Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Bestil take away lokalt i Middelfart

bedste restauranter i Middelfart :
Sorter efter

Østergade 41, 5500 Middelfart
lukket - Åbner senere i dag åben fra 16:00-21:00 (levering fra 16:00-20:45)
  • -
  • Endnu ikke bedømt
  • Fra 35,00 kr. (min. 134,00 kr.)
Forudbestil

Jernbanegade 1, 5500 Middelfart
lukket - Åbner senere i dag åben fra 16:00-21:00 (levering fra 16:30-20:30)
  • -
  • Endnu ikke bedømt
  • Fra 20,00 kr. (min. 50,00 kr.)
Forudbestil

Marina Cafe & Grill

Østre Hougvej 118, 5500 Middelfart
lukket - åbner snart igen
  • Fra 10,00 kr. (min. 100,00 kr.)
spar op til 20%

MIDDELFART – BRIDGEWALKING OG LÆKKER TAKEAWAY

 

Mange kender Middelfart fra motorvejen når de passere Lillebæltsbroen på vej mod Jylland eller Fyn. Middelfar er nemlig lunt placeret imellem den gamle og den nye Lillebæltsbro.  Men Middelfart er meget mere end bare en by imellem to broer. Selvom den gamle Lillebæltsbro i dag giver en fantastisk mulighed for at komme op og gå på toppen af broen, det såkaldte ”bridgewalking” og nyde den uforstyrrede udsigt udover vandet og byen og mærke suget i maven – en helt ny attraktion i Europa, som ellers tidligere kun har været mulig i Australien.

 

Er du ikke så pjattet med at skulle op og gå i højderne så kan man også meget andet når man befinder sig i Middelfart. I den hyggelige købstad med cirka 15.000 indbyggere har du blandt andet mulighed for at besøge det spændende Middelfart Museum, et kunsthistorisk museum med fokus på kunst fra efter 1500. Desuden har museet altid fast to udstillinger – en der fortæller om byen og de omkring liggende områders historie og en anden, som fortæller om den psykiatriske historie med afsæt i det tidligere psykiatriske hospital, Teglgårdsparken.

 

Man kan også tage et besøg på Vestfyens Kulturcenter, Kulturøen. Kulturøen er anlagt på en kunstig ø midt imellem de to Lillebæltsbroer. Bygningen huser blandt andet Middelfart Bibliotek, Middelfart Turistbureau, biografen Panorama, samt forskellige butikker. Desuden finder man rundt om bygningen den private lystbådehavn, Tel-ka Marina – så det er helt oplagt at smutte en tur ud på Kulturøen, hvis man har lyst til en hyggelig spadseretur med en hotdog i hånden imens man kigger på de flotte liggende lystbåde.

 

Ydermere tilbyder Middelfart også en fantastisk havn med masser af liv og glade mennesker så der er nok at give sig til i den fynske købstad. 

 

Men har du haft travlt med at besøge nogle af de spændende seværdigheder eller haft en travl arbejdsdag og ikke orker at stå i køkkenet, så er Middelfart også byen for god takeaway mad.

 

Her har du mulighed for at bestille lækre sprøde pizzaer med masser af fyld. Middelfart kan også byde på saftige burgere eller den helt klassiske grillmad i form af pommes fritter, pølsemix og ristede hotdogs.

Middelfart har alt hvad både sind og mave kan begærer så stop op og nyd den dejlige by og nyd i samme ombæring deres lækre udbud af mad. 

 

Så hvad venter du på? Få bestilt det mad du ønsker og få bragt det lige til din dør. Velbekomme.

Du kan her på Hungry.dk nemt, hurtigt og sikkert bestille lækker mad til udbringning fra lokale restauranter i Middelfart. Vælg blot en restaurant på listen, og klik dig videre til deres online menukort, hvor du kan bestille lige den mad du har lyst til, med et par klik. I Middelfart kan du bl.a. vælge i mellem pizza, grillmad eller indisk.

© Copyright 2018 Hungry.dk ApS • Voldbjergvej 12 2. tv, 8240 Risskov • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].