Modtager af Hungry Legatet 2017


Igen i år har Hungry.dk været på jagt efter den mest kreative og engagerede ansøger til Hungry.dk Legatet på 2500 kr. Vi vurderer ansøgningerne efter, hvem der har skilt sig mest ud i sin motiverede ansøgning. Vi har læst et hav af ansøgninger og været en tur igennem hele følelsesregisteret. I har både gjort os glade og rørte, fordi at I har indviet os i lige netop jeres historier.

 

Tusind tak for alle ansøgningerne.


Årets vinder er én, som skrev en meget unik ansøgning. Vinderen fulgte os blandt andet gennem en laaang matematisk udregning. Resultatet blev, at vinderen kunne spise mexicanske tacos til morgen, middag og aften hver dag i løbet af hele sit studieophold, hvis hun modtog legatet.


Stort tillykke til Emilie Vorager-Pedersen som læser BSc Business, Language & Culture på Copenhagen Business School. Emilie udforsker nu Mexico City, hvor hun er på udveksling i fem måneder. Nu kan hun brødfødes af taco dagen lang. Kan I forestille jer noget bedre?


1022 Tacos i alt…


Velbekomme, siger vi bare.

 

Her er Emilie foran en af Mexicos mange tacoboder.


Efter at have læst Emilies kreative legatansøgning fandt vi et opslag, hvor det fremgik, at hun efter det forfærdelige jordskælv i Mexico City d. 19 september 2017, havde doneret sit andet rejselegat på 10.000 kr. til at hjælpe alle de sårede. Det bekræfter os endnu mere i, at vi har valgt den helt rigtige legatmodtager.


Vi er vilde med mennesker, som gør en forskel for andre, og dét vil vi gerne støtte!


Vores legat fortsætter selvfølgelig også næste år, hvor vi endnu en gang vil give en håndsrækning til en studerende. Hvis du gerne vil i tages i betragtning til vores 2018 legat, skal du sende os en ansøgning. Der vil blive udvalgt en modtager i oktober 2018. Vi ser en styrke i forskellighed, så uanset om du er ved at uddanne dig til murer eller tager en kandidat på et af landets universiteter, er du velkommen til at ansøge.