Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Bestil Sandwich lokalt i Køge

bedste restauranter i Køge :
Sorter efter

Rådhusstræde 8f, 4600 Køge
lukket - Åbner senere i dag åben fra 11:00-22:00 (levering fra 11:00-21:30)
  • -
  • Endnu ikke bedømt
  • Fra 45,00 kr. (min. 300,00 kr.)
Forudbestil

Sandwich i Køge

I Køge kan man finde nogle af Danmarks ældste bindingsværkshuse, hvoraf nogle stammer helt tilbage fra 1500-tallet. Man har rig mulighed for at besøge forskellige museer, der viser noget om kulturen og historien i Køge. Her kan for eksempel nævnes Køge Museum, der opholder sig i en fredet købmandsgård fra 1619, og Kunstmuseet Køge Skitsesamling, som er Danmarks eneste specialmuseum, der viser skitser og modeller til kunstværker som er offentligt kendt.

 

Sandwich er der også masser af i byen, med alverdens lækkert fyld og tilbehør. Kunne en lækker tunsandwich ikke friste? Eller hvad med en traditionel kyllingesandwich? Der er lige hvad sulten kan begære, det er bare med at vælge det man har allermest lyst til. Vi har oven i købet hjulpet dig lidt på vej i sandwich-jagten, ved at lave en oversigt over nogle rigtig gode sandwichbarer i Køge. Så værsgo’ og god appetit!

 

Man kan også få velsmagende grillmad og lækkert, spicy mexicansk i Køge.

Her på Hungry.dk kan du, med et par klik med musen, få sandwich bragt ud fra lokale take aways i Køge. Du vælger bare en af restauranterne på listen, og finder det du har lyst til på deres online menukort, og sender din bestilling afsted, og så bliver maden bragt hjem til dig. Nemt, sikkert og hurtigt. Sandwich til udbringning i Køge – bestil det nemt online her på Hungry. God fornøjelse og velbekomme.

© Copyright 2018 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10, 1. tv, 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].