food

Lyst til sushi i København?

  Vælg din sushi

  Fra lokale restauranter.

  Betal sikkert

  Med kort, mobil eller kontant.

  Få maden leveret

  Hurtigt og nemt. Du kan også hente selv.

  Optjen gratis mad

  Saml stempler på alle bestillinger.

   

  Sushi i København - Find de bedste sushirestauranter her

  Har du lyst til sushi? Find lækre maki-ruller, friske nigiri-stykker og de sprødeste edamame bønner lige her. Du kan både få leveret sushi til døren eller hente det selv hos restauranten. 

   

  Brug for inspiration?

   

   

  Ofte stillede spørgsmål

   

  Hvor får man den bedste sushi i København?

  På vores hjemmeside finder du et hav af sushirestauranter over hele København. Hos os er der både noget for dig, der prioriterer prisen og noget for dig, som ønsker en luksuriøs spiseoplevelse. Se restauranternes anmeldelser, hvis du har svært ved at vælge.

  Leverer Hungry.dk sushi i hele København?

  Ja. Vælg mellem 50+ sushirestauranter i hele København, herunder København K, V, N, NV, S, SV og Ø. Er der ikke en sushirestaurant tæt på dig, kan vi bringe din levering til døren.

  Hvordan finder jeg gode tilbud på sushi?

  Du kan altid finde gode tilbud, når du bestiller sushi på Hungry.dk. De enkelte spisesteder giver ofte vores kunder skarpe rabatter. Vil du opdateres når der lanceres nye deals og kampagner, anbefaler vi, at du downloader vores app.

  Hvad drikker man til sushi?

  Der er mange drikkevarer, som passer rigtig godt sammen med sushi. Prøv sushi med en lys japansk øl eller en Riesling. Derudover finder du på menukortet typisk også japansk sake, som er blevet et populært tilkøb til sushi.

  Hvor meget sushi spiser man?

  Det kan være svært at fastsætte mængden af sushi pr. person. En tommelfingerregel er, at 15 stykker er nok til en almindelig portion. Vi mener, at du altid skal bestille lidt ekstra, så du er helt sikker på at blive mæt.

  Hvor lang tid tager det at levere min bestilling?

  Leveringstiden er typisk 30-60 minutter. Husk på, at sushien bliver frisklavet, hvilket kræver ekstra tilberedningstid. Vi bestræber os dog altid på at levere din ordre så hurtigt som muligt.