food

Sulten i København?

  Vælg din pizza

  Fra lokale restauranter.

  Betal sikkert

  Med kort, mobil eller kontant.

  Få maden leveret

  Hurtigt og nemt. Du kan også hente selv.

  Optjen gratis mad

  Saml stempler på alle bestillinger.

   

  Take Away i København - Bestil fra din favorit restaurant med udbringning eller hent selv

  Hos Hungry kan du få lige dét, du har lyst til at spise lige nu i København og omegn. Du skal bare vælge imellem de mange lokale restauranter, bestille og få leveret til døren eller selv hente direkte ved restauranten. Det er nemt.

   

  Brug for inspiration?

   

  Pizza, Burger, Grillmad, Sandwich, Salat, Sushi m.m

  I en pulserende storby som København, er samlet flere forskellige typer af mennesker end i nogen andre byer i Danmark. Der findes folk med alle mulige forskellige nationaliteter, forskellige kulturer, forskellige typer af uddannelser og jobs – og selvfølgelig forskellige smagsløg. Derfor er der plads til at have en masse forskellig take away i København – uanset hvilken type fastfood, man har lyst til, så findes det et eller andet sted i hovedstaden.

  Hvilken restaurant, man synes, er den bedste, er et individuelt spørgsmål. Nogen lægger vægt på prisen – enten synes man, at det er godt, når det er billigt, eller at pris og kvalitet hænger sammen. Andre lægger vægt på, at råvarerne skal være økologiske eller maden vegetarisk – og nogle helt andre lægger vægt på noget helt tredje. Vi har her på siden forsøgt at samle restauranter til enhver smag – og der kommer hele tiden flere til. Mange tager fejl, når de tror, at det koster mere at spise take away ude i København sammenlignet med madudbringning Aarhus eller i Odense, men det er langt fra sandheden. Det store udbud af spisesteder er med til at presse priserne i bund for alle madglade-personer i hovedstaden.

  Der findes så meget forskellig mad til udbringning i København, at man kan prøve en ny restaurant, hver gang, man bestiller – du kan finde den restaurant, du synes er bedst. Alle de spisesteder, du finder her på siden, kan levere maden lige til din dør, når du har brugt vores online bestilling. Vi har prøvet at gøre det nemmere for dig, ved at samle al maden i København på vores side – men det er stadig dig, der skal vælge, hvad du har lyst til i dag.

   

  København byder på varm pizza til udbringning for enhver smag

  Bestil pizza Pizza er en af de retter, der for alvor har fundet sin vej til danskernes hjerter – stort set alle, uanset alder, køn og nationalitet, er vilde med pizza.

  For nogen er det den nemme løsning på en travl og hektisk hverdagsaften, mens det for andre er noget helligt, som skal nydes ved særlige lejligheder (”det er jo kun lørdag en gang om ugen!”). Der er da heller ikke noget som en nybagt, veldrejet pizza – eventuelt med en kold cola eller øl til.

  Det er heller ikke mærkeligt, at pizza er, lokalt og på landsplan, den mest populære form for take away i København. Det, som man kan med pizza, som man ikke kan med så meget anden mad, er, at gøre det personligt – kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan finde på at putte oven på en pizza.

  Intet andet indebærer den samme, fantastiske mulighed for at gøre det hele skræddersyet. Der er ingen fast opskrift på pizza – der er en bund, og den fylder man lige det på, som man har lyst til.

  I en by som København, hvor der findes så mange forskellige mennesker og dermed også forskellige smagsløg, findes alle typer af varme og lækre pizzaer. Der er de klassiske, italienske pizzaer med en tynd, sprød bund med durum – det er den pizza, som vi alle kender og elsker. Der findes pizzasandwiches, UFO’er, indbagte pizzaer, amerikanske deep pan pizzaer med tyk bund – der findes halvindbagte/ halvåbne indbagte pizzaer og børnepizzaer, familiepizzaer og kæmpepizzaer.

  Og når man endelig har valgt, hvilken type pizza, man gerne vil have, skal man også tage stilling til, om man vil have en fuldkornsvariant – og skal det være ekstra spicy, kan man få mexicanske pizzaer med jalapeños og chili.

  Er der noget på pizzaen, man ikke kan lide, eller noget, der mangler? Når man bestiller online, kan man skrive i kommentarfeltet, hvis der er noget, der skal laves om. Ingen andre steder i landet, har man mulighed for at bestille så mange forskellige slags pizza, som man har i København. Du kunne jo prøve en af brugernes favoritter, som er Roma's Pizza i Valby eller måske Kingo Grill og Pizza i Tåstrup.

   

  Saftige burgere og sprøde pommes frites som take away

  I den mere klassiske afdeling af fastfood findes burgerne. Næstefter pizza, er burgere måske den spise, som man har allerstørst mulighed for at skræddersy, så man får en burger lige efter ens hoved. Burgeren er desuden en af de retter, der også er allermest grundlæggende i danske hjem – til en grill-aften, en børnefødselsdag, en dag, hvor aftensmaden skal være lidt lækker og syndig. Og så er burgeren er yndet af alle rigtige mænd.

  Til take away i København findes et utal af forskellige burgere, som man kan få leveret lige til døren, når man har bestilt den burger, man har lyst til, gennem den online bestilling. Der findes de klassiske burgere som big burger, cheese burger, hamburger og bacon cheese burger. Det er alle sammen traditionelle burgere med bøffer af oksekød – men over årene er kommet mange flere muligheder til.

  Man kan få fiskeburger, kyllingeburger og vegetarisk burger med en tofu bøf. Og i en by som København, hvor der findes så mange forskellige nationaliteter, kan man selvfølgelig også få en spicy, mexicansk burger.

  Der findes intet endeligt svar på, hvad der skal i en burger – ingen generel opskrift. Derfor er en burger ligesom en pizza noget, der kan skræddersyes og tilpasses alle tunger.

  Du kan sagtens selv hoppe forbi AOK (Alt om København), og blive inspireret over de mange forskellige restauranter, som byen tilbyder. Når du har valgt dit spisested, bruger du blot vores søger ovenfor og bestiller maden direkte hjem til din dør.

  Når man snakker burger, kan man ikke komme uden om at snakke om pommes frites også. På samme måde som pizza har fundet sin vej til danskernes hjerter, har de tyndskårne, friturestegte kartofler også vundet sit indpas i alle danske hjem.

  Pommes frites kan spises ved siden af en burger – sådan får man det tit serveret sammen, når man spiser på en amerikansk restaurant. Men pommes frites kan mere end det. Til bestilling online kan man finde fritter i kebab mix eller pølsemix – to retter, som måske især mænd nyder at spise.

  Man kan også finde pommes frites på pizzaer eller i kebab ruller. Og sidst, men ikke mindst, kan man selvfølgelig bestille ”bare” en bakke pommes frites med ketchup og remoulade – stor eller lille. I København, hvor der er fest i gaden hver weekend, er sådan en omgang pommes frites det vigtigste måltid på dagen for alle de mange unge mennesker, der skal have plejet deres tømmermænd.

  Når det handler om take away i København, kan man snakke meget om alle de mange muligheder, der ligger gemt i byens mange nationaliteter – fremmed, eksotisk fastfood – men i sidste ende, kan man aldrig gå uden om en saftig burger og sprøde pommes frites. Der er næsten tale om grundstoffer i det periodiske system; det er fastlagte, uundværlige elementer på enhver take away menu – og du finder rigtig mange restauranter i København, som leverer disse basale fødevarer direkte til din dør, når du bestiller online hos os.

   

  Sushi, kinesisk, thai eller mexicansk? Ingen problem!

  Man kan nemt blive træt af alle de traditionelle take away retter som pizza eller burger, selvom disse er uendeligt lækre. Heldigvis har det store udland bidraget med et stort udvalg af take away og derfor er det ikke længere bare det italienske og amerikanske køkken, der dominerer markedet.

  Der er ingen tvivl om, at sushi er kommet for at blive. Langt de fleste byer i Danmark har efterhånden sushi på menukortet, og det betyder blandt andet for dig, at du kan vælge mellem at spise ude eller blive hjemme og få take away sammen med vennerne uden, at det skal koste dig kassen. Du vidste garanteret ikke, at verdens bedste sushi-kok er dansker? Ham finder du nemlig i KBH, og det siger blot lidt om hvor god sushi, man kan finde i storbyen. Se vores udvalg af sushi i København. Sushi hurtigt og nemt.

  Det kinesiske og thailandske køkken har for alvor vundet popularitet i Danmark og anvender et stort udvalg af friske råvarer til at skabe smagsindtryk, der virkelig kan skabe variation i ens smagsindtryk. Kina og Thailand har begge et vidunderligt køkken, der især er basseret på wokretter med masser af grøntsager, kød og nudler. Dette bliver kombineret med lækre sojabaserede marinader, hvilket skaber en super lækker smagsdybde.

  Mange mindre byer i Danmark kan stadig kun tilbyde de traditionelle former for take away mad, men når man bor i København, er man uendeligt privilegeret i forhold til det udvalg der er af udbringningsmad. Dette betyder også, at man har fantastiske muligheder for at eksperimentere og bestille de unikke, asiatiske retter, som bliver solgt så mange stedet i København. Du kan jo for eksempel prøve brugernes favoritter, Wok'n'Roll  eller Restaurant Uma i København K.

  Mange Københavnere, der elsker krydret mad har ligeledes gjort mexicansk mad til en af deres take away favoritter. Det mexicanske køkken udmærker sig ved at tilbyde uendeligt mange variationer af majspandekager med grøntsager, kødsovs og ost. Selvfølgelig skal disse retter helst være så stærke, at de giver lidt halsbrand. At mexicansk mad er så krydret, gør det til en dejlig afveksling til de traditionelle danske retter, der mildest talt ikke er specielt stærke.

  Det kan virke som en sand videnskab at skulle finde rundt i de forskellige mexicanske retter – hvad er for eksempel forskellen på taco, tortillia og burritos? For os danskere, kan disse retter nemt virke ens, men når man oplever dem, vil man også opdage, at det er vidt forskellige madoplevelser. De Københavnere, der ikke er så glad for krydret mad kan heldigvis også bestille mindre stærke variationer af de traditionelle mexicanske retter – man kan for eksempel undvære salsaen. Netop at de mexicanske retter også fås i mindre krydrede varianter, har betydet at de for alvor er blevet en del af den danske madkultur. Maden kan nemlig appellere til alle – også dem, der er sart, når det kommer til stærk mad.

  Lige meget om man ønsker kinesisk, thailandsk eller mexicansk mad, kan man bestille det i København. Bor man i København, er man virkelig velsignet af et luksuriøst udvalg af lækker mad. Sandwich eller salat til bestilling hitter online Mange danskere er hoppet med på diverse sundhedsdiller, og det stiller naturligvis også nye krav til take away udvalget i København.

  Det hjælper ikke længere, at Københavns restaurationer kun kan tilbyde retter, der er friturestegt retter, for så mister de mange kunder. Københavnerne er blevet sundhedsbevidste, og derfor kræver de også, at de kan bestille sund mad i København.

  Dette har givet plads på markedet til lækre og friske retter som sandwiches eller salater. Det er ikke svært at forstå, hvorfor sandwiches er blevet så populære. Et langt stykke hen af vejen følger sandwiches den samme populære sammensætning som pizza – lækkert brød og valgfrit fyld. København med mange sandwich muligheder Brødet skal naturligvis være helt friskbagt, hvilket betyder at det er sprødt udvendigt, men stadig blødt, luftigt og saftigt indvendigt.

  Et godt brød er nemlig grundstenen i enhver kvalitetssandwich og med den store konkurrence i København, er det meget vigtigt at udmærke sig ved at tilbyde kvalitetsmad. Pålægget er naturligvis lige så vigtigt som brødet. Også her er der fokus på kvalitet. Man kan smage, hvis pålægget i ens sandwich er af ordentligt kvalitet, og det giver glade kunder! Det er de færreste, der ville kunne sige nej til en lægger sandwich på nybagt brød, med lækker parmaskinke og frisk salat.

  Hvis man gerne vil have, at sandwichen skal være ekstra sund, så kan man vælge at få en sandwich, der er lavet på groft brød – dermed sparer man en masse tomme kalorier væk, og sandwichen mætter også længere. Salat er ligeledes en anden mulighed for take away til de sundhedsbevidste Københavnere.

  Salaterne har også bidraget med flere valgmuligheder til Københavns veganere og vegetarer. I sommervarmen kan en vidunderlig frisk salat være det absolut lækreste at spise. Når en salat er lavet med friske grøntsager og råvarer, føler man bestemt ikke, at man er på kur.

  København har et kæmpe udvalg af sandwiches og salater, som de gerne bringer ud til byens beboere. Det er lige meget, om du bestiller det, fordi du er på kur, er vegetar eller fordi du bare synes det smager godt. Sandwiches og salater er blevet en del af de københavnske take away udvalg og er kommet for at blive.