food

Få McDonald's leveret til døren med Hungry

 

McDonald's Kgs. Nytorv

København K

 

McDonald's Nørrevold

København K

 

McDonald's Frederiksberg

Frederiksberg

 

McDonald's Fisketorvet

København V

 

McDonald's Østerbrogade

København Ø

 

McDonald's Aalborg C

Aalborg C

 

McDonald's Nørresundby

Nørresundby

 

McDonald's Hjørring

Hjørring

 

McDonald's Svendborg

Svendborg

 

McDonald's Rødovre

Rødovre

 

McDonald's Odense C

Odense C

 

 

 

Historien om McDonald’s 

McDonald’s er verdens største fastfoodkæde og et verdenskendt brand, som vil næppe behøver nogen større introduktion. Dog er der mange spændende fakta om McDonald’s, som du måske ikke kendte til. Den første restaurant var en drive-in restaurant, som brødrene McDonald åbnede i 1948 i San Bernadino i Californien. Dog var det erhvervsmanden Raymond (Ray) Kroc, som grundlagde McDonald’s kæden og købte franchising rettighederne af McDonald-brødrene i 1954. Ray Kroc er manden bag det standardiserede koncept, der er gennemført i alle restauranter. I 1967 åbnede de første restauranter uden for USA, og i 1981 åbnede den første danske McDonald's restaurant. I dag findes der 91 McDonald’s restauranter i Danmark. 

 

Hungry bringer McDonald’s ud

Hos Hungry er vi stolte af vores nye status som McDelivery partner. Det betyder nemlig, at vi kan glæde vores kunder med McDonald’s mad, når det passer dem. Du kan nu slippe for at holde kø i ved McDrive takket være det kundevenlige koncept McDelivery. McDelivery er McDonald’s take away direkte til din dør, som du bestiller gennem Hungry. Når du bestiller gennem os, optjener du bonusmåltider ved at benytte den samme restaurant. 

 

Altid høj kvalitet – også ved udbringning

Du kan være sikker på høj kvalitet, når du bestiller take away hos McDonald’s, og det er uanset, om du bestiller den i restauranten eller får den leveret. Vi stræber efter at levere din mad så hurtigt som muligt, så du får den bedste oplevelse. Hos McDonald’s bliver der aldrig slækket på kravene til kvaliteten af maden. Den samme høje standard gør sig gældende i alle restauranter over hele landet. Det betyder også, at firmaet udelukkende får kød, kylling, fisk og råvarer fra betroede leverandører, hvor fødevaresikkerheden og kvaliteten er i top. McDonald’s Danmark arbejder desuden løbende med nye konkrete initiativer, der sikrer mindst mulig påvirkning af miljøet. Det miljøvenlige fokus ses blandt andet i de Rainforest Alliance-certificerede Arabica kaffebønner, der bruges til McDonald’s kaffe. Men også i det bæredygtige oksekød og fisken til Filet-O-Fish, som stammer fra bæredygtigt fiskeri. McDonald’s bestræber sig på at handle lokalt for at spare på ressourcerne ved transport af råvarerne. Kyllingekødet til McChicken og McNuggets er filet af dansk kyllingebryst fra Danpo i Give, mens alle burgerboller produceres af det svenske bageri Sjöholms Bageri.  

 

Vidste du, at kødet i McDonald’s burgere består af 100% oksekød – kun tilsat salt og peber? Forskellen på dine hjemmelavede hakkebøffer og dem fra McDonald’s er kun, at McDonald’s fryser deres bøffer ned, så snart de er formet, og de forbliver frosne, indtil de bliver lagt på grillen. På den måde sikres både kvalitet, fødevaresikkerheden og smagen af gode og friske råvarer. 

 

Få dine favoritter bragt hjem til dig

Der er et meget bredt udvalg af burgere hos McDonald’s, som du kan bestille til levering hjemme hos dig selv. Der er alt fra klassikere som Big Mac, Big Tasty eller de spændende Homestyle-varianter, hvor der ofte introduceres nye, lækre udgaver. Nogle gange kan det være svært at beslutte sig for én burger. Heldigvis tilbyder McDonald’s Coin Offers, som er de mest populære burgere såsom Cheeseburger, Hamburger, McBacon og Tasty Cheese til lave priser. Du finder også vegetariske og grove varianter af McDonald’s burgere som Veggie Jr., GrovFeast og Homestyle Vegetar. På den måde kan du være sikker på at finde noget, der falder i alles smag. Og glem ikke de kolde drikke til din mad. Vi kan levere alt fra Coca-Cola, Fanta Orange, vand, mælk og juice til de populære Milkshakes, Smoothies m.m. Hvis du har særlige behov eller allergener, kan du angive det i din ordre. Det er fuldstændig, som du kender det fra at bestille i din lokale McDonald’s restaurant. 

 

Prøv også Share-a-Box og Sweet Offers

Du har måske allerede din favorit-menu hos McDonald’s, men måske er det tid til at kigge lidt nærmere på menukortets andre lækkerier? Hvis du har en stor appetit eller vil prøve noget andet end burger, så kan du finde lækkert tilbehør hos McDonald’s. Hvorfor ikke prøve de lækre Hot Wings, sprøde Chicken McNuggets eller Chili Cheese Tops? Hvis det er for svært at vælge, så bestil en Share-a-Box med alle lækkerierne i inkl. to valgfri dip. Så er der nok til at dele – hvis du altså kan. Desserten kan som altid sætte den søde prik over i’et - og med McDonald’s Sweet Offers skal du absolut ikke frygte at gå sulten i seng. Vælg mellem Sundae softice, McFlurry, Chokolade Muffins, Macarons, Donuts og mange andre lækkerier. 

 

Du kan se det fulde menukort hos Hungry og giv dig endelig god tid til at finde lige det, du har lyst til. Hos Hungry lægger du bare i kurven og bestiller, når du er klar. Så gør vi resten af arbejdet. Velbekomme!