Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Bestil take away lokalt i Næstved

bedste restauranter i/tæt på Næstved :
Sorter efter

Jernbanegade 2D, 4700 Næstved
lukket - Åbner senere i dag åben fra 11:00-21:30
  • Fra 30,00 kr. (min. 70,00 kr.)
Forudbestil

Ramsherred 16, 4700 Næstved
lukket - Åbner senere i dag åben fra 11:00-21:00
  • Fra 20,00 kr. (min. 80,00 kr.)
Forudbestil

Ramsherred 23 c, 4700 Næstved
lukket - Åbner senere i dag åben fra 15:00-21:45
  • Fra 19,00 kr. (min. 100,00 kr.)
Forudbestil
1 tilbud lige nu

Fønixtorvet 1, 4700 Næstved
lukket - Åbner senere i dag åben fra 15:00-23:59
  • Fra 15,00 kr. (min. 90,00 kr.)
Forudbestil
4 tilbud lige nu

Jernbanegade 21, 4700 Næstved
lukket - Åbner senere i dag åben fra 12:00-20:15
  • Fra 29,00 kr. (min. 200,00 kr.)
Forudbestil

Sterkelsvej 25, 4700 Næstved
lukket - Åbner senere i dag åben fra 16:00-22:00 (levering fra 16:00-21:30)
  • Fra 15,00 kr. (min. 90,00 kr.)
Forudbestil
3 tilbud lige nu

Indre Vordingborgvej 1, 4700 Næstved
lukket - Åbner senere i dag åben fra 15:00-21:00 (levering fra 15:00-20:45)
  • Fra 20,00 kr. (min. 90,00 kr.)
Forudbestil

Skyttemarksvej 50, 4700 Næstved
lukket - Åbner senere i dag åben fra 15:00-23:59
  • Fra 15,00 kr. (min. 90,00 kr.)
Forudbestil
4 tilbud lige nu

Phuket Thai Take Away

Danavej 2, 4700 Næstved
lukket - åbner snart igen
  • Fra 19,00 kr.

Riddergade 14, 4700 Næstved
lukket - Åbner senere i dag åben fra 10:00-20:00
  • Fra 20,00 kr. (min. 100,00 kr.)
Forudbestil
4 tilbud lige nu

Smækkerlækker mad i Næstved

 

I Næstved er der rig mulighed for at bestille takeaway til udbringning – syndig, lækker mad lige til døren. Der er alt fra de mest friske, lækre sandwich, over sprød salat og til en særligt syndig burger.

 

Hvis du bor i Næstved, og du ikke går op i at mad skal laves fra bunden og følge en særlig filosofi – men nærmere tænker praktisk – så kan du bestille din favorit pizza eller en krydret omgang kebab.

 

Så kan du få hjemmelavet mad sendt lige hjem til dit domicil, og så er der både sparet på opvask og tid. Der er mange praktiske ting, der opvejer det syndige, man kan forbinde med takeaway. Vores filosofi er heldigvis den, at man skal spise for at nyde – og hvad nyder du mere end kinesisk, italiensk eller vegetarisk, alt efter hvad du er til?

 

Pizza i Næstved

I Italien siger man, at pizza er en kunst. Pizza er mere end bare et stykke mad, som man kan konsumere. Der ligger mere nydelse og tanke i sådan en pizza, end man lige skulle tro. Nogle mennesker afskyr pizzaer, fordi de forbinder dem med usund, fedtet og syndig mad – mad, man bør holde sig væk fra, hvis man vil bevare den slanke, sunde linje. Men det er et trist og forenklet syn på den kunstart, som pizza er, når det bliver tilberedt med kærlighed og eftertanke.

 

 

Der findes rigtig mange forskellige bud på den bedste pizza i Næstved. Med et utal af pizzeriaer kan man starte fra en ende af og undersøge, om man kan afgøre, hvilken pizza, man synes er bedst. Fra person til person afhænger sådan en afgørelse selvfølgelig af mere end bare smagen. Det visuelle indtryk skal også være i orden, kvaliteten af råvarerne, skal være høj, og så må prisen gerne være til at betale. Det er selvfølgelig forskelligt, hvor meget folk er villige til at betale for en pizza, men hvis ét pizzeria kan pryde sig af, at være dømt til årets bedste pizzeria, vil folk sandsynligvis også betale lidt ekstra for at få del i den smagsoplevelse.

 

Det kan være en hel oplevelse i sig selv at tage ned til pizzeriaet, man gerne vil bestille fra, og se dem lave pizzaerne. Det er nemlig lidt af en kunstart at være god til at dreje en pizza. De professionelle pizzabagere har det hele i håndleddet, når de svinger en dej ud til den perfekte størrelse pizza. Samtidig kan man også få et indtryk af de råvarer, pizzeriaet bruger, når man følger hele processen. Så prøv at besøge de forskellige pizzeriaer i byen, bestil din yndlingspizza og find ud af, hvem der laver den bedste pizza i Næstved. 

 

Er du måske til sushi istedet?

 

Selvom Næstved ikke er nogen storby som København, Aalborg eller Aarhus, har man mulighed for at bestille frisklavet, lækker sushi i Næstved. Over de seneste par år har sushien virkelig vundet indpas i danskernes hjerter, og sushi er gået fra at være noget dyrt noget for folk med fine fornemmelser til at være noget, som alle kan købe og spise. Fra at være en eksklusiv delikatesse, er sushien kommet ud i supermarkedernes kølediske, og sushi er altså blevet noget, man kan købe til mange forskellige priser.

 

 

Men sushi kan stadig fås håndlavet, frisk og lækkert som den delikatesse, det startede med at være. Du kan også købe frisk sushi, der er håndlavet på bestilling, i Næstved – og du behøver dermed ikke gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet. Den sushi, man bestiller fra en rigtig sushirestaurant, er lavet på bestilling, og der er kræset for detaljerne. Derfor har rigtig, håndlavet sushi også i langt højere grad det visuelle indtryk med sig. Sushi er forkælelse for ikke bare sjælen, men også for øjnene og maven – og så er det sundt. Prøv at bestille Sushi i Næstved og find ud af, om det ikke er frisklavet og lækkert!

 

Mexicansk mad i Næstved

 

Ikke nok med at du kan bestille byens bedste pizza i Næstved, samt frisklavet sushi og mange forskellige, klassiske grillretter – der findes også masser af mexicanske alternativer i Næstved. Man får næsten det indtryk, at Næstved er en særdeles international by, idet man kan bestille mad fra flere verdenshjørner – både italiensk, kinesisk, thai og altså også mexicansk mad. Men det er faktisk ikke noget nyt, at alle disse udenlandske traditioner er begyndt at vinde indpas hos danskerne. Vi er vilde med at prøve nye ting – og en af de ting, som vi har prøvet og godkendt, er nachos. Vi elsker stærk mad, og med sprøde majschips med salsadip og ost til, kan man næppe gå galt i byen.

 

 

Du kan bestille mexicansk mad i Næstved – der er både nachos i forskellige variationer, men du kan også finde bud på mexicanske pizzaer. Hvem, der laver bedst mexicansk mad i Næstved, kan vi ikke afgøre – det kan kun du selv. Så hvis du er til stærk mad, skal du prøve at bestille nogle af de mange mexicanske muligheder, som Næstved har at byde på. Vi har kun ét godt råd tilbage: Husk endelig at drikke masser af vand til!

Du kan her på Hungry.dk nemt, hurtigt og sikkert bestille lækker mad til udbringning fra lokale restauranter i Næstved. Vælg blot en restaurant på listen, og klik dig videre til deres online menukort, hvor du kan bestille lige den mad du har lyst til, med et par klik. I Næstved kan du bl.a. vælge i mellem grillmad, 50 kr. deals eller pizza.

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10B, 1., 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].