Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær digHungry Legatet: 2.500 kr. til en oplevelse under din studietid Hvad er det der Hungry Legat egentligt? 

Hungry Legatet er et legat på 2.500 kr., der uddeles én gang årligt til studerende. Vi ser nemlig uddannelse og livslang læring som en investering i Danmarks fremtid. 

Skal du på udveksling, og vil du gerne prøve at gå på den kinesiske mur, men pengene rækker desværre ikke så langt? Med studiebøger og andre udgifter ved at studere, ved vi, at det kan være svært at få luft i budgettet til oplevelser. Hungry Legatet fungerer som en økonomisk håndsrækning til at gøre studietiden lidt ekstra mindesværdigt.

Kan jeg søge?

Vi ser forskellighed som en styrke, og vi ser derfor ingen grund til ikke at ansøge, uanset alder, etnicitet, studieretning og tidligere erhvervserfaring til at søge legatet - så længe du bare er studerende. Vi vil på baggrund af de indkomne ansøgninger vurdere, hvem der trænger mest til en økonomisk saltvandsindsprøjtning.

Det er med andre ord fuldstændig ligegyldigt, om du er 16 eller 60 år, ved at tage en uddannelse som mekaniker på teknisk skole eller er ved at tage en masteruddannelse på universitetet - begge typer af uddannelser er lige vigtige i dagens og fremtidens Danmark.

Men hvordan gør jeg så?

Du kan ansøge om legatet ved at udfylde vores legatansøgningsformular. Vi vil rigtig gerne lære dig lidt bedre at kende, inden vi smider legatet efter dig, så skriv en motiveret ansøgning om dig selv, dit studie og hvorfor netop du fortjener at få tildelt legatet. Fortæl os lidt om, hvad du vil bruge legatet på. En udflugt under din udveksling? En middag med dine nye kollegaer ved din praktikplads? Eller en gang sushi med den studiekammerat, der bare ALTID hjælper med at læse op til eksamen? Well, det er op til dig. 

 

Vi modtager ikke fysiske ansøgninger eller via email. Så få gang i de digitale fingre og udfyld vores legatansøgningsformular her. 

 

Hvornår skal jeg så søge?

Du skal søge med det samme. Ej, vi finder én modtager årligt. Ansøgningsfristen til Hungry Legatet 2020 er den 20. september 2020. I oktober 2020 vil vi så offentliggøre modtageren af legatet. Vi glæder os til at høre fra dig! 

 

Vil du gerne vide, hvad de tidligere modtagere har brugt legatet på? Kig herunder. 


Modtager af Hungry Legatet 2019 

Modtager af Hungry Legatet 2018

Modtager af Hungry Legatet 2017

Modtager af Hungry Legatet 2016

Modtager af Hungry Legatet 2015

 

 

 

 

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10B, 1., 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].