Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Bestil Sushi lokalt i København Ø

bedste restauranter i København Ø :
Sorter efter

H. C. Ørsteds Vej 50A, 1879 Frederiksberg C
åben fra 12:30-21:30 (levering fra 12:30-21:00)
  • Fra 20,00 kr. (min. 200,00 kr.)
  • 60-75 min.
Bestil mad
spar op til 40%

Sushi på Østerbro

Østerbro er et af Københavns attraktive boligområder, især for børnefamilier. Her finder man nemlig blandt andet designerbutikker, grønne omgivelser og lækre restauranter og caféer. Man har også mulighed for at se Kastellet, der er et af Europas bedst bevarede fæstningsanlæg. De smukke omgivelser omkring Kastellet, giver god mulighed for en gå- eller løbetur på voldene.

 

Da Østerbro er en pæn og eksklusiv bydel, skal maden da også være dertilhørende. Det må man bestemt sige, at det er den også. Østerbro bugner nemlig af lækkert kvalitetssushi, man helst ikke vil gå glip af. Sushi i denne københavnske bydel er nemlig en bid af himlen, som din mave vil være dig taknemmelig for.

 

Man kan også med fordel vælge at spise velgrillet barbeque eller lækkert italiensk når man befinder sig på Østerbro. 

Her på Hungry.dk kan du, med et par klik med musen, få sushi bragt ud fra lokale take aways i København Ø. Du vælger bare en af restauranterne på listen, og finder det du har lyst til på deres online menukort, og sender din bestilling afsted, og så bliver maden bragt hjem til dig. Nemt, sikkert og hurtigt. Sushi til udbringning i København Ø – bestil det nemt online her på Hungry. God fornøjelse og velbekomme.

© Copyright 2018 Hungry.dk ApS • Voldbjergvej 12 2. tv, 8240 Risskov • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].