Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Bestil take away lokalt i Kongerslev

bedste restauranter i/tæt på Kongerslev :
Sorter efter

Café Liva

Kystvejen 40a, 9560 Hadsund
lukket - åbner snart igen
  • -
  • Endnu ikke bedømt
  • Fra 0,00 kr. (min. 150,00 kr.)

Kongelig mad i Kongerslev

I Himmerland ligger den lille by Kongerslev – i bakkede omgivelser, et naturskønt område. Tæt ved byen findes en hede, der ikke er opdyrket, fordi den indeholder seks gravehøje og en langhøj med to gravkamre i. Øst for byen ligger Lille Vildmose, der er delvist fredet og har et specielt dyreliv.


Der er altså rig mulighed for at drage ud i naturen og opleve en blanding af naturens skønhed og en historisk stemning, når man bor i Kongerslev. Men der er også mulighed for at nyde en masse lækker mad, når enten er på tur på heden eller bare slapper af en stille aften derhjemme. 


I Kongerslev kan man nemlig bestille lækker takeaway fra de forskellige restauranter i byen. Det eneste, man behøver at tænke på, er, hvad man har lyst til at spise. Opvasken og madlavningen er sparet – så om man vil have pizza, burger, sandwich eller kebab, er det eneste store spørgsmål, der står tilbage. 


Man kan desuden også bestille mere ”moderne” mad – det være sig sushi og kinesisk, vegetarisk eller italiensk. Når man først har trykket på ”bestil mad”, går der ikke mange minutter før, det flinke bud står ude foran døren med et varmt, veltilberedt måltid mad.

Du kan her på Hungry.dk nemt, hurtigt og sikkert bestille lækker mad til udbringning fra lokale restauranter i Kongerslev. Vælg blot en restaurant på listen, og klik dig videre til deres online menukort, hvor du kan bestille lige den mad du har lyst til, med et par klik. I Kongerslev kan du bl.a. vælge i mellem burger, dansk eller grillmad.

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10B, 1., 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].