Bestil take away lokalt i Maribo

Pizza
Burger
Grillmad
Vegetarisk
Sandwich
Dansk
Kebab
  • Levering nu
  • Tilbud
  • Gratis levering
  • Vegetarisk
Mest relevant
  • Mest relevant
  • Nærmeste
  • Bedst bedømte
  • Hurtigste levering
  • Leveringspris

Nulstil filtre

Åben for bestilling

DOMKIRKEBYEN, MARIBO BYDER PÅ MASSER AF HISTORIE OG LÆKKER MAD

Maribo, den gamle købsstad, som ligger midt på Lolland i Lolland kommune, som slog sine tidlige folder tilbage omkring år 1416. Byen voksede op omkring Skt. Birgitta Kloster, i dag Maribo Kloster, og det var således også Birgittineordenen, som ansøgte paven om at få lov til at kalde byen Maribo – en sammentrækning af ordet ”Marie-bo”, som betegner en religiøs bolig for den hellige jomfru. Paven gav sin bevilling til navnet i 1418 og det er således her Maribo by starter sin historie. Det var således også klostrets kirke, der senere hen blev til Maribo Domkirke, en majestætiske, gamle kirke, som i dag er noget af det byen er mest kendt for. 

Hvis man har taget turen til Maribo for at se den smukke domkirke kan man også i samme ombæring besøge det spændende bymuseum, Stiftsmuseet Maribo som udstiller diverse ting fra de sidste 1400 års historie i området. Maribo har masser at byde på og når Femern Tunnellen står færdig i 2018 skal der nok komme endnu mere gang i den cirka 5.700 mand store by.  En anden lille sjov anekdote om byen er, at opfinderen af skrivekuglen kommer fra Maribo og hedder Rasmus Malling Hansen.

 

Maribo kan byde på det meste og med sin gode placering er der ikke langt til hverken skov, strand, søer eller for den sags skyld Knuthenborg Safaripark. Desuden finder du i Maribo også Maribo Boldklub, en musikskole samt Sct. Birgitta Skolen. Byen har derved alt, hvad man kan ønske sig af en by når man skal finde sig et sted at slå sig ned.

 

Hvad end man er gæst eller fastboende i den tidligere købsstad så har Maribo lige det, du står og mangler og det gælder naturligvis også på madfronten. Maribo kan bryste sig af at kunne byde på topklasse takeaway mad. Er du fx sulten efter at sætte tandsættet i en varm, sprød pizza med masser af fyld? Så er Maribo den helt rette by at bestille takeaway i. Byen kan nemlig byde på tonsvis af forskellige pizzaer som kan toppes med lige de ingredienser du har lyst til. Du kan naturligvis få andet end pizza. Byens udvalg er stort så hvad venter du på? Du er kun meget få klik fra at få bestilt din takeaway mad. Alt vi har at sige er, velbekomme.

Vi har placeret vores annoncerede og nye restauranterne øverst på listen og derefter finder du restauranter med kortest leveringstid/afstand til dig. Læs mere.