Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Bestil take away lokalt i København S

bedste restauranter i København S :
Sorter efter

Dronning Dagmars Allé 1 st th, 2500 Valby
åben åben fra 16:00-23:59
  • -
  • Endnu ikke bedømt
  • Fra 30,00 kr. for levering. Se din pris.
  • 60-75 min.
Bestil mad
spar 20% lige nu

Mad fra hele verden på Amager

Til kongres i Bella Center, hyggelige gåture i Remiseparken, shopping i Field's, en tur i DR Byen og lave TV, eller se Fremad Amager spille charmerende fodbold nede i divisionerne. Det er blot nogle af de muligheder som du har i København S – Bedre kendt som den del af Amager, som ligger i selve København. Og du kan da også meget på Amager. Udover alle disse spændende ting, kan du også gå på opdagelse i et sandt take away paradis, og få leveret en masse mad lige til døren.

For de mest generelle take away elskere, kan Amager tilbyde traditionelt grillmad som pomfritter og hot dog, men også alle mulige forskellige varianter af lækre pizzaer. Du kan også få en masser lækker mad med kebab, og saftige burgere. Til de mere sunde kan man få leveret friske salater og lækre sandwich, med en masse forskelligt indhold i.

Men Amager er meget mere end det. Det er et sandt paradis af take away fra alle verdens lande og afkroge. På Amager kan man både få leveret alle mulige former for lækkert italiensk mad, krydret mexicansk mad, traditionelt dansk mad, spændende kinesisk mad, japansk sushi men også appetitvækkende thai mad. Så på Amager kan du føle dig multikulturel på alle tænkelige måder.

Til sidst men ikke mindst, kan Amager også tilbyde dig lækkert vegetarisk mad hvis du har valgt at vælge kødet fra i din hverdag. Du kan få alt lige fra vegetariske burgere til vegetarpizza.

Så hvad venter du overhovedet på? Der er så meget at lave på Amager. Så når dagen er omme og alle aktiviteterne er gjort, er du helt sikkert sulten og gider ikke at lave mad. Så skynd dig at få bestilt noget take away til dig selv, kæresten, familien eller vennerne. Det kan ikke gå for langsomt!

Du kan her på Hungry.dk nemt, hurtigt og sikkert bestille lækker mad til udbringning fra lokale restauranter i København S. Vælg blot en restaurant på listen, og klik dig videre til deres online menukort, hvor du kan bestille lige den mad du har lyst til, med et par klik. I København S kan du bl.a. vælge i mellem grillmad, pizza eller burger.

© Copyright 2016 Hungry.dk ApS • Voldbjergvej 12 2. tv, 8240 Risskov • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • info@hungry.dk.