Bestil pizza i København N

Pizza
Burger
Sushi
Grillmad
Thaimad
Indisk
Hungry Delivery
Vis mere
  • Levering nu
  • Tilbud
  • Gratis levering
  • Vegetarisk
Mest relevant
  • Mest relevant
  • Nærmeste
  • Bedst bedømte
  • Hurtigste levering
  • Leveringspris

Nulstil filtre

Åben for bestilling

Pizza på Nørrebro

Nørrebro er den mest folkerige bydel i København og huser en masse forskellige kulturer og mennesketyper. Før i tiden var den kendt som et snusket arbejderkvarter, men er gennem årene blevet en af Københavns hotteste bydele. Her strømmer multikulturelle unge til, for at besøge de mange trendy barer og lækre designerbutikker, som ligger side om side med bodegaer og diverse billige kebabsteder. Nørrebro giver de andre Københavnske bydele kamp til stregen, når det handler om at være det førende hipster-kvarter.

 

Er man ikke så meget til billigt kebab, er man så heldig, at Nørrebro også byder ganen på pizza. Der er et væld af pizza-bikse, der har forskellige specialiteter i fokus, så der er helt sikkert en pizza der passer til dig. Hvad bedre er – de leverer din favoritpizza lige hjem til dig, så du behøver ikke gøre andet, end at bestille lige den du vil have. Det er da fedt!

 

Nørrebro byder også på en masse andet lækkert mad, blandt andet lækkert pakistansk og himmelske burgere

 

Ofte stillede spørgsmål

 

Hvor bestiller jeg den bedste pizza på Fælledvej i København N?

Bestil pizza fra det populære pizzeria Fælledvej Pizza, når du er på udkig efter pizza i og tæt på Fælledvej. Her finder du en masse pizzavarianter, såsom deep pan, indbagt samt de klassiske pizzaer.

Er det muligt at bestille store pizzaer til hele familien?

Ja, det er det. De fleste pizzeriaer tilbyder familiepizza som laves i en ekstra stor størrelse. Fælledvej Pizza tilbyder også et hav af pizzaer i familiestørrelsen, så hele selskabet kan blive mæt.

Hvor finder jeg gode rabatter på pizza?

På vores hjemmeside finder du mange restauranter, som har særlige kampagner i gang. Du kan derfor altid være sikker på at spare penge på din pizza hos udvalgte pizzeriaer. Download vores app, hvis du vil opdateres med af gode deals.

Leverer Hungry.dk pizza i til Fælledvej i København N?

Ja. Bestil lækker pizza på Hungry.dk, uanset hvor på Nørrebro du befinder dig.

Er det muligt at bestille en glutenfri pizza?

Tåler du ikke gluten, anbefaler vi, at du ser informationen under de enkelte restauranter for at få et indblik i deres glutenfrie muligheder. Vil du vide mere, kan du altid kontakte det enkelte spisested over telefonen.

Kan jeg finde vegetarpizza på Hungry.dk?

Du kan nemt finde pizza uden kød hos alle vores pizzeriaer. Find dit foretrukne spisested og gå på opdagelse i de lækre vegetariske muligheder.