Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Hungry Legatet - 2.500 kr. til studerende

Hungry.dk legat

 

Om legatet

Hungry Legatet blev stiftet i 2014 og er et legat på 2500 kr., der uddeles én gang årligt. Hungry.dk har valgt at indstifte legatet, da vi ser uddannelse og livslang læring som en investering i Danmarks fremtid.

 

Vi mener, at vi som virksomhed bærer et ansvar for de mange studerende overalt i landet, og vi vil derfor gerne lette hverdagen for en hårdt trængt studerende med økonomisk støtte. Hos Hungry.dk ser vi uddannelse livet igennem som en nødvendighed, og vi mener, det er vigtigt at få sig en uddannelse, da det ikke kun styrker ens faglighed men i høj grad også ens personlighed.

 

Da vi her hos Hungry.dk selv har været studerende og i perioder levet af den klassiske studentermiddag – pasta med ketchup - er legatet også en håndsrækning til studerende i forhold til tid og mad, da studerende lever en travl tilværelse og som oftest ikke har tid til at stå i køkkenet flere timer ad gangen.

 

Legatet giver derfor mulighed for at forsøde livet med lidt mere luft i økonomien.

 

Hvem kan søge?

Da Hungry.dk ser en styrke i forskellighed, opfordrer vi alle studerende uanset alder, etnicitet, studieretning og tidligere erhvervserfaring til at søge legatet, og vi vil på baggrund af de indkomne ansøgninger vurdere, hvem der trænger mest til en økonomisk saltvandsindsprøjtning.

 

Det er med andre ord fuldstændig ligegyldigt om du er 16 eller 60 år, ved at tage en uddannelse som mekaniker på teknisk skole eller er ved at tage en masteruddannelse på universitetet, da begge typer af uddannelser er lige vigtige i dagens og fremtidens Danmark.

 

Hvordan søger du?

Du kan ansøge om legatet ved at udfylde legatansøgningen ved at angive navn, adresse og studie. Derudover skal du skrive en motiveret ansøgning, hvori du skriver lidt om dig selv, dit studie og hvorfor netop du fortjener at få tildelt legatet. Der kan søges som studerende generelt eller til et specifikt studierelateret projekt og lignende - det vigtigste er, at du er under uddannelse. Vi vil i ansøgningen kigge på kreativitet og motivation i forhold til dit studie, og vi lægger vægt på, at du allerede er i gang med en uddannelse, når du søger.

 

For at komme i betragtning, skal du udfylde vores legatansøgningsformular.

 

Vi modtager ikke fysiske ansøgninger eller via email.

 

Ansøgningsfristen

Vi finder en modtager årligt.

 

Ansøgningsfristen til Hungry Legatet 2019 er medio august 2019.


Modtageren af legatet i 2019 vil blive offentliggjort i oktober 2019.

 

Tidligere uddelinger af legatet:

 

Modtager af Hungry Legatet 2018

Modtager af Hungry Legatet 2017

Modtager af Hungry Legatet 2016

Modtager af Hungry Legatet 2015

 

 

 

 

 

© Copyright 2019 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10B, 1., 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].