Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Om os - bliv klogere på Hungry

Vi hjælper danskerne til bedre takeawayoplevelser hos lokale restauranter over hele landet.

Hungry.dk blev startet i begyndelsen af 2013 med én klar mission: at give danskerne den bedst mulige oplevelse, når lysten til Take Away mad melder sig. Vi elsker takeaway og samtidigt at udfordre status quo. Derfor ville vi introducere en løsning, som har fokus på udvalg, relevans og loyalitet. Det, synes vi, er lykkedes, men derfor er der altid plads til forbedringer. Og det arbejder vi hele tiden på at levere.

 

Hungry leverer din mad

 

Over 1.500 restauranter er en del af Hungry.dk-netværket, og flere kommer til dag for dag. Det skaber et varieret udvalg i langt størstedelen af de danske byer, og dette udvalg gør vi tilgængeligt for vores kunder via website og mobil app. Hver dag modtager og behandler vi tusindvis af bestillinger fra sultne kunder og skaber på den måde værdi for vores netværksrestauranter.

 

Med få klik (eller swipes med fingeren) bestilles maden, og restauranten svarer med det samme tilbage med en forventet leveringstid. Simpelt og lige til.

 

Hungry Teamet

Vi er en flok af dedikerede mennesker, som hver dag arbejder på at udleve vores mission. I spidsen for teamet står Rune Risom, Mattias Løwe og Timmy Lind, som sikrer, at vi holder os selv til den højeste standard og altid har vores kunders interesser i fokus. Sammen brænder vi for at levere den nemmeste, tryggeste og mest fordelagtige løsning - for både forbrugere og restauranter.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os:

 

Adm. Direktør

Rune Risom, [email protected]

 

Salgsdirektør

Mattias Løwe, [email protected]

 

Marketingchef

Timmy Lind, [email protected]

 

E-sportshenvendelser

Se vores sektion om eSport.
 

 

Virksomhedsinformation

Hungry.dk blev stiftet november 2012 og gik i luften d. 5. marts 2013. Med kontor i Smilets By, Aarhus, samarbejder vi med over 1400 restauranter i hele Danmark. Der omsættes årligt mad via Hungry-platformen for over 300 millioner kroner, som lokale restauranter får glæde af. 

 

Hungry.dk-hjemmesiden (www.hungry.dk) og andre bestillingsplatforme under navnet Hungry.dk drives af Hungry.dk ApS (CVR nr. 34739757), og vi har hjemme på Lyshøjen 10B, 1. i 8520 Lystrup.

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10B, 1., 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].