TAG DIN RESTAURANT TIL ET NYT NIVEAU

 

Take away fylder mere og mere i den danske restaurationsbranche. Der er efterhånden ikke den type mad, man ikke kan få leveret som take away - og netop her kan vi være behjælpelige. Vi er en af danmarks største take away-platforme, og formidler hver dag tusindevis af bestillinger til restauranter. Så ønsker du hjælp til at få din restaurants mad leveret ud til sultne kunder, er vi mere end klar på at hjælpe.

 

 

 

HVAD KRÆVER DET AF DIG?

 

Du skal kunne tilberede mad til ud af huset, og sørge for forsvarlig indpakning af maden.

Hungry kan levere take away i rigtig mange byer, mens du i mindre byer selv vil skulle stå for leveringsdelen. 

Vi anbefaler, at du sammensætter en enkel take away-menu, som er hurtig og nem for dig at fremstille på kort tid. 

 

 

NEMT AT KOMME I GANG

Du kan enten modtage ordrer per SMS, hvor at du svarer via et simpelt klik - Eller med din helt egen Hungry boks, som en af vores sælgere kommer og hjælper dig med at opsætte.

Al betaling fra kunder sker online via Hungry, og du modtager derefter betaling via bankoverførsel fra os hver anden onsdag, i lige uger. Kunderne kan benytte Dankort, MobilePay, Apple Pay, MasterCard, VISA og flere andre betalingsformer. Dog ingen kontanter pga. Coronavirus-situationen.

 

HVAD KOSTER DET FOR DIG?

Det er gratis at komme igang, og du vil kun have udgifter, der er direkte forbundet med den omsætning, vi skaber til dig.

Læs vores samhandelsbetingelser for at få mere information omkring samarbejdet. Dine omkostninger vil blive modregnet det beløb du skal have udbetalt, før vi overfører penge til dig. Du får en opgørelse per mail samt udbetaling hver uge.

 

 

Udfyld formularen herunder, og vi tager kontakt til dig umiddelbart derefter, for at få dig igang. Så nemt er det.

Ved at indsende nedenstående formular accepterer du Hungrys alm. samhandelsbetingelser.