Bestil take away lokalt i København N

Pizza
Burger
Sushi
Grillmad
Thaimad
Indisk
Hungry Delivery
Vis mere
  • Levering nu
  • Tilbud
  • Gratis levering
  • Vegetarisk
  • Takeaway Tour
Mest relevant
  • Mest relevant
  • Nærmeste
  • Bedst bedømte
  • Hurtigste levering
  • Leveringspris

Nulstil filtre

Åben for bestilling

Et bredt udvalg af mad oplevelser i Danmarks tættest befolkede område - København N

I 2200 København N finder vi københavner bydelen Nørrebro. Nørrebro er et af Københavns mange brokvarterer og spreder sig over 4,1 km2. Ydermere er Nørrebro også Danmarks mest befolkningstætte område med hele 18.000 indbyggere pr. km2. Nørrebro bliver traditionelt opdelt i Indre Nørrebro og Ydre Nørrebro. Indre Nørrebro ligger, som navnet antyder tættest på indre by. Dette gør også at området er en af de store trafikåre i København og området forbinder hele det nordvestlige kvarter med Københavns centrum og i 2019 vil metroen også nå til området og gøre området endnu mere tilgængeligt.

 

Nørrebro som vi kender det i dag, tog dog først for alvor form da man i 1850’erne nedlagde voldene omkring København. Herefter tog et stort arbejderkvarter lige så stille form, som bestod af tæt beboer bebyggelse og spredt industri. Området voksede støt i de efterfølgende år og toppede med mere end 130.000 indbyggere i 1950’erne. I de efterfølgende år søgte flere indbyggere ud af byen for at få mere frisk luft i lungerne og i dag er der bosat ca. 75.000 indbyggere på Nørrebro.  

 

Nørrebro er nok af mange udenfor København kendt for det forhenværende ungdomshus, men Nørrebro og København N indeholder langt mere end en historie om et ungdomshus. København N anses i dag som et multikulturelt område, hvor befolkningen består af en blanding af studerende, kunstneriske sjæle og folk med anden etnisk baggrund end dansk.

 

København Ns multikulturelle input ser man også repræsenteret på områdets mange spisesteder, som favner alt, hvad hjertet og maven kan begærer. Her kan man stille sulten med alt fra frisk sushi til klassisk dansk smørrebrød og nepalesiske retter. Områdets mange restauranter formår at friste og man kan hurtigt rende ind og få et varmt pizza-slice med på vejen, men man behøver selvfølgelig ikke bevæge sig udenfor sin dør da en stor del af restauranterne naturligvis tilbyder, at man kan få bragt sin mad lige til døren.

 

Store dele af Nørrebro har indenfor de sidste 10 år haft en opblomstring, hvor flere caféer, butikker og restauranter har fundet vej til bydelen, de ligger side om side med halalslagtere og pizzeriaer og giver bydelen kulturelle input fra alle verdenshjørner. Desuden har Københavns kommune med deres byfornyelsesprojekt af området skabt flere grønne arealer i form af blandt andet Lommeparken og renoveringen af BaNanna Park i Nannasgade. De grønne arealer skaber de perfekte rammer for at, områdets beboere kan nyde områdets mange madoplevelser i indbydende omgivelser. Sushi og hvidvin i sommerens sol eller en familiepizza til deling med vennerne med græs mellem fingrene er blot nogle af de aktiviteter området indbyder til.

 

Men København N er mere end blot grønne arealer. Området tilbyder en lang række muligheder for sportsaktiviteter i blandt andet den nyligt opførte Korsgadehallen samt den noget ældre Nørrebrohallen, som har eksisteret siden 1977, hvor der tilbydes alt fra klatring til basketball. Her er det naturligvis oplagt at tage en fransk hotdog eller en ristet pølse med på vejen inden tredje halvleg skal finde sted.

 

Nørrebro tilbyder også kulturelle oplevelser, her finder man både teater, biografer og spillesteder og Indre Nørrebro er fx blevet udnævnt af New York Times til Københavns smarteste område, og det er specielt området omkring Skt. Hans Torv og Elmegade, som gør området attraktivt. En gåtur i området med en kop varm kaffe i den ene hånd og en frisk, nylavet sandwich i den anden er et absolut must når man befinder sig i København N.

Vi har placeret vores annoncerede og nye restauranterne øverst på listen og derefter finder du restauranter med kortest leveringstid/afstand til dig. Læs mere.