food

Lyst til pizza i Odense?

  Vælg din pizza

  Fra lokale restauranter.

  Betal sikkert

  Med kort, mobil eller kontant.

  Få maden leveret

  Hurtigt og nemt. Du kan også hente selv.

  Optjen gratis mad

  Saml stempler på alle bestillinger.

   

  Find dit (nye) yndlingspizzeria i Odense

  Uanset om du allerede har et favorit pizzeria, som leverer din yndlingspizza med den helt rigtige bund og det bedste fyld, eller om du er på jagt efter en ny pizzapusher, hvor du kan få din pizza, lige som du vil have den. Så finder du det her til både levering og afhentning.

   

  Brug for inspiration?

   

   

  Ofte stillede spørgsmål

   

  Hvor får man den bedste pizza i Odense?

  Hos os kan du få pizza fra over 50 restauranter i Odense. Smag en salatpizza fra Alando Pizza eller Bella’s Pizza & Grill. Eller hvad med en indbagt pizza med lækker fyld fra Pizza Tomato? På Hungry.dk vil du uden tvivl få en god oplevelse.

  Kan jeg få stenovnspizza i Odense?

  Ja! Når du skal have en ægte italiensk stenovnspizza i Odense, skal du tage et kig forbi Hungry.dk. Vi leverer pizzaer fra bl.a. Stenovn Pizza Delicato, som laver pizzaer med samme fremgangsmåde som i Rom.

  Leverer Hungry.dk pizza i hele Odense?

  Ja. Hungry.dk leverer både til Odense C, M, N, NV, S, SV og SØ. Så uanset hvor i Odense du befinder dig, vil du altid kunne bestille pizza fra Hungry.dk.

  Hvad er en deep pan pizza?

  Deep pan pizza er en amerikansk fortolkning af den klassiske italienske pizza. Bunden er ekstra tyk og lavet i en form, ligesom en tærte. Derfor har en deep pan pizza høje kanter og mere plads til lækker fyld. Prøv den hos f.eks. Latina Pizza i Odense.

  Kan jeg bestille en glutenfri pizza?

  Hvis du har glutenallergi, skal du ikke bekymre dig om ikke at kunne finde en lækker pizza hos os. Flere af vores pizzeriaer laver nemlig pizza uden gluten. Klik ind under dit ønskede spisested og find nærmere information om deres glutenfrie muligheder.

  Finders der pizza i nærheden af Latinerkvarteret på Benediktsgade, Odense?

  På Hungry.dk kan du finde pizzarestauranter overalt i Odense og særligt i centrum, hvor de populære gader som Benediktsgade og Hjallesevej ligger. Du kan derfor sagtens bestille din pizza og afhente den tæt på det attraktive område.