Bestil pizza i Kolding

Pizza
Burger
Sushi
Grillmad
Thaimad
Indisk
Hungry Delivery
Vis mere
  • Levering nu
  • Tilbud
  • Gratis levering
  • Vegetarisk
Mest relevant
  • Mest relevant
  • Nærmeste
  • Bedst bedømte
  • Hurtigste levering
  • Leveringspris

Nulstil filtre

Åben for bestilling

Madglad i Kolding

Kolding. En by med en dejlig slotssø, det smukke gamle slot – Koldinghus, hele Danmarks håndboldhold - KIF Kolding København og ikke mindst; Jyllands største shoppingcenter – Kolding Storcenter. Det er også byen med slotssøbadet, legeparken, Kolding Golf Club og geografisk have.

Men Kolding har meget mere end det. Kolding er hjemstedet for kulinarisk, lækkert, smagfuld, velforberedt og nærende take away mad, som du kan få leveret hjem til døren med meget få klik. Og alle i Kolding, står klar for at give dig den bedst tænkelige betjening.

I Kolding, er der et varieret udvalg af smagfuld og lækkert grillmad, som du kender det fra en normal grillbar, hvor du kan få pomfritter, hot dogs, ristede pølser, burgere og andre spændende ting.

Du kan også få andre lækre burgere i Kolding. Der er et stort udvalg i burgere i alle størrelser og med alle tænkelige slags kød. Er du mest til oksekød eller kylling? Og kan du lide din burger med bacon i? Kolding er mesterby i lækre burgere!

Kolding er også hjemstedet for lækre pizzaer. Du kan få alle slags pizza. Alt lige fra deep pan, til børnepizza, til familiepizza, til lige netop den pizza som du bare må have – hver gang! I Kolding, kan du også få lækre retter med kebab, blandt andet i pitabrød og durumrulle.

Kolding er også byen, hvor du finder et lækkert udvalg af kinesisk mad, lækre friske salatretter, lækkert italiensk mad, og smagfulde og lækre sandwich.

Så hvad venter du på? Alle i Kolding er klar til at levere til din dør, og det hele kan ordnes med et klik. Så bor du i Kolding, eller er du bare på besøg, så er der ingen undskyldning. Alle har fortjent at holde fri fra køkkenet og nyde noget godt take away mad engang imellem.

 

Ofte stillede spørgsmål

 

Hvor får jeg den bedste take away i Kolding?

I Kolding kan du vælge blandt ca. 30 take away restauranter, som laver lækker mad til byens sultne gæster. Spisestederne på Hungry.dk bestræber sig altid på at give gæsterne god service og en skøn madoplevelse. Vælg dit foretrukne sted og vær derfor sikker på at blive 100% tilfreds.

Hvilken slags mad kan jeg bestille i Kolding?

Kolding byder på mange muligheder, når det kommer til velsmagende take away. I byen finder du bl.a. mange pizzeriaer, grillbarer og mange asiatiske restauranter som laver populære retter, såsom sushi og cremet butter chicken. Uanset hvad du har lyst til, kan du være sikker på at finde det hos os.

Er der vegetarisk mad i Kolding?

Ja. På Hungry.dk kan du finde velsmagende vegetariske retter i hele Danmark, og naturligvis også i Kolding.

Leverer Hungry.dk i hele Kolding?

Ja, det gør vi. Uanset, hvor i byen du befinder dig, kan du altid få leveret lækker til take away af os.

Hvor længe skal jeg vente på min bestilling?

Under den enkelte restaurant kan du se, hvor lang leveringstid du skal forvente. Det varierer dog meget fra sted til sted og afhænger af hvor meget og hvilken type mad, du har bestilt.

Kan jeg få dessert i Kolding?

Flere af vores restauranter tilbyder dessert. Under det enkelte spisested kan du se, hvad de tilbyder af søde sager.

Kan jeg bestille take away til mange mennesker?

Det kan du godt. Skal der bestilles mad til over 20 personer, anbefaler vi dog altid, at I kontakter den enkelte restaurant og bekræfter jeres ordre.

Vi har placeret vores annoncerede og nye restauranterne øverst på listen og derefter finder du restauranter med kortest leveringstid/afstand til dig. Læs mere.