Bestil pizza i Kolding

Pizza
Burger
Sushi
Grillmad
Thaimad
Indisk
Hungry Delivery
Vis mere
  • Levering nu
  • Tilbud
  • Gratis levering
  • Vegetarisk
Mest relevant
  • Mest relevant
  • Nærmeste
  • Bedst bedømte
  • Hurtigste levering
  • Leveringspris

Nulstil filtre

Åben for bestilling

Pizza i Kolding

Kolding er Danmarks 7. største by og rummer en del historiske seværdigheder. Herunder kan blandt andet nævnes Koldinghus, hvor det er muligt at se kirkeskulpturer, ældre dansk billedkunst, kunsthåndværk og interiør fra 1500-tallet og frem til i dag. Samtidig er det også muligt at se en miniversion af Kolding, som den så ud omkring 1865. Minibyen kan ses i Geografisk Have, som er en stor botanisk have i byen.

 

Pizza finder man selvfølgelig også i Kolding, og det er nogle gode nogle af slagsen. Man går i hvert fald ikke forgæves, når man besøger byens pizza-restauranter. De har alle mulige pizza-varianter at vælge imellem, så der er helt sikkert noget, der passer til dig også. Vi har tilmed hjulpet dig med at finde frem til nogle af restauranterne. Så velbekomme!       

 

Anderledes vietnamesisk og traditionel dansk mad er også at finde i Kolding. 

 

Ofte stillede spørgsmål

 

Hvem laver den bedste pizza i Kolding?

Find over 13 pizzeriaer, når du bestiller pizza i Kolding. Hos os kan du få pizza fra over 30 restauranter i Kolding. Prøv f.eks. en sprød pizza fra Sason Pizza eller en overdådig calzone fra Aspendos Pizza Bar. Find din nye favorit allerede i dag på Hungry.dk.

Kan jeg få leveret pizza i hele Kolding?

Ja. Vi leverer lige til døren i hele byen.

Hvordan finder jeg gode tilbud på pizza?

Hos er du altid garanteret gode tilbud. Find skarpe rabatter under de enkelte restauranter eller download vores app, så du altid kan blive informeret om nye kampagner.

Er det muligt at bestille en glutenfri pizza?

Ja, det er muligt. Selv med glutenallergi, kan du bestille lækker pizza på Hungry.dk. Klik ind under dit foretrukne spisested og se deres glutenfrie muligheder. Du kan også komme i kontakt med restauranten ved at ringe.

Kan jeg bestille store pizzaer til hele familien?

Det kan du godt. De fleste pizzeriaer tilbyder familiepizza som laves i en ekstra stor størrelse. Bestil fra bl.a. Boomerang Pizza eller en af de andre spisesteder, både til frokost og til aften.

Hvad er en deep pan pizza?

Dét som gør en deep pan pizza special er den tykke bund. Dejen er lavet med lignende fremgangsmåde som en tærte, og derfor har denne pizza ekstra høje kanter og mere plads til fyldet. Prøv den fra det populære pizzeria Pizza Top i Kolding.