TAG DIN RESTAURANT TIL ET NYT NIVEAU

 

Take away fylder mere og mere i den danske restaurationsbranche. Der er efterhånden ikke den type mad, man ikke kan få leveret som take away - og netop her kan vi være behjælpelige. Vi er en af danmarks største take away-platforme, og formidler hver dag tusindevis af bestillinger til restauranter. Så ønsker du hjælp til at få din restaurants mad leveret ud til sultne kunder, er vi mere end klar på at hjælpe.

 

 

 

HVAD KRÆVER DET AF DIG?

 

Du skal kunne tilberede mad til ud af huset, og sørge for forsvarlig indpakning af maden.

I København, Aarhus, Odense og Aalborg kan vi levere maden, mens du i andre byer selv vil skulle stå for leveringsdelen. 

Vi anbefaler, at du sammensætter en enkel take away-menu, som er hurtig og nem for dig at fremstille på kort tid. 

 

 

NEMT AT KOMME I GANG

Du kan enten modtage ordrer per SMS, hvor at du svarer via et simpelt klik - Eller med din helt egen Hungry boks, som en af vores sælgere kommer og hjælper dig med at opsætte.

Al betaling fra kunder sker online via Hungry, og du modtager derefter betaling via bankoverførsel fra os hver anden onsdag, i lige uger. Kunderne kan benytte Dankort, MobilePay, Apple Pay, MasterCard, VISA og flere andre betalingsformer. Dog ingen kontanter pga. Coronavirus-situationen.

 

HVAD KOSTER DET FOR DIG?

Det er gratis at komme igang, og du vil kun have udgifter, der er direkte forbundet med den omsætning, vi skaber til dig. Ved bestillinger hvor kunden afhenter maden i restauranten, eller hvor du selv leverer til kunden, bliver du afregnet 10% + moms af bestillinger. Hvis Hungry skal stå for leveringen bliver du afregnet 19,95% + moms. Læs vores samhandelsbetingelser for at få mere information omkring samarbejdet. Dine omkostninger vil blive modregnet det beløb du skal have udbetalt, før vi overfører penge til dig. Du får en opgørelse per mail samt udbetaling hver uge.

 

 

Udfyld formularen herunder, og vi tager kontakt til dig umiddelbart derefter, for at få dig igang. Så nemt er det.

Ved at indsende nedenstående formular accepterer du Hungrys alm. samhandelsbetingelser.

 

 

 

Spørgsmål?

 

Har du nogle spørgsmål, så kan du tage fat i vores sælger i dit område - Find personen du skal kontakte herunder og bliv en del af Hungry familien!

 


Mattias Løwe
Salgsleder og partner

+45 53735203
mbl@hungry.dk

 


Dennis Laursen
Midt- og Vestjylland

+45 53735205
doel@hungry.dk

 


Rasmus Beierholm 
Nord- og Østjylland

+45 53735202
rb@hungry.dk

 

 


Christopher Nielsen 
Storkøbenhavn

+45 53735201
csn@hungry.dk


Morten Secher
Fyn

+45 53735664
ms@hungry.dk