Bestil take away lokalt i Korsør

Pizza
Burger
Sushi
Grillmad
Thaimad
Indisk
Sandwich
Vis mere
  • Levering nu
  • Tilbud
  • Gratis levering
  • Vegetarisk
Mest relevant
  • Mest relevant
  • Nærmeste
  • Bedst bedømte
  • Hurtigste levering
  • Leveringspris

Nulstil filtre

Åben for bestilling

Lækker take away i den gamle havneby Korsør

Korsør er inddelt i to bydele ”Sydbyen”, som ligger syd for havnen og noret og ”Halsskov”, som ligger nord for havnen.  Det var til havnen i Halsskov, man sejlede i gamle dage inden Storebæltsbroen blev bygget.

 

Netop Storebæltsbroens opførsel skabte en del problemer for Korsør, men Korsør er et eksempel på en by, der har rejst sig og genfundet sin fremdrift, efter dets største arbejdsplads blev taget fra dem. Da Storebæltsbroen kom, og færgeruterne over Storebælt blev lukket, og de mange arbejdspladser, der indtil da havde været omkring færgehavnen i Halsskov, forsvandt. Sådan noget kan nogle gange lægge byer øde, men efter en periode, hvor alting stod meget stille i Korsør, vendte stemningen, og det lykkedes indbyggerne at skabe udvikling igen. I dag er Korsør blandt andet populært for turisterne, som kommer til området for at campere og nyde de 8 km. Sandstrand kommunen har at byde på og i kombination med lækre grønne områder og den hyggelige by er der lagt i kakkelovnen til en hyggelig ferie.  


Og netop det, at der er sådan en fin udvikling i den gamle havneby, Korsør, betyder, at de selvfølgelig har plads til en masse lækker takeaway, som alt sammen kan bestilles til udbringning. Der er alt at vælge i mellem, og hvis man kommer fra en fiskerfamilie og er træt af fisk, kan man få alt muligt, der ikke er sushi. Det kan eksempelvis nævnes, at man kan få en smækker, veltilberedt burger med dertilhørende pommes frites, hvis man er til traditionel grillmad.


Er man mere til italiensk og pizza, er det også en mulighed – og hvis man er mere til en helt anden verdensdel, nemlig kinesisk, så skal man ikke blive ked af det, for man kan selvfølgelig også få det bedste fra det kinesiske køkken. Der er også mange bud på vegetarisk mad, salat og hjemmelavede sandwich. Så uanset, hvad man er til, kan man få, lige det, som ens hjerte begærer. Og man kan også godt få lov til at tage sin lækre takeaway en tur med ned på den gamle havn og nyde stemningen. Bestil mad med det samme, og få forløsning på din sult!

Vi har placeret vores annoncerede og nye restauranterne øverst på listen og derefter finder du restauranter med kortest leveringstid/afstand til dig. Læs mere.