Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

madudbringning i Aalborg

Bestil madudbringning i Aalborg her

 

Aalborg

Aalborg SØ

Aalborg Ø

Aalborg SV;

 

 

 

Fyns hovedstad er Danmarks fjere største by, og ligger placeret midt i Danmark. Odense er en af Danmarks ælste byer, var indtil 1800-tallet den anden største by i Danmark. Aalborg er Nordjyllands hovedsted, og hvis man slentre ned af langs gaden får man afgang til Aalborgs centrum og byen fantastiske spisesteder.

 

Den gamle vikingeby viser sig rigtig frem om aftenen, hvor man kan bevæge sig rundt i byens gamle kvarter og fornemme den rige kulturarv. I midtbyen er der rig mulighed for at få den store kulinariske oplevelse, og mange kulturer er repræcenteret på restaurentscenen i byen. Du kan være sikker på at de i "dobbelt A" har en madoplevelse der vil få dig til at huske dit besøg. Madudbringning i Aarhus og Aalborg er populært, og mange bestiller jævnligt sushi, pizza og lækre burgere fra de lokale restauranter.

 

Kultur- vidensby samt en voksende studieby

Aalborg er de senere år vokset som studieby, og flere og flere flytter til, da Aalborg har haft succes med at tiltrække uddannelser som er populære at læse. "Dobbelt A" som Jokeren har døbt hans fødeby, rummer alt hvad en lille storby skal have, og det tiltrækker hvert år, flere studerende fra Asien og østlandende.

 

Flere fylder flyttebilen og rykker til byen, som måske før ville have valgt, Århus eller København, men som kan se at Aalborg er en by i fremdrift. De senere år har Aalborg gået fra at være en industriby til at være et spændende samfund som generere høj viden og kultur, mixet mellem de mange studerende der indtager byen. Industrifabrikkerne er på vej ud, og kultur og studerende fylder lokalerne med viden.

 

De gamle havneområder er blevet omdannet til lækre områder med cafeer, restaurenter og liv. Man kan besøge de fornemme spisesteder, og de bedste burgerbarer samt pizzasteder.  Sammen med denne udvikling, har man i de gamle kraftvarmeværk, Nordkraft, bygget et af Europas største kulturhuse. 

 

Byliv, fast food og fodbold

Nordjyllands hovedstad er kendt for sit natteliv, hvor der er en beværtning der kan varetage selv den mest tørstige kundes efterspørgseler i det der populært kaldes "gaden". Det samme gælder maden i Aalborg. Man har rig mulighed for at få smagt på mad fra hele verden, og naturligvis kan man bestille maden hjem på sofaen efter en tur i "dobbelt A's" natteliv.

 

Aab er Aalborgs fodboldklub og de seneste mestre i Superligaen, og har i mangeår været med i topstrinden når der skulle afgøres hvem der løber med medaljerne.  Aalborg har sprængt sine gamle rammer som by, og skudt sig i alle retninger kulturet. Man kan i dag ved de gamle fabriksbygninger ved kraftværket nu opleve det meste af verden ved at nyde en dag i det nordjyske, hvor man har fornemmelse og fokus på kultur, mad og samværd.

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10B, 1., 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].