Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Bestil take away lokalt i Nykøbing F

bedste restauranter i/tæt på Nykøbing F :
Sorter efter

Søvej 43, 4800 Nykøbing F
lukket - åbner i morgen
  • Fra 15,00 kr. (min. 70,00 kr.)
Forudbestil

Fejøgade 3, 4800 Nykøbing F
lukket - åbner i morgen
  • Fra 30,00 kr. (min. 150,00 kr.)
Forudbestil

Enighedsvej 57, 4800 Nykøbing F
lukket - åbner i morgen
  • Fra 15,00 kr. (min. 75,00 kr.)
Forudbestil
5 tilbud lige nu

Kraghave Møllevej 2, 4800 Nykøbing F
lukket - åbner i morgen
  • Fra 20,00 kr. (min. 100,00 kr.)
Forudbestil
spar op til 10%

Marielyst Strandvej 45, 4873 Væggerløse
lukket - åbner i morgen
  • Fra 20,00 kr. (min. 100,00 kr.)
Forudbestil
4 tilbud lige nu

Jernbanegade 39, 4800 Nykøbing F
lukket - åbner i morgen
  • Fra 10,00 kr. (min. 65,00 kr.)
Forudbestil

Nørregade 34, 4800 Nykøbing F
lukket - åbner i morgen
  • Fra 0,00 kr. (min. 70,00 kr.)
Forudbestil
spar op til 10%

Banegårdspladsen 4 st., 4800 Nykøbing F
lukket - åbner i morgen åben fra 11:00-22:00
  • Fra 15,00 kr. (min. 90,00 kr.)
Forudbestil
spar op til 10%

Engboulevarden 42, 4800 Nykøbing F
lukket - åbner snart igen
  • Fra 20,00 kr.
Forudbestil

Jernbanegade 4a, 4800 Nykøbing F
lukket - åbner i morgen
  • Fra 25,00 kr. (min. 230,00 kr.)
Forudbestil
Spar 162 kr. lige nu

Bestil take away på Nykøbing Falster

På Falster ligger den smukke, gamle købstad, Nykøbing Falster, som er øens største by og et naturligt midtpunkt for mange uddannelsesinstitutioner og virksomheder på hele Falster. Et af byens unikke vartegn er Klosterkirken, som stod færdig omkring år 1500 – den og mange andre flotte, velbevarede bygninger giver byen sin rustikke stemning og hyggelige atmosfære. På en god sommerdag kan man gå nogle fantastisk dejlige ture i den gamle midtby eller ud til vandet ved broen til Sjælland.

 

Så hvis du er så heldig at bo i den gamle købstad, nyder du sikkert en dejlig gåtur gennem de snoede gader med gamle bindingsværkhuse – og måske har du lagt mærke til de mange restauranter med takeaway, som ligger ned gennem byen. Blandt disse steder har du garanteret en yndlingsrestaurant, som laver en helt perfekt burger eller har den sprødeste salat. Du har muligheden for at bestille den pizza, som er din yndlings, eller en lækker omgang sushi.

 

Al den mad, der dufter så dejligt på en gåtur gennem byen, kan du bestille med udbringning lige til din dør. Det kan gøre din hyggelige, lørdag aften endnu bedre, når I alle sammen kan bestille kinesiskitalienskvegetarisk eller hvad I nu måtte have lyst til – det bliver ikke nemmere, når man ikke længere behøver at blive enige om ét sted at bestille maden fra. Samtidig er der ikke nogen slåskamp om, hvem, der skal tage opvasken bagefter, og hvem, der skal køre ned og hente maden. Alle de problemer kommer I ud over, når maden bliver bestilt online.

 

Den bedste sushi

 

En god sushi er på én og samme tid en af de mest simple og mest komplekse retter, som man kan forestille sig. Sushi traditionerne går hundrede af år tilbage og er i dag en kunstart, som det kræver årtiers træning at mestre til fulde. Derfor er det heller ikke svært at forstå, at os danskere kan have svært ved at finde hoved og hale i de mange individuelle typer af sushi.

 

Fra den mest simple Nigiri, som sjældent består af andet en lidt ris og fisk, til de mere avancerede California Rolls med adskillige ingredienser og tilbehørsformer.  Fra den søde Amaebi, med den simple tigerreje til den krydrede Unagi, med sin BBQ ål. Mulighederne er næsten ubegrænsede, og der er helt sikkert noget for enhver smag.

 

Det kan derfor være svært at komme med en konklusion på hvad, der er den bedste sushi, da der er lige så mange typer sushi, som der er typer af mennesker.

 

Men en ting er helt sikkert: Hvis du går på opdagelse i Nykøbing Falster og dens udvalg af sushi restauranter, får du helt sikkert en kulinarisk oplevelse, som du ikke glemmer lige med det første.

 

Det bedste pizzeria i Nykøbing Falster

 

Pizza har i mange år været den store favorit, når det kom til take away. En god pizza kan appellere til de fleste, i kraft at de enorme muligheder for variation og personliggørelse af smagsindtrykket.

 

Noget af det vigtigste ved en god pizza er for mange mennesker bunden. 
Den traditionelle italienske pizza har en tynd og sprød bund. Bunden skal være fremstillet af de bedste råvarer og bagt i en klassisk pizzaovn. Dette sikrer at bunden er sprød udenpå, men har bevaret sit bløde og luftige indre.


På den anden side har man de amerikanske deep pan traditioner. Her er den tykke og velsmagende bund i højsædet, og den egner sig især godt til uformelle omgivelser, da den nemt kan spises med fingrene.

 

Lige så vigtig som bunden er for nogen, er fyldet for mange andre. Der findes uanede mængder af fyld til pizza, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Fra de italienske klassikere med skinke, svampe og store mængder hvidløg, til de amerikanske favoritter som pepperoni, ananas og masser af ost. En lidt nyere spiller på markedet, er de tyrkiske pizzaer, der har givet et frisk pust, med ingredienser som sucuk, kebab og krydret tomatsauce.

 

Mulighederne er mange og holdningerne er derfor mindst lige så mange. Pizzeriaerne i Nykøbing Falster bestræber sig derfor på at finde den helt rigtige balance, så både bund og fyld kommer fuldt ud til sin ret.
Heldigvis tilbyder byens pizzarier et udvalg, der er så stort og omfattende, at selv de mest kræsne pizzaentusiaster må stille sig tilfreds.

 

Lækker klassisk grillmad i Nykøbing Falster

 

Nogen gange har man imidlertid ikke lyst til at eksperimentere med sin aftensmad og kaster sig i stedet over nogen af de gode gamle klassikske grillbar retter. Retter der både smager godt, og som fylder en med genkendelsens glæde.

 

Det kan for eksempel være den klassiske halve grillkylling med pommes frites, eller som en ægte kender ville sige: ”En halv ørn i rede”. Det kunne også være den altid hyggelige flæskestegssandwich, eller ”halv gris med rødkål”.

 

Man skal dog ikke tro, at der er gået på kompromis med kvaliteten, bare fordi der er tale om gamle klassikere. Tværtimod har den interne konkurrence og professionelle stolthed gjort, at det klassiske danske grillkøkken bestemt stadig er et besøg væd.

 

Nykøbing Falster har naturligvis også sit helt eget udvalg af ægte dansk grillmad, hvor enhver der savner lidt nostalgi og en fuld mave, kan finde lige nøjagtigt det, som han søger.

 

Hvis du stadig føler dig i tvivl om hvad der skal på menuen i aften, så bare tag dig god tid og finde lige det, som du har mest lyst til. Derefter kan du bare læne dig tilbage og vente på at maden kommer direkte til din dør, frisk og veltilberedt. Lige meget hvad du har lyst til står Nykøbing Falsters store udvalg af restaurationer til tjeneste for netop dig.

 

Kvalitet, tilfredshed og fornuftige priser er nøgleordene og hos Hungry sætter vi en stor ære i at hjælpe dig med at træffe det helt rigtige valg.

Du kan her på Hungry.dk nemt, hurtigt og sikkert bestille lækker mad til udbringning fra lokale restauranter i Nykøbing F. Vælg blot en restaurant på listen, og klik dig videre til deres online menukort, hvor du kan bestille lige den mad du har lyst til, med et par klik. I Nykøbing F kan du bl.a. vælge i mellem burger, grillmad eller pizza.

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10B, 1., 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].