Modtageren af Hungry Legatet 2016 er fundet

 

Endnu en gang har vi gravet os igennem en kæmpe bunke spændende, sørgelige, sjove, kreative og velskrevne ansøgninger. Vi har læst digte om pizza, sange om pasta med ketchup og lange fortællinger om sultne maver, eventyrlystne sind og værdige formål.

 

Men der var én, som virkelig skilte sig ud. Det var Bianca Christensen, en 28-årig pædagogstuderende for København. Hun er nemlig rejst hele vejen til San Diego for at arbejde med byens mange unge hjemløse i seks måneder. Og hvis der er noget, vi gerne vil være med til at støtte, så er det frivilligt arbejde med hjemløse.

 

 

"Grunden til at jeg er her nu, er mit praktikophold på et dagstilbud for unge hjemløse. TAY Academy er et tilbud hvor de kan komme og få et gratis måltid mad, en lur i trygge omgivelser og vigtigst af alt hjælp til alt hvad de har brug for stort set. Om det er et lift til lægen, rådgivning til en retsag, blive hentet fra fængslet, eller bare snakke om livets op- og nedture.
Hos os kan de udtrykke sig kreativt og på den måde komme ud med de dybeste ting, de har på sinde.
At se disse unges vilje til at overleve, giver mig en kæmpe gejst til at arbejde videre med målgruppen når jeg kommer hjem igen."

 

Citat fra ansøgningen

 

Da vi spurgte Bianca, om der var noget bestemt, hun ville bruge legatet til, svarede hun, at hun ville holde en stor traditionel, dansk festmiddag for de unge på dagstilbudet. Hun har før serveret både rugbrød, svensk pølseret og saltlakridser for brugerne, så nu skal de have et rigtig festmåltid. Det er da fantastisk!

 

Vores legat fortsætter selvfølgelig også næste år, hvor vi endnu en gang vil give en håndsrækning til en studerende. Hvis du gerne vil i tages i betragtning til vores 2017 legat, skal du sende os en ansøgning. Der vil blive udvalgt en modtager i oktober 2017. Vi ser en styrke i forskellighed, så uanset om du er ved at uddanne dig til murer eller tager en kandidat på et af landets universiteter, er du velkommen til at ansøge.