Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Bestil take away lokalt i Odense NV

bedste restauranter i Odense NV :
Sorter efter

Skibhusvej 125, 5000 Odense C
lukket - Åbner senere i dag åben fra 16:00-21:00 (levering fra 17:00-20:45)
  • -
  • Endnu ikke bedømt
  • Fra 40,00 kr. (min. 130,00 kr.)
Forudbestil
Bedste take away i Odense: 1. plads

Nansensgade 15, 5000 Odense C
lukket - Åbner senere i dag åben fra 11:30-18:30 (levering fra 11:30-18:15)
  • Fra 69,00 kr. (min. 82,00 kr.)
Forudbestil

I Odense Nordvest, som ligger en del uden for Odense Centrum, men stadig er der en hel del indbyggere, da Odense stadig er Danmarks tredje største by vi har. Den mad du finder i Odense NV er mest pizza, burger samt grillmad.

 

Udover ovenstående kan du naturligvis også finde sushi, mexicansk og alt muligt som hjertet begærer. Det er nærmest kun din egen fantasi, som sætter grænser for hvad maven skal indtage.

 

Langt de fleste restauranter serverer almindelige pizza, som vil være nok til en enkelt person, hvorimod familie pizzaen og den kæmpe, er helt op til 5-7 personer. De formår virkelig at ramme både enkelt personer såvel som større familier eller lignende.

 

Ydermere er der ligeledes at finde store burgere med både bacon, jalapenos, kalkun m.m. De fås også både i dobbelt størrelse. Samtidig har specialiteter i form af spareribs, oksefilet 200 g samt en kyllingefilet på deres menukort.

 

Er man til friturestegning af kylling, pommes frites, fiskefilet og nuggets er det ligeledes at finde hos Pizza King. Derudover servere de også en lækker saftig grillkylling med tilbehør bestående af salat, remoulade og agurksalat. Til børnene har de lækre lettere pizzaer, hvis man har børnene med ud at spise.

 

Så er du på farten eller bor du blot i nærheden af Odense NV og dermed Pizza King, er der med garanti noget på menukortet, der falder et tomt sted. Derudover bliver der også lavet udbringning af mad, hvis der er bestilt for minimum en sum af 100 kroner.

 

Maden kan bestilles lidt og hurtigt på Hungry.dk.

 

Velbekomme.

Du kan her på Hungry.dk nemt, hurtigt og sikkert bestille lækker mad til udbringning fra lokale restauranter i Odense NV. Vælg blot en restaurant på listen, og klik dig videre til deres online menukort, hvor du kan bestille lige den mad du har lyst til, med et par klik. I Odense NV kan du bl.a. vælge i mellem grillmad, pizza eller burger.

© Copyright 2018 Hungry.dk ApS • Voldbjergvej 12 2. tv, 8240 Risskov • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].