Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Bestil take away lokalt i Præstø

bedste restauranter i/tæt på Præstø :
Sorter efter

Ørslevvej 108, 4760 Vordingborg
åben til 21:45 (levering til 21:30)
  • Fra 10,00 kr. (min. 150,00 kr.)
  • 45-60 min.
Bestil mad
3 tilbud lige nu

Svend Gønges Torv 16a, 4720 Præstø
åben til 20:00 (Åben for afhentning)
  • KUN AFHENTNING
  • 15-25 min.
Bestil mad
5 tilbud lige nu

Adelgade 37, 4720 Præstø
lukket - Åbner senere i dag åben fra 15:00-21:00
  • -
  • Endnu ikke bedømt
  • KUN AFHENTNING
Forudbestil
1 tilbud lige nu

PRÆSTØ DEN HYGGELIGE HAVNEBY MED LÆKKER TAKEAWAY

 

Præstø er en mindre havneby beliggende på Sydsjælland. Byen blev ved oprindelsen anlagt på en ø, der senere hen blev landfast. Byen har i dag cirka 3.864 indbyggere, men hvert år kommer mange turister til byen og her stiger befolkningstallet markant. De mange turister valgfarter til byen for blandt andet at opleve den hyggelige havn og de lækre badestrande, der ligger ved Præstø. Befinder man sig i området er Præstø kirke absolut også et besøg værd, hvis man trænger til at komme lidt ind i skyggen.

Efter en lang dag ved stranden eller på havnen med duften af saltvand og vind i håret, kan man hurtigt gå hen og blive sulten. Så er det godt, at Præstø kan tilbyde lækker takeaway i flere variationer. Man kan fx bestille store og smagfulde burgere med saftige bøffer, ost og bacon. Er man mere til klassisk grillmad, har man også mulighed for at bestille saftige grillkyllinger med sprøde og saltede pomfritter eller man kan naturligvis få stillet sulten med en lækker pizza. Når sulten er stillet kan man bevæge sig på nye oplevelser i den tidligere købsstad.

 

Midt i den gamle bydel finder man fx Adelgade, det er her størstedelen af byens detailbutikker ligger så her er der rig mulighed for, at man kan spendere det sidste af eftermiddagen med at ose eller svinge dankortet.  Herefter er det oplagt at bevæge sig ned til Torvet. De brolagte gader er stort set holdt fri for moderne forretningsfacader og udgøre derfor et autentisk, gammelt bymiljø med mange bevaringsværdige bygninger og gadelygter i den gamle stil – et hyggeligt og smukt kig tilbage til fortiden.

 
Når dagen går på hæld og det er tid til aftensmaden står Præstøs restauranter naturligvis igen klar til at sørge for, at du ikke behøver løfte en finger. Der er masser af smagfuld takeaway at vælge imellem, og er maven begyndt at knurre efter en lang dag til fods så er der ingen tid at spilde. Din mad er kun få klik fra at blive leveret til din dør.

Du kan her på Hungry.dk nemt, hurtigt og sikkert bestille lækker mad til udbringning fra lokale restauranter i Præstø. Vælg blot en restaurant på listen, og klik dig videre til deres online menukort, hvor du kan bestille lige den mad du har lyst til, med et par klik. I Præstø kan du bl.a. vælge i mellem grillmad, burger eller pizza.

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10B, 1., 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].