Modtager af Hungry.dk legatet 2015

hungry legat

Efter langt over 1000 ansøgninger, fem liter kaffe samt informationer om over 100 forskellige uddannelser, hvor vi ikke anede halvdelen eksisterede, har vi arbejdet os igennem den store bunke af legatansøgninger. I den sammenhæng har vi selvfølgelig også udvalgt en heldig modtager af vores legat på 2500 kr.

 

Hun hedder Sofie Skall Sørensen og er en pige på 21 år, der skal tilbringe sin næste tid i Brisbane, Australien. Her går vores likvide saltvandsindsprøjtning til, at hun kan få stillet sin sult efter verden samtidig med, at maven bliver fyldt med lækkert mad. Hun bor til dagligt i Aarhus og studerer medievidenskab på Aarhus Universitet.

 

”Jeg længes ikke udelukkende efter pizza fra Unipizza, sandwich fra Hos Louei eller sushi fra Seisei Sushi i Aarhus. Jeg længes efter mennesker, oplevelser og ny læring. Jeg hungrer efter kultur, sprog og eventyr. Jeg er sulten, og det er kun verden, der kan stille denne type sult!”

- Citat fra ansøgning.

 

Legatvinderhungry2015

 

Vores legat fortsætter selvfølgelig også næste år, hvor vi endnu en gang vil give en håndsrækning til en studerende. Hvis du gerne vil i tages i betragtning til vores 2016 legat, skal du sende os en ansøgning. Der vil blive udvalgt en modtager i oktober 2016. Vi ser en styrke i forskellighed, så uanset om du er ved at uddanne dig til murer eller tager en kandidat på et af landets universiteter, er du velkommen til at ansøge.