food

Lyst til pizza?

  Hos Hungry.dk har vi Danmarks bedste udvalg af pizzariaer online. Vores store udvalg afrestauranter giver dig uanede muligheder for at finde et godt pizza tilbud eller din nye favoritpizza.

   

  Vælg din pizza

  Fra lokale restauranter.

  Betal sikkert

  Med kort, mobil eller kontant.

  Få maden leveret

  Hurtigt og nemt. Du kan også selv hente.

  Optjen stempler

  Og få et gratis bonusmåltid.

   

  Find pizzeriaer i nærheden af dig

  Vores menukort bugner af lækre pizzaer og dækker hele Danmark. Vi danskere elsker nemlig pizzaer og det italienske køkken. Har du lyst til en pizza med pepperoni? Eller måske en klassiker som skinkepizzaen? Det kan også være, at du er mere til en vegetar pizza? Uanset hvad dit hjerte banker for, så gør Hungry det nemt at få stillet din sult efter pizza. Vi har samlet en lang række pizza restauranter i alle danske byer på vores app. Bestil en sprød og rygende varm pizza til levering eller hent den selv.

   

  Pizza i København

  Bor du i København, er du vant til at være tæt på det meste: Tivoli, Den Lille Havfrue, Parken, Rundetårn, Planetariet og Zoologisk Have. Du har det hele inden for rækkevidde, uanset om du bor på Østerbro, Nørrebro, Vesterbro eller Amager. Bliver du sulten efter en pizza, har du et væld af muligheder. Der er flere hundrede pizzeriaer i København, hvor du kan hente eller få leveret de lækreste pizzaer. Har du en favorit restaurant eller vil du prøve noget nyt? Det er nemt at blive inspireret på Hungry.dk. Indtast din adresse og se alle pizza restauranter i nærheden - og deres menukort.

   

  Find pizzeriaer i København

   

  Pizza Aarhus

  Det er skønt at slentre ned ad de hyggelige gader i Århus og fornemme den hyggelige atmosfære ved spisestederne langs åen. Aarhus har meget at byde på: AROS, Den Gamle By og Tivoli Friheden. Men nogle gange er det også bare dejligt at sidde hjemme i sofaen og bestille en pizza fra din yndlingsrestaurant. Hvis du leder efter lækre, sprøde pizzaer i Smilets By, så hop ind og søg på pizza restauranter i Aarhus. Aarhus er rig på kultur, musik, studietilbud og har et væld af gode, lokale pizzeriaer, uanset om du bor Højbjerg, Risskov, Åbyhøj, Skejby eller Aarhus C.

   

  Find pizzeriaer i Aarhus

   

  Pizza Odense

  Odense er Danmarks tredjestørste by og tiltrækker hvert år mange nye studerende til Syddansk Universitet. De mange studerende nyder godt af livet i bymidten, som snart forbindes med Campus Odense via Letbanen. H.C. Andersens fødeby vil være Danmarks grønneste storby – og det er farve, vi kan lide hos Hungry. Vil du også nyde din pizza på græsset under åben himmel, så bestil den til levering i baghaven eller Kongens Have midt i byen. Med Hungrys app kan du nemt finde lige den pizza, du har lyst til, blandt Odenses mange pizzeriaer. Få den leveret lige den pizza, du har lyst til.

   

  Find pizzeriaer i Odense

   

  Pizza Aalborg

  Nordjyllands hovedstad er rig på farverig kultur. Byen er blandt andet kendt for sit årlige karneval i maj med feststemte mennesker i byens gader – ikke mindst i Jomfru Ane Gade. Vil du hellere ud, hvor der er højt til himmelen? Så besøg Vestre Fjordpark - Aalborgs svar på et kæmpe aktivitetsområde og friluftsbad. Aalborg har også sit eget Museum of Modern Art ved navn Kunsten, som huser cool og international kunst. Har du brug for at se det hele lidt oppefra, så tag turen op på Skovbakken, som ligger med en formidabel udsigt over Aalborg. Her kan du passende nyde en medbragt pizza fra en af Aalborgs mange gode pizzasteder. Hvis du har mod på flere oplevelser, kan du tage elevatoren yderligere 55 meter op i Aalborgtårnet, som er god for en 360-graders panoramaudsigt.

   

  Find pizzeriaer i Aalborg

   

  Pizza Herning

  Herning er Midtjyllands metropol for sport, erhverv og koncerter. Messecenter Herninglægger hus til alt fra koncerter og musicals til hingstekåring og motorshows. Den nærliggendeJyske Bank Boxen lægger gulv til internationale håndboldmesterskaber. Til sammen udgørMCH et af Skandinaviens største oplevelsescentre. Det er som om, at det ikke kan blive stortnok i Herning. Selv når du bevæger dig ud på landet – på en mark i Birk – kan du møde en afNordens mest storslåede skulpturer. Det er Ingvar Cronhammars ELIA, som knejser som engigantisk halvkuppel op af jorden. De fire søjler opfanger lyn, og den midterste søjle sendermed tilfældige intervaller en ildsøjle op. Vil du hellere forkæle dine smagsløg i ro og magend at være vidne til alt den storslåethed, så er Herning også god for en række pizzeriaer.Bestil din pizza helt efter dit eget hoved til levering ved din hoveddør eller hent den selv.

   

  Find pizzeriaer i Herning

   

  Pizza Næstved

  Næstved er en stor provinsby i Sydsjælland smukt placeret ved Karrebæk Fjord, Susåen, Enø og Gavnø Slot. For familiens vandhunde byder på den børnevenlige strand ved Karrebæksminde og ikke mindst Susåen, hvor du kan sejle i kano på Sjælland længste å. Er vand i store mængder ikke lige dig, så besøg BonBon-land eller den hyggelige lille Zoo-Park Næstved. Når klokken slår spisetid, kalder det vist på en pepperoni pizza eller et mix af dit yndlingsfyld. Find et pizza menukort efter din smag hos et af Næstveds mange pizzeriaer.

   

  Find pizzeriaer i Næstved

   

  Pizza Holstebro

  Skulpturen ”Borgerne fra Holstebro” byder ved Nørreport pænt velkommen til byen. Skulpturen består af afstøbninger af 12 borgere fra Holstebro, både mænd og kvinder, alle nøgne i øvrigt. Det er billedhuggeren Bjørn Nørgaard, der står bag den markante og gæstfrie skulptur. En anden form for gæstfrihed er byens hang til god øl. Byen i det nordlige Vestjylland er nemlig kendt for sine gode ølsteder og Holstebro Øl-festival på Musikteatret. Bor du i Holstebro, så kender du sikkert allerede de bedste steder at få stillet tørsten. Men kender du de bedste steder at få en lækker og sprød pizza til din øl? Find pizzeriaer i og omkring Holstebro lige her.

   

  Find pizzeriaer i Holstebro

   

  Pizza i Silkeborg

  Lad os lige tage et øjeblik for Silkeborg. Her får du en vaskeægte naturperle i Danmark – selv navnet lyder tiltalende. Det er heller ikke for sjov, at byen går under navnet Danmarks Outdoor Hovedstad. Her i Søhøjlandet venter nemlig et væld af naturoplevelser, der tager pusten fra dig. Er du til actionfyldt MTB-kørsel, fredfyldt kanosejlads eller en rolig, men krævende vandretur i smukke omgivelser, så er Silkeborg stedet. Efter al den bevægelse og motion har du helt sikkert behov for at få stillet sulten hos et af de lokale pizzeriaer. Eller få leveret pizzaen hjemme, så du kan smække stængerne op efter strabadserne.

   

  Find pizzeriaer i Silkeborg

   

  Pizza på Amager

  Amager er både helt sin egen ø beliggende i Øresund, og samtidig en stor del af København. Amagerkanere værner om det lokale liv øen, som har meget at byde på for friluftsmennesker: Havnebadet Islands Brygge, Kastrup Søbad, Flyvergrillen og Copenhagen Cable Park. Vil du dele en naturoplevelse med vennerne, så besøg Kalvebod Fælled i skumringen og få øje på de værdifulde arter af insekter, tudser, frøer og vandfugle i reservatet. Når I går hjemad igen, kan I passende droppe ind og hente en pizza med hjem fra Amagers bedste restauranter.

   

  Find pizzeriaer i Amager

   

  Pizza i Randers

  Besøger du Østjylland, så sving lige ind og få Randers med i købet. Randers er nemlig den eneste by i Danmark med en stor regnskov, hvor du kan komme helt tæt på eksotiske dyr som jaguaren, aber, leguaner og dovendyr. Er Randers Regnskov ikke er nok til at overbevise dig, så finder du også Danmarks længste indendørs vandrutsjebane på 113 meter i badelandet Water & Wellness. Måske rammer vi helt forkert, fordi vejen til dit hjerte går gennem maven? Så bliv hængende i Randers, for her skal du ikke lede længe efter dampende, varme pizzaer. Her fås både de almindelige, deep pan eller familiepizzaer.

   

  Find pizzeriaer i Randers

   

  Pizza i Esbjerg

  Byen ved Vesterhavet – Esbjerg – er Danmarks femtestørste by. Den stolte tradition for fiskeri går mange år tilbage. Men måske ikke så mange, som du tror. For Esbjerg er også Danmarks yngste by – på bare 150 år. Vadehavet er til gengæld flere tusind år gammelt og en del af UNESCOs Verdenarv. Her kan du opleve den kolossale skulptur af fire 9 meter høje figurer, der er døbt ”Mennesket ved Havet” af billedhugger Svend Wiig Hansen. Esbjerg byder også på et væld af shopping muligheder og spisesteder. Kalder sulten på en pizza med skinke og champignon eller måske alt godt fra havet? Så tag et kig på menukortene hos Esbjergs pizzeriaer.

   

  Find pizzeriaer i Esbjerg

   

  Pizza i Slagelse

  Slagelse er Vestsjællands handelsby nr. 1. Her finder du shopping i bymidten eller i Vestsjællandscentret. Vil du dykke ned i Danmarkshistorien, så tag forbi Slagelse Museum og oplev Latinskolen som dengang, da H.C. Andersen gik i skole i Slagelse. Du kan også forsvinde 1000 år tilbage i tiden ved Trelleborg Vikingeborg, som er bygget af en anden kendt dansker, nemlig Kong Harald Blåtand. Fra dansk historietime til velfortjent italiensk frokostpause. Find et nærliggende pizzeria med Hungry og få leveret en rygende varm og sprød pizza til at fordøje sammen med de mange indtryk.

   

  Find pizzeriaer i Slagelse

   

  Pizza i Kolding

  Kolding er en cool kombination af sport, design og kultur. På den sporty herreside er Kolding IF Håndbold den mest vindende klub i dansk håndbolds historie. Kolding er også en vigtig studieby. Særligt inden for design er byen fremtrædende. Designskolen Kolding uddanner fremtidens designere inden for blandt andet industrielt design og mode & tekstil. Bevæger du dig ned mod Kolding Fjord finder du ikke blot smuk natur. Du støder også på Trapholt – et museum for kunst og dansk design, når det det bedst. Det lader til, at Kolding har førstepladsen på mange områder. Har de også Danmarks bedste pizza? Smag for dig selv.

   

  Find pizzeriaer i Kolding

   

  Pizza i Horsens

  Horsens har lagt by til nogle af de største rockkoncerter herhjemme – Bob Dylan og Rolling Stones. Byens særlige kendetegn er det gamle Horsens Statsfængsel, som nu bare hedder Fængslet. Men selvom det kunne lyde sådan, er Horsens er ikke kun til de få rå. Horsens byder også på naturoplevelser, herunder det smukkeste stykke af Gudenåen, det pragfulde område Kystlandet med børnevenlige strande og cykelruter rundt om Horsens Fjord. Uanset om du samler appetit ved koncerter eller cykelture, så går en sprød pizza fra den lokale rigtig godt til en kold Ceres Top.

   

  Find pizzeriaer i Horsens

   

  Pizza i Vejle

  Vejle ligger kønt mellem spektakulær natur og den smukke Vejle Fjord. Vejle er - måske netop på grund af sin skønhed - blevet tumleplads for anerkendte arkitektoniske projekter: Bølgen, Fjordens Hus, De Fem Søstre og Vejles Havnefront. Der er faktisk så mange, at der er udviklet en arkitekturguide app, der samler de 100 bedste bygninger, byrum og parker i Vejle. Og nu hvor du har mobilen fremme, så hop lige ind på Hungry og bestil en pizza fra en af de mange pizzeriaer i Vejle, så du har lidt krudt til din rundtur i byen.

   

  Find pizzeriaer i Vejle

   

  Ofte stillede spørgsmål

   

  Hvor kan jeg bestille en pizza?

  På Hungry.dk kan du finde pizzeriaer i nærheden af dig. Her kan du se menukort og bestille lige den pizza, du er sulten efter.

  Hvor kan jeg bestille en pizza i express fart?

  Pizzeriaer har meget forskellig leveringstid, alt efter travlhed og tidspunkt på dagen. Du skal ofte forvente minimum 45 minutters leveringstid.

  Hvad er der på en vegetar pizza?

  På en vegetar pizza er der ofte tomatsauce, ost, champignon, peberfrugt, løg, oliven, frisk tomat og basilikum. Du kan selvfølgelig selv vælge vegetar topping, når du bestiller en pizza på hungry.dk

  Hvor kan jeg finde et godt tilbud på pizza?

  Hos Hungry.dk kan du altid finde gode tilbud og deals på takeaway. Download app’en for at se udvalget og find gode rabatter på pizza.

  Hvor mange kalorier er der i en pizza?

  Hvor mange kalorier, der er i en takeaway pizza fra et pizzeria, afhænger af toppingen: I en pizza med salami er der omkring 1.560 kalorier. I en pizza med kød er der cirka 1285 kalorier. I en vegetar pizza er der omkring 1.100 kalorier.

  Hvad er en deep pan pizza?

  En deep pan pizza er en amerikansk udgave af den ellers tynde, italienske pizza. Deep pan pizza har en tykkere bund og er bagt i en form, der giver en høj kant på pizzaen.

  Hvor stammer pizza fra?

  Det er umuligt at spore, hvor pizzaen stammer fra. Men Napoli i Italien er den by, mange er enige om, er ophavsbyen til den første pizza. Det er dog ikke alle, der er enige om dette. Til gengæld kan vi alle blive enige om ordet pizza, som betyder det samme i hele verden.

  Hvem opfandt pizza?

  Ordet pizza kan spores helt tilbage til år 997, men hvem der opfandt pizzaen, kan ingen sige med sikkerhed. Napoli åbnede sit første pizzeria i 1830, men allerede her havde gadesælgere solgt pizzaer på boder og stræder i mange år forinden.

  Hvor finder jeg en opskrift på den perfekte dej til pizza?

  På nettet kan du finde mange gode opskrifter på pizzadej. Fælles for dem er, at du skal bruge pizzamel, olivenolie, salt, gær og vand. Dejen har rigtig godt af at hvile i mindst 3 timer for at få den rette, sprøde skorpe. Er du kommet for sent i gang eller mangler ingredienser? Bestil en rygende varm og sprød pizza på Hungry.dk