til en stationsby.

 

I dag er Kgs. Lyngby en moderne bydel, som balancerer både den gamle historie og kravene til en moderne bydel. Bydelen har et stærkt netværk af offentlig transport samt er let tilgængelig fra motorvejen. Dette gør at bydelen er let både at komme til og fra. Ydermere har Kgs. Lyngby et bredt udvalg af folkeskoler, ungdomsuddannelser og Danmarks Tekniske Universitet er også at finde i bydelen, som med sine 10.000 studerende og mere end 5.000 ansatte er en kæmpe institution i byen.  

 

Desuden kan Kgs. Lyngby byde på et bredt udbud af detailhandler, som i høj grad er at finde i Lyngby Storcenter, som med sine 121 butikker kan tilfredsstille en hver shopaholic’s behov, og ellers kan man gå en tur langs Lyngby Hovedgade og ose med en kop kaffe i den ene hånd og en muffin i den anden, her finder man nemlig også en stor del af byens detailhandel. Trænger man til kulturelleinput efter en lang dag med shopping, kan Kgs. Lyngby naturligvis også imødekomme dette behov. Bydelen kan blandt andet invitere indenfor i Lyngby Kulturhus, som både byder på en biograf, diverse restauranter og caféer samt spillestedet Templet – så her er der rig mulighed for at få stimuleret ens ønske om kultur, uafhængigt om det er øjne, øre eller mund man vil tilfredsstille. Søger man et mere historiskinput har Nationalmuseet, deres afdeling Frilandsmuseet placeret i Kgs. Lyngby. Museet har mere en 100 historiske bygninger, som er blevet flyttet til området og museet besøges årligt af mere end 200.000 gæster. Er shopping eller historie ikke lige sagen kan man i Kgs. Lyngby også nyde sportslige oplevelser. Superliga klubben Lyngby Boldklub spiller deres hjemmekampe på Lyngby Stadion og hockeyklubben, som kan bryste sig af flere vundne både inden- og udendørsmesterskaber, er også at finde i bydelen.    

 

Trænger man mere til luft under vingerne byder kommunen også på en lang række rekreative områder. Man kan blandt andet besøge Dyrehaven med Dyrehavsbakken og Eremitageslottet, Mølleåen med mølledammene og Sorgenfri Slotspark eller man kan tage børnene med på skovtur i skovene ved Frederiksdal.

 

Alt i alt kan Kgs. Lyngby og det resterende af Lyngby-Taarbæk kommune byde på alt, hvad en moderne familie kan ønske sig og ikke mindst kan man efter en lang dag i shopping centret, i skoven eller på museum med ro i sinde smække benene op og bestille sin aftensmad direkte til døren. Hvad end man er til krydrede indiske retter eller sprøde pizzaer kan Kgs. Lyngby’s take away restauranter sørger for familiens aftensmad med ganske få klik.  

Vi har placeret vores annoncerede og nye restauranterne øverst på listen og derefter finder du restauranter med kortest leveringstid/afstand til dig. Læs mere.