Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Hallo, vi er her for at hjaelpe

Kontakt Hungry.dk

Hvis du har et spørgsmål, vil fortælle os din bedste takeawayhistorie, eller bare gerne vil sende os et billede af den fantastiske sushi, du fik leveret igår, så tag da kontakt til os! Vi elsker at snakke med vores brugere, og vi er glade for al feedback, du har - positiv eller negativ.

 

Sådan får du fat i Hungry Kundeservice

Vi sidder klar ved telefonen og tastaturet mandag til fredag fra 9 til 22, samt lørdag og søndag fra 11 til 22.

Ring 70 20 97 70

 

Hvis det, du vil snakke med os om, ikke haster helt vildt, så skriv til os. Det tillader os mange gange at kigge lidt dybere på din henvendelse fremfor et hurtigt svar på telefonen.

»Skriv en besked til os

 

Facebook, Instagram, Twitter og Google+

Vi elsker de sociale medier, og du er altid velkommen til at kontakte os via dem - uanset hvad det drejer sig om. Så har du noget, vi skal høre om, kan du finde os her:

 

Hungry på FacebookHungry på Facebook  Hungry på Instagram Hungry på Instagram   Hungry på TwitterHungry på Twitter    Hungry på Google+ Hungry på Google+ 

 

 

Er du restauratør og ønsker at blive en del af Hungry.dk?

Hvis du er restauratør og godt kunne tænke dig at blive en del af Hungry.dk, så ring endelig på tlf. 70 20 97 70 eller send os en email på salg@hungry.dk, så er vi klar til at hjælpe dig i gang med samarbejdet. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Hungry i din restaurantOm Hungry.dk

Du kan læse om os og virksomheden lige her.

 

Du kan også finde presseinformation.

© Copyright 2017 Hungry.dk ApS • Voldbjergvej 12 2. tv, 8240 Risskov • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • info@hungry.dk.