Bestil take away lokalt i København S

Pizza
Burger
Sushi
Grillmad
Thaimad
Indisk
Hungry Delivery
Vis mere
  • Levering nu
  • Tilbud
  • Gratis levering
  • Vegetarisk
Mest relevant
  • Mest relevant
  • Nærmeste
  • Bedst bedømte
  • Hurtigste levering
  • Leveringspris

Nulstil filtre

Åben for bestilling

Mad fra hele verden på Amager

Amager har altid været lidt en udskældt bydel i København. Med øgenavnet Lorteøen og udtryk som ”amagernummerplade” om lændetatoveringer har øen ikke haft det bedste ry, men i de senere år har udviklingen vendt, og med de mange spændende byggeprojekter er bydelen blevet et attraktivt sted at bo og leve. I dag er øen den tættest befolkede ø i Danmark, og det kan ses på både antallet af boliger, butikker og restauranter med mad fra hele verden. Anlæggelsen af metroen, som kører hele natten, har også gjort sit til at få bydelens popularitet til at stige. 

Øen er geografisk delt op i flere bydele med det fashionable Christianshavn i nord og Søvang i syd. Københavns Lufthavn, Kastrup udgør en stor bid af den østlige del af området, og det er også her Øresundsbroen går over til Sverige. Man kan sige, at Amager på mange måder er et af Danmarks bindeled til verden, og det ses også i det stor udvalg af forskellige cuisiner. En tur ned af Amagerbrogade kan hurtigt føre dig på en kulinarisk oplevelse til Indien, Italien, Mellemøsten eller USA. 

Bydelen byder på mange grønne rekreative områder, hvor man for en stund kan komme væk fra storbyens stress og jag. Det tager ikke mange minutter at komme fra metrostationen og ud til Amager Strandpark, som hyldes af mange, som det bedste sted at få lidt sol på kroppen, dyppe tæerne i vandet eller lufte hunden i hele Københavnsområdet. Her finder man en smuk lagune, bypark med græs, der indbyder til tæpper og frokostkurve, og mange aktiviteter både på land og til vands hele året. Når sulten melder sig efter at have kastet sig rundt i vandet, løbet efter en frisbee eller bare nydt den friske havluft, så er der gode muligheder for at få en bid mad i området. 

Tæt ved Amagerfælled ligger Bella Center, hvor et utal forskellige messer afholdes året rundt. Temaerne er mange, og der er noget for enhver smag med både Comic Con, lægekonferencer, bogmesser og Lego World. Ved alle messer har deltagerne mulighed for at opleve ægte Ny Nordisk gourmetmad, hvor der for eksempel serveres lækre Scapas – skandinavisk tapas. Der er fokus på bæredygtig mad i restauranten, som ligger midt i Bella Centret. 

Når man snakker om Amager, så kommer man ikke udenom området Islands Brygge – Bryggen i daglig tale – som blandt andet er blevet gjort berømt af Linse Kessler og hendes familie, som bor på Bryggen. Gennem flere sæsoner af TV-serien ”Familien fra Bryggen” har vi fulgt den amagerikanske families eventyr og daglige liv på Amager. Islands Brygge har traditionelt set været et råt kvarter med mange beverdinger og snuskede grillbarer, men i dag er de gamle, slidte bygninger blandet med nye, moderne boliger og kontorbygninger, som skaber en diversitet i både befolkning og landskabet. Både kulturelt og kulinarisk er der sket en masse i de senere år, og spændende kaffebarer og lækre spisesteder popper op rundt omkring. Især cafélivet har fået godt fat i Amager, og man finder nemt en lækker burger, en god kop kaffe eller sprøde nachos serveret med lækker smeltet ost, når sulten melder sig. 

Når det kommer til kultur og aktiviteter, står Amager bestemt ikke tilbage fra resten af hovedstaden. DR’s store koncerthus ligger sammen med resten af DR-byen på øen, og her kan man opleve klassisk musik fremført af nogle af verdens bedste musikere. Er man til lidt mere folkelig musik, så er Amager Bio et besøg værd. Her spilles alt fra hård metal til mere letfordøjelig popmusik. Skal du opleve live musik, er det oplagt at starte aftenen ud med Take Away mad inden dine idoler går på scenen – pizza og pilsner er et match made in heaven. 

Fadøl hører sig også næsten til, når man skal ud og heppe på sit yndlingsfodboldhold. Amager byder på flere lokale klubber, hvor Fremad Amager er den største med et hold i 1. division. Så når de Blå-Hvide tager imod modstanderne på hjemmebanen på Sundby Idrætspark, er det en perfekt søndag formiddag med slagsange, grillede pølser fra restauranten og kolde øl.