food

På jagt efter sushi i Odense?

Vælg din sushi

Fra lokale restauranter.

Betal sikkert

Med kort, mobil eller kontant.

Få maden leveret

Hurtigt og nemt. Du kan også hente selv.

Optjen gratis mad

Saml stempler på alle bestillinger.

 

Find den lækreste sushi i Odense

Uanset om du er nybegynder i sushi eller du er en ninja med spisepindene, så er der noget for enhver smag her. Find frisklavet sushi med alt det lækre tilbehør til både afhentning og levering lige her.

 

Brug for inspiration?

 

 

Ofte stillede spørgsmål

 

Hvor kan jeg bestille billig sushi i Odense?

På Hungry.dk, har vi altid gode tilbud og rabatter. Klik ind på den enkelte restaurant og se hvilke kampagner spisestedet har på den pågældende dag. Du kan også downloade vores app, så du altid kan holde dig opdateret.

Hvilke restauranter i Odense kan jeg bestille sushi fra?

Vil du spise god sushi i Odense, kan du bestille fra en vores mange sushirestauranter i byen. Prøv eksempelvis en lækker sushimenu eller sticks fra den velkendte Hama Sushi Odense.

Hvad koster udbringning i Odense?

Prisen på udbringning varierer fra restaurant til restaurant, både i Odense og i resten af Danmark. Specifikt i Odense kan du få leveret din sushi for mellem 10-59 kr.

Hvor mange stykker sushi pr. person?

Hvor mange stykker sushi man kan spise variere meget fra person til person. Nogle kan nøjes med 15 stykker, mens andre sagtens kan spise 30. Efter vores mening er det dog bedre at bestille for meget end for lidt. Heldigvis kan sushi holde sig 2-3 dage i køleskabet.

Hvad drikker man til sushi?

Der er mange drikke, som passer godt sammen med sushi. Vælg eksempelvis en japansk øl eller en vin. Både rød, hvid og mousserende passer fremragende til den japanske ret. Du kan også kaste dig ud i risvinen sake, som bliver mere og mere almindelig at drikke til sin sushi.

Hvor stammer sushi fra?

Sushi siges at stamme fra det sydøstlige Asien og var i gammel tid en måde at forlænge fiskens levetid på. Fisken blev nemlig indpakket i fermenteret ris og opbevaret i op til flere måneder. I dag er sushi lavet med friske ingredienser og flot præsenteret.