Få din restaurant med på Hungry

 

I disse pressede tider for restauranter, hvor det ikke længere er tilladt at have siddende gæster, har du som restaurant mulighed for at tilbyde kunder take away - både til afhentning og levering. Her kan vi hjælpe. Vi er en af Danmarks største take away platforme og formidler hver dag tusindevis af bestillinger til restauranter - og vi oplever lige nu stor efterspørgsel fra danskerne.

 

Hvad kræver det af dig?

Du skal kunne tilberede mad til medtagning ud af huset, og sørge for forsvarlig indpakning af maden. I København, Aarhus, Odense og Aalborg kan vi hjælpe med levering, og i andre byer vil du selv skulle stå for leveringen. Alternativt kan din mad kun bestilles til afhentning i restauranten.

Vi foreslår at du sammensætter en kort og simpel takeawaymenu, som er hurtig og nem for dig at fremstille på kort tid.

 

Nemt at komme igang og ugentlig udbetaling

Du betaler ikke noget for at komme igang, og vil ikke skulle bruge andet udstyr end en mobiltelefon, for at kunne modtage og håndtere bestillingerne. Du vil modtage dem per SMS, og svarer via et simpelt klik. Al betaling fra kunder for bestillinger sker online via Hungry, og du modtager derefter betaling via bankoverførsel fra os hver uge. Kunderne kan benytte Dankort, MobilePay, Apple Pay, MasterCard, VISA og flere andre betalingsformer. Dog ingen kontanter pga. Coronavirus-situationen.

 

Pris

Det er gratis at komme igang, og du vil kun have udgifter der er direkte forbundet med den omsætning vi skaber til dig.

Bestillinger hvor kunden afhenter maden i restauranten, eller hvor du selv leverer til kunden bliver du afregnet 10% + moms af.

Bestillinger hvor Hungry skal stå for leveringen bliver du afregnet 19,95% + moms af.

Læs vores samhandelsbetingelser for at få mere information omkring samarbejdet.

Dine omkostninger vil blive modregnet i det beløb du skal have udbetalt, før vi overfører penge til dig. Du modtager en opgørelse per mail samt udbetaling hver uge.

 

Udfyld formularen herunder, og vi tager kontakt til dig umiddelbart derefter, for at få dig igang. Så nemt er det. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Ved at indsende nedenstående formular accepterer du Hungrys alm. samhandelsbetingelser.