Bestil take away lokalt i Præstø

Pizza
Burger
Sushi
Grillmad
Sandwich
Salat
Italiensk
Vis mere
  • Levering nu
  • Tilbud
  • Gratis levering
  • Vegetarisk
Mest relevant
  • Mest relevant
  • Nærmeste
  • Bedst bedømte
  • Hurtigste levering
  • Leveringspris

Nulstil filtre

Åben for bestilling

PRÆSTØ DEN HYGGELIGE HAVNEBY MED LÆKKER TAKEAWAY

Præstø er en mindre havneby beliggende på Sydsjælland. Byen blev ved oprindelsen anlagt på en ø, der senere hen blev landfast. Byen har i dag cirka 3.864 indbyggere, men hvert år kommer mange turister til byen og her stiger befolkningstallet markant. De mange turister valgfarter til byen for blandt andet at opleve den hyggelige havn og de lækre badestrande, der ligger ved Præstø. Befinder man sig i området er Præstø kirke absolut også et besøg værd, hvis man trænger til at komme lidt ind i skyggen.

Efter en lang dag ved stranden eller på havnen med duften af saltvand og vind i håret, kan man hurtigt gå hen og blive sulten. Så er det godt, at Præstø kan tilbyde lækker takeaway i flere variationer. Man kan fx bestille store og smagfulde burgere med saftige bøffer, ost og bacon. Er man mere til klassisk grillmad, har man også mulighed for at bestille saftige grillkyllinger med sprøde og saltede pomfritter eller man kan naturligvis få stillet sulten med en lækker pizza. Når sulten er stillet kan man bevæge sig på nye oplevelser i den tidligere købsstad.

Midt i den gamle bydel finder man fx Adelgade, det er her størstedelen af byens detailbutikker ligger så her er der rig mulighed for, at man kan spendere det sidste af eftermiddagen med at ose eller svinge dankortet.  Herefter er det oplagt at bevæge sig ned til Torvet. De brolagte gader er stort set holdt fri for moderne forretningsfacader og udgøre derfor et autentisk, gammelt bymiljø med mange bevaringsværdige bygninger og gadelygter i den gamle stil – et hyggeligt og smukt kig tilbage til fortiden.


Når dagen går på hæld og det er tid til aftensmaden står Præstøs restauranter naturligvis igen klar til at sørge for, at du ikke behøver løfte en finger. Der er masser af smagfuld takeaway at vælge imellem, og er maven begyndt at knurre efter en lang dag til fods så er der ingen tid at spilde. Din mad er kun få klik fra at blive leveret til din dør.

Vi har placeret vores annoncerede og nye restauranterne øverst på listen og derefter finder du restauranter med kortest leveringstid/afstand til dig. Læs mere.