Bestil take away lokalt i Middelfart

Pizza
Burger
Sushi
Grillmad
Indisk
Kebab
Italiensk
Vis mere
  • Levering nu
  • Tilbud
  • Gratis levering
  • Vegetarisk
Mest relevant
  • Mest relevant
  • Nærmeste
  • Bedst bedømte
  • Hurtigste levering
  • Leveringspris

Nulstil filtre

Åben for bestilling

MIDDELFART – BRIDGEWALKING OG LÆKKER TAKEAWAY

Mange kender Middelfart fra motorvejen når de passere Lillebæltsbroen på vej mod Jylland eller Fyn. Middelfar er nemlig lunt placeret imellem den gamle og den nye Lillebæltsbro.  Men Middelfart er meget mere end bare en by imellem to broer. Selvom den gamle Lillebæltsbro i dag giver en fantastisk mulighed for at komme op og gå på toppen af broen, det såkaldte ”bridgewalking” og nyde den uforstyrrede udsigt udover vandet og byen og mærke suget i maven – en helt ny attraktion i Europa, som ellers tidligere kun har været mulig i Australien.

 

Er du ikke så pjattet med at skulle op og gå i højderne så kan man også meget andet når man befinder sig i Middelfart. I den hyggelige købstad med cirka 15.000 indbyggere har du blandt andet mulighed for at besøge det spændende Middelfart Museum, et kunsthistorisk museum med fokus på kunst fra efter 1500. Desuden har museet altid fast to udstillinger – en der fortæller om byen og de omkring liggende områders historie og en anden, som fortæller om den psykiatriske historie med afsæt i det tidligere psykiatriske hospital, Teglgårdsparken.

 

Man kan også tage et besøg på Vestfyens Kulturcenter, Kulturøen. Kulturøen er anlagt på en kunstig ø midt imellem de to Lillebæltsbroer. Bygningen huser blandt andet Middelfart Bibliotek, Middelfart Turistbureau, biografen Panorama, samt forskellige butikker. Desuden finder man rundt om bygningen den private lystbådehavn, Tel-ka Marina – så det er helt oplagt at smutte en tur ud på Kulturøen, hvis man har lyst til en hyggelig spadseretur med en hotdog i hånden imens man kigger på de flotte liggende lystbåde.

 

Ydermere tilbyder Middelfart også en fantastisk havn med masser af liv og glade mennesker så der er nok at give sig til i den fynske købstad. 

 

Men har du haft travlt med at besøge nogle af de spændende seværdigheder eller haft en travl arbejdsdag og ikke orker at stå i køkkenet, så er Middelfart også byen for god takeaway mad.

 

Her har du mulighed for at bestille lækre sprøde pizzaer med masser af fyld. Middelfart kan også byde på saftige burgere eller den helt klassiske grillmad i form af pommes fritter, pølsemix og ristede hotdogs.

Middelfart har alt hvad både sind og mave kan begærer så stop op og nyd den dejlige by og nyd i samme ombæring deres lækre udbud af mad. 

 

Så hvad venter du på? Få bestilt det mad du ønsker og få bragt det lige til din dør. Velbekomme.

Vi har placeret vores annoncerede og nye restauranterne øverst på listen og derefter finder du restauranter med kortest leveringstid/afstand til dig. Læs mere.